ОВЕН – Днес желанията могат да се сбъдват, за това внимавайте как ще се възползвате от благоприятните моменти. Следвайте плана и вътрешния си глас, от тях ще черпите напътствия и вдъхновение.

Какво говорят обувките за вас

ТЕЛЕЦ – Може да обогатите професионалните си знания и умения, ако дадете предимство на колегите си. С удоволствие ще се отдадете на предпочитани от вас занимания и ще се \\\“изключите\\\“ за околните.

Великите идеи се раждат от секс /18+/

БЛИЗНАЦИ – Пазете се от недоброжелатели, които ще се опитат да ви оплетат в интригите си. Ако не се опитвате да сте \\\“В час\\\“ с всички слухове, ще сте по-спокойни и застраховани от грешки.

Как да си кучка, но не прекалено

ЛЪВ – Не залитайте в лоши настроения точно в днешния ден. Разчитайте на присъствието на близките и на приятелите си около вас при нужда. Всичко, започнато днес ще завърши с успех.

Кодове на любовта

РАК – Въздържайте се да правите оценка на всеки, дръзнал да попадне в полезрението ви. Ако нещо ви безпокои се съсредоточете върху проблема, без да си го изкарвате на околните.

Уникални секс тайни от тайландски масажистки (18+)

ДЕВА – Самочувствието ви расте, наред с повишаващите ви се собствени критерии, но си дайте сметка дали така не се отдалечавате от обкръжението си. Заложете и на старите приятели.

Гадни отмъщения след развод

ВЕЗНИ – По-често насърчавайте заобикалящите ви да развиват добрите си качества и не търсете причини за конфронтация. Ще останете приятно изненадани от делово предложение.

Хората с най-невероятните способности в света

СКОРПИОН – Ако сте неотстъпчиви и последователни в действията си ще постигнете по-бързо целите си. Волята ви да успеете ще ви изведе до желаните върхове, но не на всяка цена.

Пръстенът е рефер на любовната игра

СТРЕЛЕЦ – Приемайте компромисите, като неизбежни свои спътници. Природата ще ви зарежда с енергия, по-често общувайте с нея, дори и седмицата да се окаже натоварена за вас.

Размерът на мъжкото достойнство е намалял с 10%

КОЗИРОГ – Отдадени на лични занимания ще разсъждавате и планирате бъдещите си начинания. Интересът ви към духовното и всякакво очистване е добра заявка за бъдещи успехи.

Магия за любов!? Ето как да си върнете любимия, прогонвайки любовницата!?

ВОДОЛЕЙ – Резултатите ви в работата няма да се забавят. Не се колебайте да направите необходимото, за да подобрите живота на скъп човек. Сега е моментът да съчетаете личното и служебното.

Ето как ще разберете дали тя е стегнала каиша около врата ви

РИБИ – Ще бъдете заобиколени от хора, с които ще пристъпите към занимание, което е от еднакъв интерес за всички ви. Заложете на екипния план за действие и ще имате пълен успех.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

ANDI BAGUS

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 3. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 • *Sensual Musique – Future Jazz Café, Lounge, Chillout 3*