Днес, 29 септември, растяща Луна в Скорпион. Този ден е идеален за справяне с всички натрупани проблеми. Работата, която изисква интелектуални инвестиции и енергия, ще бъде успешно извършена. Денят е добър и за поставяне на основите на голям проект.

♈ Овен

Изглежда, че нещо се е промъкнало между вас. За Овен във връзка това е чудесна възможност да вдъхнат новост, а за самотните представители на знака – шанс да предизвикат романтичен интерес. Цялата помощ и ресурси, от които се нуждаете, ще бъдат осигурени, докато гледате избрания от вас.

Космически съвет: Усетете искрата между вас.

♉ Телец

Този ден ще донесе със себе си цял набор от емоции, за които сякаш сте забравили. Вие сте готови да направите всичко необходимо, за да накарате нещата да работят. Готови сте да дадете всичко, без да сте обвързани с конкретен резултат. За такъв ден звездите съветват да се подготвят старателно, като изберат най-доброто облекло.

Космически съвет: Бъдете красиви.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП НА VOGUE ЗА ОКТОМВРИ

♊ Близнаци

Можете да обвинявате другите колкото искате, но истината е, че всеки конфликт има две страни. Помислете, може би не сте напълно откровени. Или просто не сте готови да формулирате нормално какво искате да видите в другите, какъв резултат искате да получите от подчинените си.

Космически съвет: Бъдете ясни относно мислите си.

♋ Рак

Всички копнеем за миризмата на първата си любов. В този ден спомените от миналото ще ви залеят с особена сила, от която ще бъде просто невъзможно да се скриете. По-вероятно е да сте емоционално уязвими. Затова си направете труда да се оградите малко повече от околните, за да не ви хвърли на дъното случайна дума или мнение. Ще имате време да побъбрите с колеги на чаша кафе друг ден.

Космически съвет: Укрепете личните си граници.

Любовен хороскоп за есен 2022 за всички зодии

♌ Лъв

Приемете, че всичко е непостоянно, включително самия живот. Приемете факта, че докато се развивате, ще израснете от нещата, които някога са означавали всичко за вас. Приемете, че нещо, за което сте мечтали като млади, един ден ще загуби своя блясък. Това е траекторията на живота. И понякога тази промяна се случва без предупреждение, което е вероятно да изпитате днес. Но не се страхувайте да приемете помощ в трудни моменти.

Космически съвет: Промените ще дойдат без предупреждение.

♍ Дева

Учите се от миналите си грешки. Ще разберете, че вече не сте човекът, който сте били. Може би в този ден ще се разкрие нещо, което сериозно ще разклати увереността ви в бъдещето. Но не се страхувайте от неприятности. Повечето проблеми могат да бъдат решени с отворено сърце.

Космически съвет: Говорете с любим човек.

АДСКИ КРАСИВИ ЖЕНИ СПОРЕД ЗОДИАКАЛНИЯ ЗНАК. РЕЙТИНГ НА КРАСОТИТЕ

♎ Везни

Истината е, че не можете да принудите хората да спазват крайните срокове или да се изправят пред страховете си, ако не са готови за това. Но този ден ви носи не само неспазени срокове и други неприятности в работата. Естественият интерес към всичко ново ще ви помогне да се справите с тежестта на съществуването днес. Дори ако това е просто ново кафене на път за работа.

Космически съвет: Водете се от любопитството.

♏ Скорпион

Страхът и вярата съжителстват в душата ви. Какво ще изберете? Намирането на истинския ви ще ви помогне да направите правилния избор и да разрешите проблемите, които възникват през този ден. Вие сте в настроение да възвърнете силата си, ако изберете вярата пред кошмарите.

Космически съвет: Време е да си спомните кой сте.

Според зодията: Какъв партньор ви подхожда

♐ Стрелец

Да се ​​чувстваш обиден е естествено. Но трябва да спрете да се ровите в себе си и да излезете днес, като бразилски карнавал. Всички сме част от пиеса, масивна продукция на Бродуей, представление без сценарий, реплики или суфльор. Можете да излезете от сянката, да зарежете поддържащата роля и да седнете на режисьорския стол.

Космически съвет: Вие сте част от масивна продукция.

♑ Козирог

Други хора почти никога няма да разберат вашия избор. Но това е историята на вашия живот и вие сте нейният творчески директор. Приемете себе си такива, каквито сте. Отделен съвет: помнете обещанията, които сте си дали преди много време. Какво ще стане, ако предадете принцеса, малък археолог или колекционер, избутвайки неговите или нейните желания и мечти в дъното на зрелостта?

Космически съвет: Спазвайте обещанията, които сте си дали.

Какво е казал Господ на всяка зодия?

♒ Водолей

Правите място в живота си за страхове и безпокойство, въпреки че вътрешният ви глас ви съветва да спрете. Напълно сте забравили за успехите си през последните дни, внимателно събирайки грешки и грешки. Не е нужно да се разхождате из тъмните коридори на психиката си, когато никой не ви гледа. Дори ако наистина имате черна ивица днес, не трябва да се довършвате.

Космически съвет: Ще се изправите пред страховете си.

♊ Риби

Не става въпрос за теб. Наистина ли проблемът не е в теб? Най-доброто нещо, което можете да направите за себе си в тази ситуация, е да управлявате очакванията си и да инвестирате във взаимоотношения, в които се чувствате реципрочни. Може би вашият любим не е готов за по-сериозни задължения, но това не означава, че можете веднага да сложите край на връзката.

Космически съвет: Дайте още един шанс на любовта.

Зодиите, които се целуват страхотно

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНАГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: НОВИНИ, ЗАБАВА, РЕКЛАМИ…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА