ОВЕН – От сутринта ще имате доста дребни досадни неща за довършване. Желанието ви да сложите всичко в ред скоро може да прерасне в недоволство, че нещата не стават според очакванията си.

ТЕЛЕЦ – Флуидите, които пръскате, ще привлекат много хора към вас. Внимавайте, не давайте напразни обещания и не вдъхвайте безпочвени надежди, защото сте големи спецове да го правите.

Китайската зодия разкрива с какво най-много омайваш мъжете

БЛИЗНАЦИ – Ще е малко труден ден. На повърхността ще изплуват емоции, които се опитвате да подтиснете. Опитайте се да преодолеете състоянието, като се заобиколите с красиви вещи.

РАК – Доста активен ден, днес всички ще очакват да разберат от вас какви са намеренията ви. Не забравяйте да спазвате предварителния си график, че иначе може да не ви стигне времето.

Уникална класация на зодиите! Вижте кои представители са най-красиви, най-сексуални и най-коварни!

ЛЪВ – Днес е ден за реализация на идеите. Може би ще сте малко по-мудни от обикновено и може да забравите за някои важни срещи, а това може силно да ви нервира.

ДЕВА – Днес особено успешно ще ви се отдава планирането, че дори и прогнозирането на бъдещи събития. Не пропускайте да се включите в някоя групова дейност.

Пълен любовен хороскоп

ВЕЗНИ – Ще търсите справедливост във всяко нещо, с което се захванете и това може да поизнерви хората около вас. Но вие сте майстори да хармонизирате обстановката, така че всичко ще си дойде на мястото.

СКОРПИОН – Ще имате желание да избягате от всичките си отговорности и да отидете на някое скрито местенце, където да сте насаме с компютъра си. Но едва ли ще го направите.

Какъв символ е твоето име и какво разкрива той за теб

СТРЕЛЕЦ – Малко труден се оказва този ден за вас. Сигурно ще чувствате на плещите си бремето на сериозни отговорности. Не си позволявайте да изпитвате чувство за вина, защото това може да ви смаже.

КОЗИРОГ – Днес ще градите грандиозни планове и ще ви се струва, че всичко е възможно. Е, може да ви убягват някои подробности, но нали в най-общ план сте прави.

Ерогенните зони на зодиакалните знаци

ВОДОЛЕЙ – Днес е ден, в който трябва да помислите за финансите си. Потърсете си вересиите. Даването в заем не е във ваша полза, но щом е за приятел, не отказвайте.

РИБИ – Доста страстно ще подхождате днес към всичко, с което се захванете. Внимавайте със забележките, които правите, твърде е възможно да наскърбите някого, при все че подхождате с най-добри намерения.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 5. БЪЛГАРИТЕ
 6. РИБОЛОВ
 7. ГЮВЕЧ
 8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 9. България – Китай 中国保加利
 10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА