Днес, 3 юли, растящата Луна преминава от Лъв в Дева. Сутринта трябва да избягвате да вземате важни решения, но можете да правите дългосрочно планиране. Не е най-доброто време за диалог с началници или смяна на работа. Трябва обаче да сте готови да защитите позицията си.

♈ Овен

Звездите насочват вниманието към темата за отговорността. Вместо да се носите по течението, поемете отговорност за себе си и другите. Създайте основни правила и изградете връзката си според тях. Бъдете уверени в нуждите си.

Космически съвет: Създайте списък с правила за себе си.

♉ Телец

На прав път сте и кариерата ви се развива с правилното темпо. Съсредоточете се върху ритмичните дейности. Вие сте по-близо до финалната линия, отколкото си мислите. Направете необходимите поръчки, но не се опитвайте да изпълнявате нещата точно сега.

Космически съвет: Планирайте предварително.

♊ Близнаци

Във вашето обкръжение има различни хора. Има хора, които са щедри и фокусирани да помагат на другите, но има и такива, които го приемат и смятат подобно поведение за абсолютно нормално. Погледнете внимателно социалния си кръг. Помислете за хората, с които се заобикаляте. Вдъхновяват ли ви или просто седят на врата ви?

Космически съвет: Погрижете се за обкръжението си.

♋ Рак

Постоянно усъвършенствате плановете си, за да посрещнете променящите се обстоятелства. Дойде време да промените не действията, а себе си. Започнете да работите активно за целите си. В същото време имайте предвид новите възможности на хоризонта. Може би в живота ви ще се появи влиятелен покровител, не пропускайте шанса си.

Космически съвет: промяна.

♌ Лъв

Казваш едно, а правиш друго. Искате живот, изпълнен със страст, но се задоволявайте с това, което изглежда практично. Какво ще кажете да промените малко подхода си? Да, звездите ще ви проверяват на всяка крачка. Но задоволяването с малко вече не си струва усилията.

Космически съвет: поемайте рискове.

♍ Дева

Знаеш за какво си тук и не отстъпвай, докато не го получиш. Очакват ви огромни промени и страстна връзка, ако не се страхувате да направите крачка в правилната посока.

Космически съвет: Освободете се от страха.

♎ Везни

Везни, може да не сте били честни със себе си, не сте били честни относно чувствата си относно връзката. Но не е твърде късно да запазите всичко, ако наистина искате тази връзка. Не се опитвайте да решавате всичко в главата си, а говорете открито с партньора си.

Космически съвет: Бъдете отворени за диалог.

♏ Скорпион

Лесно е да направиш друг човек злодей. Всяка монета винаги има две страни. Започнете разговор за важни неща. Съобщавайте вашите нужди и желания, без да се извинявате за това как се чувствате. Яснотата е ключът.

Космически съвет: Не крийте чувствата си.

♐ Стрелец

Това е история за феникс. За това как възкръсваш от собствената си пепел. История за превръщането на емоционалните ви рани в житейски опит и болката ви в сила. Вземете парчетата от разбитото си сърце и се пригответе да продължите напред и напред с вътрешното съзнание, че сега имате силата, от която се нуждаете, за да се справите с този набор от предизвикателства. Шансовете този път да спечелите са големи.

Космически съвет: Стегнете се и продължете напред.

♑ Козирог

Природата има свои собствени ритми и вие ще получите неописуемо удоволствие, ако се придържате към тях. Цикълът на растящата луна е синоним на раждане, растеж и възпитание. Време е да посеете семената на промяната и да ги отглеждате внимателно.

Космически съвет: Посадете семената на любовта.

♒ Водолей

Лесно е да се мисли за най-лошия сценарий. Но още по-лесно е просто да говорим. Не се отклонявайте от разговора: трябва да сте честни със себе си и с другите.

Космически съвет: Бъдете готови за сериозни разговори.

♊ Риби

Риби, признайте си, че не сте пъпът на Земята. Време е да изместим фокуса от „Аз“ към „Ние“. Обединете се с екипа, включете се в работата, направете нещо в полза на обществото.

Космически съвет: Заемете се с работа и добри дела.