ОВЕН – Защитавайки интересите си, ще преговаряте усърдно в посока на по-доброто си възнаграждение или други съвместни начинания в своя полза. По-амбициозните от вас ще получат повишение.

ТЕЛЕЦ – Промените, предизвикани от вас самите ще започнат да влияят и на обкръжението ви, но имайте търпение. Приемайте забележките им и вярвайте, че работите в името на по-доброто бъдеще.

БЛИЗНАЦИ – В делово отношение ще се покажете на ниво-то на претенциите си, ще защитите интересите си изцяло. Нещо повече, показвайки уменията си, ще привлечете вниманието и на други заинтригувани от тях.

РАК – Ще търсите пътища, позволяващи ви да постигнете бърз напредък в делата си. Няма да се щадите и ще работите, поставили сте си реализуеми цели. Не така стои въпросът при други от вас.

ЛЪВ – Известно напрежение в отношенията ви с околните ще намали активността ви на работното място. Не, че отдавате голямо значение на това, но ще бъдете възпрени по други причини.

ДЕВА – Не се притеснявайте, ако се окажете изправени пред предизвикателства, за които не сте подготвени. Имате нужния потенциал, в противен случай съдбата би ви спестила емоциите.

ВЕЗНИ – Съобразявайки се с обективните дадености, ще пристъпите към изпълнение на програмата си. Някои неща ще се случват според очакванията ви, с други ще се преборите, но в крайна сметка ще успявате.

СКОРПИОН – Тревогите ви са неоснователни. Предстоящите развития ще ви подготвят за изпълнението на проект, чието време вече наближава. Започващото начало ще внесе промяна в отговорностите ви.

СТРЕЛЕЦ – Финансови проблеми ще занимават някои от вас днес. Запазете спокойствие и не изпадайте в паника. С интерес ще се отнесете към културни прояви и някои от вас ще посветят от времето си на тях.

КОЗИРОГ – Като прагматични хора ще се възползвате максимално от възможността за допълнителни доходи. Ще спазите договорките и това ще ви донесе нови придобивки, сред които и печеливши оферти.

ВОДОЛЕЙ – Деловите от вас ще имат среща, на която ще говорят за идеите и предложенията, свързани с тях. Други ще продължат да търсят по-добри условия за изява на способностите си.

РИБИ – Достъпа ви до секретна информация може да ви изкуши и да се възползвате неправомерно от нея. Направите ли го, ще има неблагоприятни последствия за вас, за това си дайте сметка.

Кои зодии са най-лошите шофьори?

КАК СЕ СВАЛЯ ЖЕНА СПОРЕД ЗОДИЯТА Й?

АСТРОНОМИЯ НА ПРАБЪЛГАРИТЕ

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

loading...