Най-добрата препоръка на звездите за това време е да не напускате собствения си дом и да планирате работата си така, че всички важни неща да могат да се извършват, без да излизате навън. Ако не можете без това, трябва да ограничите движенията си и да се върнете обратно възможно най-скоро.

Овен (21.03 – 20.04)
Когато вземате важни решения, слушайте вътрешния си глас – за разлика от ума, който днес се бърка в логически конструкции, той ще може да даде добри съвети.

Телец (21.04 – 21.05)
Денят е благоприятен за работа по грешки: всички грехове, извършени в близкото минало, могат да бъдат коригирани и в същото време да се направят подходящи заключения.

Близнаци (22.05 – 21.06)
Само онези, които ще могат да определят приоритетите и да се съсредоточат върху основните неща, ще успеят във всичко, отблъсквайки проекти, които могат да изчакат известно време.

Рак (22.06 – 22.07)
Възможно е – и е необходимо! – да търпите хора, с които сте си направили труда да се скарате преди време: извинението ви ще бъде прието с благосклонност.

Лъв (23.07 – 21.08)
Не бива да демонстрирате своята независимост пред другите и най-вече пред любимия: слабостта не винаги изглежда отблъскваща, често е привлекателна.

Дева (08.22 – 09.23)
В никакъв случай не бива да заблуждавате никого, дори ако ви се струва, че това е лъжа за спасение: рано или късно тя ще бъде разкрита и това може да има най-непредсказуемите последици.

Везни (24.09 – 23.10)
Днес можете да отворите нова страница в книгата на живота си, ако, разбира се, не се объркате и използвате рядък шанс, който съдбата неочаквано ще ви даде.

Скорпион (24.10 – 22.11)
Не бива да обиждате никого, дори грубите думи да се превърнат в отговор на нечия грубост: никой не се нуждае от кавга в такъв ден, така че всяко несъгласие трябва да бъде разрешено от света.

Стрелец (23.11 – 21.12)
Живеейки в миналото, не оставяте място нито за настоящето, нито за бъдещето, така че трябва да се върнете от миналото към днешния ден и да се съсредоточите върху него.

Козирог (12.22 – 01.20)
Поради вероятността от конфликти, комуникацията със семейството и приятелите трябва да бъде сведена до минимум, говоренето само на ежедневни теми, които не могат да бъдат обсъждани без обсъждане, всички останали са табу.

Водолей (21.01 – 18.02)
Не бива да се отказвате от нова длъжност, дори ако изглежда, че не можете да си я позволите: след време, след като сте работили доста, ще разберете, че тя е създадена за вас, а вие – за нея.

Риби (19.02 – 20.03)
Появата на човек от миналото във вашия живот ще бъде не само приятна, но и полезна: благодарение на връзките му с вашите непосредствени началници, той ще може да ви помогне в работата ви.

Sandra “Megamix“

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Je t’aime (Live)
loading...