ОВЕН Денят ще бъде нервен: плановете вероятно ще бъдат нарушени и необходимостта от бърза промяна на решенията. В условията на такава турбуленция в никакъв случай не трябва да обещавате никаква работа. Всички важни кариерни решения трябва да бъдат отложени поне за утре. Поради натоварен вечерен ден може да имате главоболие или нервно напрежение.

Мъжете се изключват на 6-ата минута от разговорите с жена си

ТЕЛЕЦ – Ще бъде възможно да се постигне целта само ако човек може да контролира емоциите си и да не се разсейва от дреболии. Добрият хумор ще помогне да се избегнат семейни кавги. Не преяждайте.

5 храни, които са толкова калорични, колкото и бързата храна

БЛИЗНАЦИ – Най -интензивна ще бъде средата на деня. Сутрин е полезно да бъдете креативни, а вечер са полезни познати или просто приятна комуникация. По -добре е да откажете покупките. Възможни са разногласия с другата половина, така че си струва ясно да обясните какво искате от него (дори ако трябва да повторите обяснението няколко пъти).

Вижте какво го привлича във вас според неговата ЗОДИЯ!

РАК – Първата половина на деня ще бъде напрегната, но до вечерта ситуацията ще се подобри, положителното в живота ще се увеличи. Не бива да се занимавате с финансови въпроси днес – но това е чудесен момент да си намерите нова работа (ако има такава нужда).

Търсят ергени за бразилско село, населено изцяло с жени

ЛЪВ – Възможни са временни трудности и неприятности, но като цяло това е много благоприятен ден. В крайна сметка всичко, което е замислено, може да се осъществи с минимални умствени и физически разходи. Струва си да проявите повече внимание към любовния си партньор: днес той се нуждае от емоционална подкрепа и участие.

Живеят по 120 години, раждат на 65, нямат тумори: Всички тайни на мистериозния народ

ДЕВА – Днес много не върви по план. Основното нещо е да не се притеснявате за това и да не вземате прибързани решения. Струва си да работите повече с ушите и по -малко с езика. Най -доброто забавление е да овладеете ново хоби или упражнение.

Каква жена си според стар египетски хороскоп

ВЕЗНИ – Днес е важно да запазите спокойствие и да не се поддавате на провокации. Новите познати могат да бъдат разочароващи или дори да ви вкарат в беда. Днес не можете да лъжете шефа си. Не е най -добрият ден за пътуване. По -добре е да посветите втората половина на деня на семейството.

Уникалният сутиен WineRack Bra, който се пълни с вино

СКОРПИОН – Денят е плодотворен и креативен. Дори ако нещо не се получи при първия опит, резултатът пак ще оправдае усилията. А вечерта обещава приятни изненади. Лош ден за преминаване на диета.

Каква сте в леглото според кулинарните ви предпочитания

СТРЕЛЕЦ – Малките неприятности могат да бъдат досадни, но е важно да запомните, че те са малки и не могат сериозно да повлияят на благосъстоянието на Стрелец. Трябва да внимавате с разходите, в противен случай скоро ще трябва да въведете строг режим на строги икономии. В отношенията с близки трябва да проявите максимална честност и откритост.

За какво фантазират различните зодии?

КОЗИРОГ – Днес е лесно да станете жертва на собствените си илюзии – затова хороскопът съветва да се отложи приемането на важни решения (преди всичко всичко, свързано с работата и парите). Ако отговорът все още трябва да бъде даден на този конкретен ден, тогава е по -добре да се консултирате с по -опитни хора (опитът на някой друг ще бъде изключително полезен днес). Денят е благоприятен за пазаруване – но е по -добре да отидете за тях следобед.

Женските навици, които вбесяват мъжете

ВОДОЛЕЙ – Днес не можете да пренебрегнете новата информация и собствената си интуиция. Следобедът е чудесен за общуване със съмишленици и запознанства. Страхотен момент за започване на романтична връзка.

Пухкавелките са сексбогини, кльощавелките – супермайки

РИБИ – Ще бъде възможно да се постигне желаното само с цената на усилените усилия. Но резултатът ще се изплати. Следобедът ще бъде по -благоприятен. Вероятни са приятни изненади и щастливи съвпадения. Напрежението може да възникне само в отношенията с любовен партньор.

 • I miss You….

Женски хороскоп за октомври

Мъжки хороскоп за октомври за всички зодии

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. БЪЛГАРИТЕ
 7. РИБОЛОВ
 8. ПОЛИТИЧЕСКИ ГЮВЕЧ
 9. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 10. България – Китай 中国保加利
 11. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт

LAUREN YORK

 1. МИШ-МАШ: ЗАБАВА-РЕКЛАМИ
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Кристина Кос Alexandr Pierce Remix – Ты мое счастье Alexander Pierce Remix