ОВЕН – Днес ще се чувствате като аристократи. Красивите неща ще ви вдъхновяват. Защо не направите един изненадващ подарък на любимия? Отделете време и за децата си.
ТЕЛЕЦ – Ще се чувствате спокойни и уверени в себе си. Самочувствието ви няма да остане незабелязано от човек, когото искате да впечатлите. Очаква ви вълнуваща вечер.
БЛИЗНАЦИ – Сутринта ще се изненадате от неочаквана среща. Днес е един много мистичен ден, близка до вас личност ще ви направи странно впечатление.

РАК – Онова, което хората най-много ценят у вас, е откровеността, но не злоупотребявайте с нея. Не наранявайте човека, когото обичате с думи, за да не съжалявате.
ЛЪВ – Прекалено сурови изисквания имат към вас, а това може да ви се отрази пагубно в сексуален план. По-добре е да си изясните отношенията и да поставите граници.
ДЕВА – Не бъдете прекалено критични към гаджето си, просто отделяйте повече време да сте заедно и да си говорите. Добрата комуникация е важна за добрите отношения.

ВЕЗНИ – Днес сте толкова страстни, че направо нажежавате обстановката около вас. Внимавайте, не бъдете прекалено ревниви, за да не отблъснете човека на когото държите.
СКОРПИОН – Твърде сте сериозни, а така няма да си помогнете особено. Усмихвайте се повече и дайте израз на чувствата си. Сега е моментът да докажете любовта си.
СТРЕЛЕЦ – Преразгледайте отношенията си. Искате или не, но ще се наложи да се откажете от нещо в името на любовта. Сериозна дилема, но няма друг начин.

КОЗИРОГ – Отделете време и за гаджето си, може пък да му хареса да ви помага в задачите, които сте си поставили, а и когато сте двама е далеч по-вълнуващо.
ВОДОЛЕЙ – Днес ще сте склонни да се борите за най-малкото нещо. Добър ден за изясняване на отношенията и постигане на съгласие по важните въпроси.
РИБИ – Добра идея за днес е да купите някакъв подарък на човека, когото обичате. Освен че ще го зарадвате, ще спечелите и подкрепата му. Очаквайте добри новини, свързани с финансови постъпления.

Cher & Raquel Welch

Коментирай