Днес, 29 октомври, на нарастващата луна е необходимо да се вземат всички възможни мерки за подобряване на качеството на живот. Борете се със старите навици, откажете се от всичко, което ви измъчва.

♈ Овен

Свещените текстове и религиозните писания няма да ви помогнат, Овен. Това е времето да се преместите в пространството на тишината и да обърнете погледа си навътре за напътствие. Доверете се на мъдростта на вътрешното божество. Започнете, като поставите огледало на олтара. Всеки път, когато погледнете отражението си, спомнете си за висшия си Аз. Усетете топлината. Почувствайте прегръдката. Почувствайте пространството, което се държи за вас, за да станете най-въплътената версия на себе си. Директното преживяване е начин да повишите съзнанието си в този момент.

Космически съвет: Доверете се на мъдростта на вашето вътрешно божество.

♉ Телец

Сълзите ти са свещени, Телец. Вашите сълзи заслужават да бъдат видени, чути и усетени, за да можете да разпознаете какво вече не е наред. Това е вашият сигнал за събуждане, за да елиминирате всичко и всички, които не поддържат вашия растеж и еволюция. Не забравяйте, че може да не видите „голямата картина“ през това време и това е добре. Няма смисъл да губите време в притеснения „как“ и „защо“. Вместо това искате да се преместите в пространство на позволение и доверие в божествените сили. В същото време се свържете с душевното си семейство и прекарайте време в компанията на онези, които карат вашето вътрешно дете да се чувства безопасно да излезе и да играе. PS: Имате повече подкрепа, отколкото можете да си представите.

Космически съвет: Уважавайте сигналите за събуждане: време е да предприемете действия.

♊ Близнаци

Забравяш, че за да се чувстваш достоен, трябва да поставиш нуждите на другите пред своите. В същото време ще научите, че вашите емоции са свещени и заслужават да бъдат видени и чути. Напомняне за сезона на Eclipse: време е за пауза. Време е да направите крачка назад от драмата и да се изправите лице в лице със собствените си преживявания. Ако това изисква от вас да се дистанцирате от другите, така да бъде. Така да бъде.

Космически съвет: Вслушвайте се в емоционалния си фон.

♋ Рак

Всеки от нас има идея какво иска да създаде. Всички имаме грандиозна визия за това какъв искаме да бъде животът ни. Но не всичко, което си представяме, намира начин да се прояви във физическия свят. Някои мечти са погребани, преди дори да поемат първата си глътка въздух, и това е добре. Всичко е наред, лунно дете. В този момент е важно да запомните, че нещата не са нито добри, нито лоши. Те просто са. Понякога, като не ви дава това, което сте поискали, Духът ви защитава повече, отколкото предполагате.

Космически съвет: Понякога трябва да вървите с надежда към изходната врата.

♌ Лъв

Напомняне за затъмнение, Лъв: Обичайте версията на себе си, която сте днес. Обичайте себе си, въпреки така наречените недостатъци и остри ъгли. Приемете частите от себе си, които сте отхвърляли с години. Прегърнете аспектите на себе си, които свързвате с историята на вината и срама. Нещо ни подсказва, че си готова да се родиш отново, красавице. Нещо ни подсказва, че сте готови да се докажете като най-въплътената версия на себе си!

Космически съвет: Обичайте версията на себе си, която сте днес.

♍ Дева

Зодия Дева! Играта “Лука-люка” е естествена за вас. Искате да сложите предпазен колан за всички около вас. Склонни сте да поставяте техните нужди пред вашите собствени. Но има проблем с този модел и проблемът е, че в крайна сметка минимизирате собствените си чувства. Така че направете си услуга и направете крачка назад. Направете пауза, вслушайте се в интуицията си и помислете върху следния въпрос: „Как мога да изразя себе си днес?“

Космически съвет: Трябва да се научите да сте близо до себе си.

♎ Везни

Везни, нужна е цялата сила на света, за да не се свържете с тях точно сега. Необходима е цялата сила на света, за да седнеш с раните си и да изслушаш какво имат да кажат. Това, което трябва да знаете в този момент е, че вашата устойчивост е подложена на изпитание. Вашата устойчивост е подложена на изпитание, за да можете да докажете, че сте най-смелата и най-ярката версия на себе си. Така че, направете си услуга и продължете да наливате тази енергия в чашата си. Преди да се усетите, ще сте прекрачили прага. Преди да разберете, можете да погледнете назад към това време като към период на огромен растеж.

Космически съвет: Използвайте отрицателната енергия за свое добро.

♏ Скорпион

Скорпион, усещаш потока както никога досега. Приемете това като потвърждение, че сте в енергията на това, което проявявате, и че всичко ще започне да си идва на мястото гладко през следващите дни. Не забравяйте да се преместите в свободно пространство, като възприемете мантрата „не гони, привличай“. Това, което вселената шепне в ухото ти: вече е твое!

Космически съвет: Вие сте в енергията на това, към което сте били призвани.

♐ Стрелец

Напомняне за сезона на затъмнението: Пазете се от игра на картата мъченик, Стрелец. Пазете се от опити да подобрите живота на другите с цената на собственото си благополучие. В момента от вас се иска да научите как да усъвършенствате изкуството на закопчаване на предпазния колан. Някои от вас също може да се съмняват във вътрешната си мъдрост. Знайте, че визиите и изтеглянията, които получавате, са предназначени да ви придвижат по-нататък по пътя ви. Научете се да се доверявате на всички начини, по които вашето висше Аз запазва пространство за вашата еволюция.

Космически съвет: Доверете се на вътрешната си мъдрост сега и винаги.

♑ Козирог

Може би не е нужно да си шеф точно сега. Може би не е нужно да натискате бутона за газта и да преследвате тези големи мечти. Това е вашият призив да спрете, да си поемете дъх и да интегрирате уроците на душата. Когато направите това, освободете се от необходимостта да „подредите“ емоциите си. Приемането на живота в цялата му красота и цветове е това, към което сте призвани в този момент.

Космически съвет: Позволете си да направите пауза и да издишате.

♒ Водолей

Може би вселената не работи срещу вас. Може би това просто ви събужда за вашата истина, за да можете да разпознаете любовта и светлината, които държите в себе си. Така че, излезте от състоянието на сън. Вземете обратно юздите, от които се отказахте преди време. Мислете за това като време за възкръсване от пепелта. Мислете за това като за възможност да си спомните защо сте дошли в земното царство, докато се настройвате към своя път и цел.

Космически съвет: Дойдохте тук с причина.

♊ Риби

Всичко е наред. Добре е да се чувствате така, както се чувствате в момента. Добре е да усещате емоциите си на дължина и на шир. Приемете това свещено преживяване такова, каквото е. Знайте, че човешкият опит не винаги е прост, но вие сте готови да направите място за него. Звездите днес насочват вниманието ви и към духовните дарове. На тези висцерални удари, които сте имали много повече от обикновено. Само напомняне, това не е моментът да игнорирате божествените напътствия, които получавате от висшия си Аз.

Космически съвет: Прегърнете човешкия опит в неговата цялост.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА