♈ ОВЕН: Напрегнатият аспект на Слънцето и Марс ви прави нетърпеливи, импулсивни, резки и лесно развълнувани. Поведението ви може да бъде отблъскващо, защото е грубо, раздразнително и прекалено откровено. Но от друга страна, няма да се страхувате от никакви трудности, не сте свикнали да се отказвате. Физическият труд е жизненоважна необходимост за вас, както и спортът и всяка активна, мобилна дейност. Изберете за себе си дейности, където бихте могли да реализирате своя мощен енергиен ресурс.

♉ ТЕЛЕЦ: На този ден ще бъдете приятни за разговори, учтиви, ще ви трябват добри обноски и красиви дрехи. Но за да имате пари за удоволствие, стилни и висококачествени неща, трябва искрено да се грижите за благосъстоянието на другите. Така че, да речем, когато отваряте спа центрове или театрално студио, трябва да мислите за най-доброто за клиентите, а не само за печалбата и продажбите. Ако бизнесът започне с идеята да помага и трансформира обществото към по-добро, тогава богатството е въпрос на време.

БЛИЗНАЦИ: Вие ще имате свои собствени възгледи и убеждения, като правило, независими, по различни теми. Ще се насладите на интелигентни разговори и ще се насладите на оживени дискусии с много различни гледни точки. И благодарение на базата от знания ще можете да заемете водеща позиция и да съберете широк кръг от почитатели около себе си.

♋ РАК: Период на активен живот, както и желание за създаване и тестване на умения и таланти на практика. Ходете на уроци по публична реч или сервиране и декориране, отидете на групови фитнес тренировки, вземете уроци по пеене. Използвайте всяка възможност да правите бизнеса, до който имате душа. Инвестирайте пари и време в себе си, във външния си вид, красота и стил. Ще имате нужда от допълнително внимание на другите повече от всякога, но не приемайте комплиментите като даденост.

♌ ЛЪВ: Луната във вашия знак ви прави ярки и забележими, привлекателни за другите. Ще участвате активно и ще се изразявате успешно в социалния живот. Дрехите ви трябва да са модерни, стилни, с висок статус, да подчертават достойнството на вашата фигура. В храната си също ще предпочетете деликатеси. Но не забравяйте за общото енергийно ниво на тялото, не преуморявайте, изключвайте физическата активност, в противен случай това може да повлияе негативно на сърцето.

♍ ДЕВА: Време е да оставите своите чувства и емоции настрана, да се съсредоточите върху по-глобални и често мислещи неща. Това е период на трезви разсъждения и логически разсъждения. Стереотипите се сриват, границите в общуването се изтриват, между хората се появява непреодолимо привличане и интерес един към друг. Вероятно на този ден ще бъдете увлечени от ново нетривиално занимание или ще срещнете човек, който здраво ще седне в главата ви.

♎ ВЕЗНИ: Съчетанието на Венера и Плутон ви прави ярки, креативни, очарователни и популярни. Ще научите как да печелите пари и да увеличавате богатството си. Не обичате да си отказвате нищо, така че успешно ще приложите финансовите си таланти и способности. На любовния фронт ще преживеете интензивно и дълбоко всяко събитие. Сексуалните връзки са важна област за вас, която сте готови да обсъдите открито, но духовната страна на връзката, за съжаление, изчезва на заден план, така че любовните връзки ще бъдат мимолетни и мимолетни.

♏ СКОРПИОН: Квадратът на Слънцето и вашият владетел Марс допринася за факта, че енергията и енергичната ви активност стават прекомерни. Ще бъдете забележими на фона на другите, защото не сте свикнали да седите спокойно и да се задоволявате с текущото състояние на нещата. Напрегнатият аспект ще предизвика бурна дейност във вас и ще ви накара да се борите за справедлива кауза, често провокирайки конфликти с другите.

♐ СТРЕЛЕЦ: Противопоставянето на Луната и вашия владетел Юпитер ще създаде някои проблеми със здравето и благосъстоянието, особено ако преяждате и злоупотребявате с мазни и висококалорични храни. Ще ви е трудно да се впишете в околните условия, да се обличате според времето и да създавате комфортни условия за себе си. Но вие ще бъдете отворени за всичко ново и ще вярвате, че бъдещето ще ви зарадва с благоприятни възможности.

♑ КОЗИРОГ: Време е да разкриете вътрешния си потенциал. Имате толкова много качества, скрити в дъното, че може да не ги разкриете през целия си живот. Това не е скромност, това е неверие във вашите таланти. Опитайте се да се отворите по това време за любимия човек, за работа, за себе си. Всички очаквани обстоятелства ще се развият добре сега и вашият ангел-пазител ще ви подтикне и ще каже: „Хайде, пристъпи напред, покажи какво можеш“.

♒ ВОДОЛЕЙ: Противопоставянето на Слънцето и Луната дава непостоянство, докосване, инфантилизъм, гордост. Напрежението с другите, тъй като гъвкавостта и нежеланието да се приспособявате към чуждия характер изчезват. Избягвайте пренапрежението и стреса, постоянните грижи за здравето и положителната нагласа в живота ще ви направят неуязвими, когато се сблъскате с всякакъв вид проблеми. Възползвайте се и опитайте от всяко събитие, дори и да не е изцяло приятно.

♓ РИБИ: Секстилът на Нептун и Плутон дава възможност за кариерно израстване и общо успех, при условие на активно творчество и самоусъвършенстване. Късметът няма да е постоянен, но от време на време благоприятните обстоятелства ще ви накарат да отворите портал към свят, в който мечтите се сбъдват. Прилагайки знания във възможностите на езотериката и магията по положителен начин, в полза на ближния си, ще привлечете поток от късмет.

 

SHADOWS – Giovanni Marradi

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА

Una Noche Mas