ОВЕН – Днес ще ви върви в професионалните дела. Ще се чувствате в свои води и бързо ще отхвърляте задачите си. Говорете открито и изяснете всичко онова, което ви вълнува.

ТЕЛЕЦ – Днес ще имате притеснения от поведението на някой, защото не бихте искали да развалите отношенията си с него. Очаквайте много приятна изненада от семейството си.

БЛИЗНАЦИ – Предстои ви да попълните финансите си. Средствата ще дойдат от осъществен проект. Действайте и не отлагайте решения, от които ще зависят следващите ви ходове.

Вижте какво го привлича във вас според неговата ЗОДИЯ!

РАК – Някои от Раците ще се проявят като авантюристи и ще прекарат деня в търсене на силни емоции и преживявания. Внимавайте да не прекалите, защото утре може да съжалявате.

ЛЪВ – Днес се водете от вътрешното си усещане за нещата и няма да сгрешите. Прогнозите ви по важен делови въпрос ще се сбъднат, което ще ви помогне да прокарате своя идея.

ДЕВА – Използвайте уменията си за добри цели, не злоупотребявайте. По здравословен проблем търсете мнението на специалисти, ще си спестите доста лутания и недоразумения.

Каква жена си според стар египетски хороскоп

ВЕЗНИ – Имате планове за разширяване на дейността си, но е по-добре да ги оставите за по-късен етап. Бъдете търпеливи. Концентрирайте се върху друго, също интересно занимание.

СКОРПИОН – Подготвени сте и бихте могли да се разгърнете пълноценно на ново поприще днес, само да пожелаете това да се случи. Ще ви радват материални придобивки.

СТРЕЛЕЦ – Върху ново увлечение ще съсредоточите интереса си и ще се почувствате добре. Не подценявайте работата, имате задачи, които трябва задължително да свършите навреме.

За какво фантазират различните зодии?

КОЗИРОГ – Навременна информация ще ви даде предимство, но не притискайте сътрудниците си с непосилни изисквания. По-добре им покажете уважение и съпричастност към тях.

ВОДОЛЕЙ – Не променяйте отношението си към хора, с които пътищата ви се разделят по някаква причина. Никой не знае дали отново няма да се срещнете след време.

РИБИ – По делови въпроси е нужно да потърсите съвета на специалисти. Тенденция към стабилизиране на финансовото ви положение, излизате от кризата без загуби.

Кристина Кос
 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

LAUREN YORK

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...