Днес, 3 септември, намаляваща луна в знака Овен, е доста неблагоприятен ден, свързан с възникването на неочаквани проблеми, чието решаване ще изисква максимално благоразумие и сдържаност.

♈ Овен

Ако преди десет години ви бяха казали, че ще постигнете всичко, което имате сега, как бихте реагирали, Овен? Или бихте помислили, че събеседникът си е загубил ума, или ще се смеете до падане. Така че с живия си пример разбирате, че няма невъзможни неща. Ако мечтаете за нещо много силно, започнете да го визуализирате.

Космически съвет: Бъдете отворени към другите.

♉ Телец

Животът никога не дава 100% гаранция. Ако има някакъв шанс, трябва да го използвате. Много е важно да слушате интуицията си, Телец. Вярата в собствените сили понякога прави чудеса, тя е тази, която те води до целта. О, и още нещо – заслужавате да бъдете обичани заради това, което сте.

Космически съвет: Вие заслужавате да бъдете обичани заради това, което сте.

♊ Близнаци

Мислете за всички неща, приятни или не, като за важен житейски опит. Време е да разгърнете всички съкровища в себе си. Продължавайте да слушате интуицията си, Близнаци, тъй като тя никога не ви подвежда. Отделете време да останете насаме със себе си, ще можете да отворите очите си за много неразрешени проблеми.

Космически съвет: Положението ви е несигурно, не правете резки движения.

♋ Раци

Трябва да запомните, че за себе си вие и само вие сте центърът на вселената. Понякога трябва да можете да включите здравословен егоизъм, за да постигнете целите си. Опитайте се да не лъжете никого, Рак, въпреки факта, че сте добри в това, не забравяйте, че всички трикове винаги се връщат като бумеранг.

Космически съвет: Силата е в истината.

♌ Лъв

Мразещите винаги ще ви критикуват Лъвовете. Ще омаловажат всичко, което е важно за вас – работата ви, близките ви, хобито ви. Но сърцето ви не трябва да изпитва безпокойство и вълнение поради това. Правете това, което ви носи удоволствие, не обръщайте внимание на желанията и мненията на другите.

Космически съвет: Очаква ви неочаквано откритие в общуването с любимия човек.

♍ Дева

Е, ето бялата ивица, Дева. Огледайте се около вас – има много възможности за растеж. Все пак не забравяйте: не всичко, което блести, е злато. Вместо да галопирате, спрете и огледайте добре всичко. Предстои дълго и щастливо пътуване.

Космически съвет: Не всичко, което блести, е злато.

♎ Везни

Везни, по някакъв начин вече си звезда! Славата ви вече е далеч напред, много хора все по-често започват да говорят добре за вас. Продължавайте в същия дух! Успяхте правилно да се настроите за духа на промяната и сега не трябва да се отклонявате от това. Вдъхновете се от този свят.

Космически съвет: Не пропускайте възможността да придобиете нови знания.

♏ Скорпион

Скорпион, вие отчаяно искате промяна, но дълбоко в себе си все още се страхувате от нея. Не се страхувайте да поискате помощ от близки, те винаги са готови да ви подадат ръка. Не можете да контролирате как и под каква форма се изпълняват вашите желания. Понякога унищожението е част от творението.

Космически съвет: Твоето ще си остане твое.

♐ Стрелец

Всеки спад винаги ще бъде последван от възход. Такава е природата на живота във всички сфери на съществуване. Така че погледнете отвъд дребните разочарования. Разсейте илюзиите, които ви пречеха да видите реалността такава, каквато е. Вие сте едва в началото на вашето пътуване и то ще бъде много дълго.

Космически съвет: Погледнете отвъд дребните разочарования.

♑ Козирог

Ретроградният сезон ще се усети силно, Козирози. Спомнете си цялата болка, която са ви причинили хора от миналото, съсредоточете се върху нея и повече не допускайте предатели в живота си. Време е да се изправите срещу всичките си страхове и демони. Тръгнете на пътешествие в себе си.

Космически съвет: Враговете искат да вдигнат оръжие срещу вас, не вярвайте на никого.

♒ Водолей

Време за стремеж към съвършенство. Отнасяйте се към всяка нова възможност като към начало за растеж, Водолей. Имате силата, смелостта, мъдростта и жизнеността, необходими, за да преодолеете своите недостатъци. Нека “Напред и само напред” бъде вашето мото. Вие сте на път към успеха.

Космически съвет: напред и само напред!

♊ Риби

Риби, винаги отстоявайте това, в което вярвате. Обърнете внимание на ценните неща във всяко преживяване, което животът носи. Научете се да се обичате такива, каквито сте, приемете всичките си рани, странности, мъдростта си и като цяло всичко, което ви прави това, което сте.

Космически съвет: Научете се да обичате себе си такъв, какъвто сте.