ОВЕН – Внесете ред в мислите си и подредете по важност приоритетите си. Денят е подходящ и за нови начинания, сред които на първо място ще са онези, които ви подсказва сърцето.

ТЕЛЕЦ – Занимания и цели, които ви поставят в услуга на другите не са по вашия вкус. Ще се съобразите със себе си и на това ще подчините времето си днес. Близките ви ще поемат грижите по дома.

БЛИЗНАЦИ – Ще преодолеете вътрешните си затруднения и с добри думи ще насърчите някого в реализацията на идеята му. Някой също ще ви предложи подкрепата си в решаване на ваш проблем.

РАК – Ще се почувствате отлично, ако покажете уважението и подкрепата си към своя партньор и заедно планирате утрешния ден. Това ще заздрави връзката ви и направи щастливи не само вас.

7 от най-големите късметлии в света

ЛЪВ – Покажете се като добри организатори и доведете до край делата си. С прагматичен подход ще ви бъде по-лесно, без да робувате на несъвършенствата си. Приходите ще са според очакванията ви.

ДЕВА – Променените условия и нови изисквания в работата ще ви създадат известно напрежение, но не за дълго. Прагматично ще набележите конкретни стъпки за справяне с трудностите.

Как с френска целувка жените определят дали мъжът е годен за баща

ВЕЗНИ – Ако за нещо се чувствате притеснени, го споделете. С общи усилия ще намерите по-бързо решение на проблема. Настроението ви ще се подобри и ще погледнете от по-друг ъгъл на случващото се.

СКОРПИОН – С повече търпение в отношенията ще ви бъде по-лесно да постигнете целите си. Споделете ги с близките си, може би има още какво да се направи, но заедно, за да ускорите резултатите.

Целувката показва дали ще има удоволствие в леглото

СТРЕЛЕЦ – Ще се заемете с нова задача или проект, които ще подобрят бюджета ви. Подготовка за пътуване ще ви направи по-активни, в грижата ви да не пропуснете част от детайлите по тях.

КОЗИРОГ – Не пренебрегвайте личните си ангажименти, въпреки натоварената си програма. Успехи за онези от вас, които се възползват от възможностите си и положат необходимите усилия.

Жените избират мъжете по цвета на очите

ВОДОЛЕЙ – С предимство ще бъдат онези задачи, изискващи повече информация и знания. Няма да ви затруднят, предвид любознателността ви, а и професионалната ви подготовка.

РИБИ – Като организирани хора, ценящи времето, ще пристъпите към задачите си отговорно и без излишна суета. Изградили сте си авторитет и многократно се го доказали с работата си до момента.

За още интересни публикации ни последвайте в Google+ или pinterest

Златаслава – 100 Пудов

Коментирай