ОВЕН – Във възможностите ви е да приобщите към идеите си и хората, имащи интерес делата ви да вървят добре, а те са много. Всичко, започнато днес обещава да бъде приключено в срок.

ТЕЛЕЦ – Използвайте информацията, с която разполагате, за да напреднете в работата си. Денят е подходящ за иновации, не се страхувайте да експериментирате, като прилагате нови похвати.

Любовното мото на всяка зодия /ВИДЕО/

БЛИЗНАЦИ – Избягвайте вземане на важни решения. Съобразете се с предпочитанията на семейството си. Общуването помежду ви ще внесе настроение и повече спокойствие.

РАК – Ако разнообразите деня, ще обновите духа, здравето и психиката си. Равновесието може да бъде постигнато, стига то да не е в противоречие с чувството ви за свобода.

Как вашата зодия влияе на външността ви

ЛЪВ – Във възможностите ви е да се справите със затрудненията си и го знаете. С добра програма и точни действия всичко ще си дойде на мястото. Инициативите ще се толерират.

ДЕВА – Това, което не желаете за себе си го спестявайте и на околните. Не ограничавайте партньора си, дайте му свобода и връзката ви ще укрепне. Покажете му доверието си.

Зодията показва какъв си бил в предишния си живот!

ВЕЗНИ –  Денят е подходящ за действия, насочени към недвижимост, покупка или продажба, а и за създаване на съдружия с такава цел. Трудности ще ви се отразят по различен начин.

Кой детски герой е зодията ви?

СКОРПИОН – Промените ще ви се отразят добре, независимо, че с тях ще настъпят размествания в програмата и нагласите ви. Такива събития ще ви държат в кондиция и с желание за изяви.

СТРЕЛЕЦ – С пролетно настроение ще преминете през днешния ден. С усмивка и приветливо поведение общуването ви ще бъде по-приятно, ще се отрази обновяващо на начинанията ви.

Зодиакалните знаци по декади

КОЗИРОГ – Денят ще провокира у вас добри мисли, поведение и очаквания. Срещите и развитието на делата ще подсили увереността ви, че сте на прав път. Постигане на изгодни споразумения.

ВОДОЛЕЙ – С работата си създавате благоприятни условия за развития във финансовата сфера. Освен, че ще се отразят на материалното ви състояние, ще повишите популярността си.

РИБИ – Може да употребите повече енергия за изпълнението на професионален, битов или личен ангажимент, но няма да се откажете. Ще набележите конкретни стъпки.

Apocalyptica – Nothing Else Matters (Plays Metallica By Four Cellos – A Live Performance)

loading...