ОВЕН – Добре ще организирате и подреждате всички, но дали на тях това ще им хареса? Повече ще говорите, отколкото да правите нещо съществено, но дали ще има кой да ви слуша…

ТЕЛЕЦ – Днес ще привлечете вниманието с неподправеното си чувство за хумор. Не прекалявайте с пикантните шегички все пак. Направете нещо вълнуващо, все пак лятото е сезонът и на безразсъдствата.

Mоже ли датата на раждане определя характера?

БЛИЗНАЦИ – Не разпилявайте парите с лека рака, бъдете по-премерени. Ако любимия ви се сърди, потърсете проблема и в себе си. Май прекалявате с изискванията си.

РАК – Прекалено много мислите преди да действате, при все че ви изгарят толкова силни чувства. Не бъдете толкова плахи, направете първата крачка. Не се подмотвайте, днес нещата ще стават твърде бързо.

Кои зодии са най-лошите шофьори?

ЛЪВ – Май ще се наложи поне за кратко да не давате израз на чувствата си пред много хора, за да не злепоставите партньора си, а и самите себе си. Днес е най-добре да сте далеч от хорските очи.

ДЕВА – Не се залавяйте да подреждате нещата у дома си, а излезте навън и се забавлявайте. Днес може да ви изненада точно човекът, на когото най-много държите.

Митологичен хороскоп

ВЕЗНИ – Искате да заплените нечие сърце, но никой не може да разбере, а най-малко онзи, към когото се стремите. Действайте по-леко – изпращайте смс-и, картички, направете така, че да ви забележат.

АСТРОНОМИЯ НА ПРАБЪЛГАРИТЕ

СКОРПИОН – Искате да ви признаят и да ви се възхитят, но първо го заслужете. Следвайте инстинкта си и действате, но не забравяйте, че има и морални норми. Внимавайте за всичко, което става около вас.

СТРЕЛЕЦ – Днес особено силно ви привлича един човек, макар да нямате сериозни намерения. Бъдете честни, ако искате нещата да се развият добре. Не е препоръчително да пътувате точно днес.

Талисманите на любовта

КОЗИРОГ – Днес ще сте по-скоро дървени философи, отколкото хора, на които може да се разчита. Ще ви забележи подходящият човек, и това ако не е късмет, но се дръжте адекватно, не теоретизирайте.

ВОДОЛЕЙ – Впускате се с главата напред във всичко, с което се залавяте. Точно това привлича хората към вас. А пък вие ще можете да изберете, когото си пожелаете.

Изберете си мъж според календара

РИБИ – Ще ви е особено трудно да прекарате дори една минута без любимия човек до вас. Не ставайте толкова зависими, дайте му възможност да подиша малко, все пак сте големи хора вече.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт

ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

loading...