ХОРОСКОП ЗА 3 ЯНУАРИ /ВИДЕО/

0
323

Днес, 3 януари: втората фаза на луната е времето на активни действия, изпълнение на планове. Човекът продължава да се изпълва с енергия, но не толкова бързо, колкото в дните на първата фаза. Препоръчва се да не се хаби в големи количества, запазете силите си за следващите периоди.

♈ Овен

Парите могат да бъдат добра помощ, но правят ли ви щастливи, Овен? Това е важен въпрос, който трябва да си зададете в началото на годината. Не забравяйте, че Вселената не ви призовава за радикални промени, които ви костват спокойствието и създават вътрешен смут. Звездите ви напомнят, че е във вашата власт да създадете живот, който носи емоционално, творческо и финансово удовлетворение.

Космически съвет: Не прибягвайте до драстични промени.

♉ Телец

Телец, вие не сте просто „част“ от нещо, вие сте едно цяло творение. Днес Вселената иска да разруши бариерите между свещеното и обикновеното, между вас и останалото съществуване. Почувствайте взаимовръзката на всичко на този свят. Помнете божествената алхимия на единството. Вижте отражението си не само в други хора, но и в дървета и птици.

Космически съвет: Станете едно със света около вас.

♊ Близнаци

Понякога животът се отнася с нас така, както би го направил нежен любовник. В други случаи средата силно разтърсва нашия вътрешен свят, драматично повдига воалите и разрушава всички илюзии. Близнаци, последното е това, на което вероятно ще станете свидетели днес. Вместо да натискате паник бутона, поемете дълбоко въздух. Уловете се в момента и осъзнайте какво вече не отговаря на вашия път. Остарелите трябва да бъдат прогонени. Повярвайте, че това, което се опитвате да създадете за себе си, е изцяло нова реалност.

Космически съвет: Изхвърлете остарялото.

♋ Рак

Началото на годината ви открива дълбоко на върха на прераждането, Рак. Знайте, че болката също е свещена, както и всичко, което изважда на повърхността. Използвайте това като възможност да отхвърлите остарял скрипт и да напишете нов за себе си. Вселената смята, че вашата версия, която е на път да пробие пепелта на старото, е едновременно весела и неудържима! Звездите ви напомнят, че практиката на прошка ще ви помогне да продължите напред по пътя си към светлината.

Космически съвет: създайте нова версия на себе си.

♌ Лъв

По-лесно е да скриете всичко под килима, умишлено да игнорирате какво се обърка. Но вместо да наблюдавате мълчаливо какво се случва, трябва да говорите по-високо. Говорете за себе си и за близките си. Този акт на революция може или не може да бъде добре приет от управляващите и това е добре.

Космически съвет: Не се страхувайте да се представите.

♍ Дева

През цялото това време Вселената ви дава знаци, Деви. Но ти видя само това, което искаше да видиш. Време е да свалите щорите си и да видите ситуацията такава, каквато е, и да спрете да приемате по-малко, отколкото заслужавате. Вселената ви напомня, че вашите нужди са реални и заслужават да бъдат удовлетворени.

Космически съвет: Свалете щорите си и прегърнете реалността.

♎ Везни

Вече не се интересуваш от игри, Везни. Вече не се интересувате да се „пуснете по течението“ или да преследвате някой, който очевидно играе емоционално недостъпна карта. Искате яснота и я искате сега. Ако това изисква да водите определени неудобни разговори, тогава така да бъде. В областта на вашата кариера Вселената ви моли да спрете да се подценявате. Не позволявайте страхът от това накъде отива животът ви да бъде причина за вашето решение. Вие заслужавате любов, изобилие, радост и свобода и го заслужавате сега.

Космически съвет: Спрете да се подценявате.

♏ Скорпион

Сега не е моментът да играете на картата „отчуждение и мистерия“, Скорпион. Вярвайте, че способността ви да изразявате себе си възможно най-пълно ще отвори портал към по-дълбока интимност. За някои от вас обвързването може да е важна тема. Не позволявайте на страха от отхвърляне или тежестта на вашето минало да ви попречи да изразите това, което желаете. Заслужаваш да бъдеш обичан заради това, което си, и го заслужаваш сега.

Космически съвет: Не позволявайте тежестта на миналото да повлияе на настоящето.

♐ Стрелец

Не се притеснявайте, ако не сте там, където искате да бъдете, Стрелци. Имате достатъчно време да стигнете до там и вашето пътуване към величието току-що започна. Днес Вселената предлага на вашето внимание и поговорката: „Когато ученикът е готов, учителят ще се появи“. Време е да повишите нивото.

Космически съвет: Време е да повишите нивото.

♑ Козирог

Вие сте в точката от вашето пътуване, в която осъзнавате, че правенето на същите неща по същия начин, както сте направили, ще доведе до стандартни резултати. Така че искате да започнете вътрешна революция. Искате да разклатите отбора. Козирози, не забравяйте, че хората около вас могат или не могат да се съгласят с предложените промени и това е добре. Сприятелявайте се с такт като начин на живот.

Космически съвет: Време е за вътрешна и външна революция.

♒ Водолей

Новата година носи със себе си напомняне, че вие ​​сте създателят на вашата реалност. Така че, направете своя избор съзнателно. В същото време, ако установите, че сте свидетел на неетично поведение, говорете. Защитете себе си и близките си. Вселената ви напомня, че сте изпратени тук с причина.

Космически съвет: Направете своя избор съзнателно.

♊ Риби

За вас, Риби, всичко, което се случва, е свързано с любов, страст и чувственост. Настъпването на новата година разпалва отново вътрешния ви огън и ви помага да се свързвате с другите както никога досега. Изразете това, което искате да създадете, въпреки страха от отхвърляне. Вселената ви призовава да промените тази парадигма и да пренапишете разказа.

Космически съвет: Поемете инициативата.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ПОЛИТИЧЕСКИ ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST
 17. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 18. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 19. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА