♈ Овен

Овен, напоследък имаш чувството, че тичаш в омагьосан кръг. Именно това усещане ви кара да се чувствате неудобно. За да откриете нещо ново, доверете се на другите. Погледнете по-отблизо, изведнъж някой от вашите познати подготвя нещо интересно. Не отхвърляйте всички предложения – най-вероятно ще ви харесат.

Космически съвет: Вярвайте в себе си – това е вашата истинска сила.

♉ Телец

Телец, вие грабвате много неща и искате да имате време да направите всичко. Но сред толкова много притеснения, възможно ли е да получите удоволствие от всеки бизнес? Спрете и помислете какво наистина искате да направите; което ви носи истинско удоволствие и наслада. Когато намерите отговора, съсредоточете всичките си усилия върху този въпрос.

Космически съвет: Само последователните действия ще ви доведат до успех.

♊ Близнаци

Близнаци, никой няма да свърши мръсната работа вместо вас. Дори не губете време в очакване на спасител. Просто запретнете ръкави и го направете сами. Ще видите как ще расте самочувствието ви след това. В същото време звездите препоръчват да не забравяте за добротата към другите. Помогнете на тези, които имат нужда.

Космически съвет: Не забравяйте за добротата днес.

♋ Рак

Раци, помислете коя черта на характера ви вкарва в неприятности през цялото време. Вселената знае, че обичате да доказвате своята правота винаги, навсякъде и до последно. Но това не помага на вас или на хората около вас. Вместо да се карате в интернет и други спорове, по-добре е да се погрижите за личния си живот.

Космически съвет: Не винаги си струва да доказвате своя случай.

♌ Лъв

Лео, ти често сравняваш живота си с живота на някой друг, но защо? Това ви пречи да се развивате. Спрете постоянно да се състезавате с някого в дълбините на душата си. Основното нещо е днес да бъдем поне малко по-добри от вчера. Само това ще ви позволи да успеете и да се чувствате добре.

Космически съвет: Не е нужно винаги да си най-добрият.

♍ Дева

Днес Девите ще получат наистина изгодна оферта. Въпреки това, не забравяйте за вече изготвените планове. Продължавайте да работите последователно върху изпълнението им, защото когато се сбъднат, ще се почувствате като победител. Що се отнася до новото предложение, все още има време за него.

♎ Везни

Везни, добротата е основната ви черта на характера. Но не бъдете мили с всички, защото някои хора могат да злоупотребят с най-добрите ви намерения. Помислете с кого не можете да се чувствате истински и свободни. Помните ли тези? След това прекъснете връзката с тях, без да се чувствате виновни или разстроени.

Космически съвет: Елиминирайте хората, които ви потискат от живота си.

♏ Скорпион

Скорпиони, не си отказвайте това, което наистина искате. Напоследък сте лишени от възможността да отделяте време за желанията си, но този период отмина. Само звездите предупреждават: става въпрос преди всичко за намиране на радост в простите неща. Например изгрев, залез или среща с приятели.

Космически съвет: Много радост може да се намери дори в малките неща.

♐ Стрелец

Вашите вътрешни проблеми ви пречат да развиете по-дълбока връзка с любимия човек. Спрете да се опитвате да контролирате всичко и да ръководите всички. Опитвайки се да докажете силата и независимостта си, вие само се отдалечавате от хората. Не е нужно веднага да започнете да играете на жертвата, просто намерете баланс между първото и второто.

Космически съвет: Прекарвайте време с любимите хора.

♑ Козирог

Козирози, не се опитвайте да хванете всичко и всички. Не забравяйте, че не можете да правите абсолютно всичко. Спрете да се опитвате да изпреварвате някого през цялото време и просто бъдете себе си. И също така – позволете на другите да поемат инициативата, не винаги бъдете най-добрите и блестете сами.

Космически съвет : Отпуснете се и се насладете на живота.

♒ Водолей

Водолей, харчите много енергия за околните. Помислете: наистина ли си струва? Трябва да осъзнаете, че не е необичайно загрижеността за общото благо да ви пречи да постигнете собствените си цели. Освен това често се нуждаем от притеснения за другите само за да се скрием от своите. Ако е така, спрете да бягате с болка.

Космически съвет: Понякога трябва да си позволите да скърбите.

♊ Риби

Риби, време е да представите половинката си в семейство, което ви липсва и иска повече внимание от вас. Повярвайте ми, те ще намерят общ език, дори ако в началото ще има недоразумения и пропуски.

Космически съвет: Време е да представите половинката си на семейството си.

 • Ed Sheeran, Kygo, Avicii, Robin Schulz, Lost Frequencies, The Chainsmokers Styles – Feeling Me

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Dana Hamm
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

4K Beautiful Venice Italy, Best Italian Music, Instrumental Romantic , Relaxing Music
loading...