ОВЕН – Събитията ще ви предложат отлична възможност да опознаете по-добре себе си и осъзнаете слабите си страни, прощавайки на другите за грешките им, и най-вече към вас.

Любимият ни цвят издава част от характера ни

ТЕЛЕЦ – Нечие внимание и подкрепа ще ви ласкаят и насърчат, но за проявената ви активност и постигнати резултати инициативата ще бъде ваша.

Какъв цвят е връзката ви?

БЛИЗНАЦИ – Днес по-често се вглеждайте в хората до себе си и обменяйте мисли за това, което ви вълнува. Новите контакти ще ви обогатяват с информация и създадат добро настроение.

Цветът на вашата аура според нумерологията

РАК – Наред с изпълнението на текущите задължения – служебни и лични, ще усвоявате нови знания в подкрепа на квалификацията и интересите ви.

Жените с дълги кестеняви коси са най-секси

ЛЪВ – Бъдете естествени и слушайте интуицията си. Спонтанните ви действия, в които няма съмнение, че ще са разумни и навременни, ще провокират нечие поведение във ваша полза.

Кой цвят на косата ни отива най-много?

ДЕВА – Потопете се в динамиката на събитията и работете усърдно в подкрепа на добри каузи. Бизнесът ще ви възнагради с придобивки, но и не само той.

Как се съблазнява жена според зодията й

ВЕЗНИ – Поява на нов човек в живота ви или подновяване на връзка ще придобие по-дълбок смисъл за вас, но във всички случаи е добре да анализирате поведението си и отстраните пропуските си.

Какво казва цветът на косата за здравето ви?

СКОРПИОН – Ще успявате в неща, за които сте подготвени, и в които сте вложили повече време и упорство. Началото ще ви увлече с перспективата да разкриете в пълнота уменията си, с което ще привличате интереси и ще печелите.

Косата показва какво липсва на организма

СТРЕЛЕЦ – С изпълнението на професионална задача много от вас поставят начало на нов период в трудовата си дейност или в бизнеса. Наред с това ще заявите амбициите си за израстване в йерархията.

Мъжете от кои зодии да избягваме

КОЗИРОГ – С повече упорство и воля ще преодолявате трудности и отношения, и ще търсите изход в създала се ситуация, не и без подкрепата на близките ви.

Какво да направите, за да не ви се наелектризира косата

ВОДОЛЕЙ – Бъдете открити, естествени и спонтанни, активни и миролюбиви. Творческите занимания ще ви носят добро настроение и самочувствие.

Какво казва цветът на очите ви за вашето здраве

РИБИ – Приятно ще изненадате околните с новите си начинания, с нестандартните си решения и спонтанни действия. Активността ви ще е провокирана и от други събития, но няма да съжалявате.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

Laci Kay Somers
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST