ОВЕН – Ще имате нужда да се изявявате, но го правете премерено, все пак на околните трудно им понася огненият ви темперамент. Контролирайте пламъците.

ТЕЛЕЦ- Малко разсеяни ще сте днес, а емоциите у дома ще ви дойдат в повече. Важното е да не слънчасате, пък с другите неща ще се справите с търпение.

Подарък според зодията

БЛИЗНАЦИ – Започвате деня с ентусиазъм и желание да помогнете на целия свят, но към обяд вече ще сте доста по-практични. Помогнете на тези около вас.

РАК – Сутринта си поставете целите за деня с пълна увереност в крайния резултат. И по магичен начин нещата ще започнат да се случват. Опитайте.

Сексуалност и емоции според зодиакалния знак

ЛЪВ – Ще имате големи идеи и мащабни планове, които може дори да изглеждат малко странни за околните. Важното е да намерите фокуса и да действате.

ДЕВА – Ще се сблъскате с психологически, не толкова с физически препятствия. Мобилизирайте всичките си сили и игнорирайте заплахите. Ще се справите!

Какво разкриват очите ни спрямо зодията

ВЕЗНИ – Трябва само да направите първата крачка към разбирателството, вместо да се опитвате на всяка цена да доказвате, че сте велики и непогрешими.

СКОРПИОН – Може да откриете в себе си таланта на дресьор-да подчинявате другите със силата единствено на волята си. Внимавайте как ще го използвате.

Страстите на зодиите: Коя по какво полудява?!

СТРЕЛЕЦ – Днес обръщайте по-малко внимание на това какво говорят хората. Преднамерено или не, но думите могат да ви заблудят. Вярвайте на делата.

КОЗИРОГ – Отложете решаването на всякакви въпроси, които изискват категоричен отговор. Каквото и да кажете днес, утре със сигурност ще го промените.

Какво разкрива вашата управляваща планета за характера ви?

ВОДОЛЕЙ – Убедете се, че сте напълно в ред от главата до петите, защото днес ще сте толкова разсеяни, че нищо чудно да тръгнете нанякъде по пантофи.

РИБИ Днес ще имате желание да смените обстановката, да започнете нещо ново и вълнуващо. Само зависи в каква посока. Ако е към морето-тръгвайте.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
Коментирай