Овен

Труден, но ползотворен ден. Искате да постигнете успех и няма да се задоволявате с малко, разбирате, че трябва да работите усилено, за да постигнете брилянтни резултати. Постоянството помага при решаването на много въпроси. Често благодарение на нея постигате това, което преди изглеждаше невъзможно. Понякога има разногласия с близките, не всеки веднага разбира защо правите това, а не по друг начин. Следобедът обещава касови бележки.

Телец

Едва ли ще имате причина да се притеснявате за нещо. Денят върви добре, радва ме с приятни изненади, добри съвпадения. Някои представители на знака ще разберат какво трябва да се направи, за да се постигнат отдавна установените цели. Важно е да не си губите времето. Колкото по-скоро преминете от размисъл и планиране към конкретни действия, толкова по-добре. Ще има възможност да се поправят грешките, допуснати по-рано, да се подредят нещата. Вероятна новина, която ще развесели, и интересни предложения, на които може да се отговори без много колебания.

Близнаци

Сутрин трябва да бъдете по-внимателни: не са изключени проблеми и неприятности, възможни са досадни грешки. По-добре е да не бързате с решенията, особено когато става въпрос за семейни пари или някои неща, които се използват не само от вас, но и от близките ви. Останалата част от деня е много по-приятна и интересна, обещаващи промени към по-добро във всички области на живота. Трябва да действате решително и да проявите инициатива, така че ще имате шанс да се справите перфектно и с най-трудните случаи. Вслушайте се в интуицията си: тя не се проваля.

Рак

Денят едва ли ще бъде богат и ползотворен, но със сигурност ще е приятен. Ще има възможност спокойно да обмислите някои важни въпроси, да вземете решение за планове за бъдещето. Благоприятен ден за учене. Всички знания, придобити в този ден, скоро ще бъдат полезни. А познати, започнали почти случайно, със сигурност ще бъдат полезни. Можете да решавате финансови проблеми, да правите покупки, включително големи: закупените предмети ще радват вас и вашите близки дълго време. Следобед са възможни подаръци, изненади, неочаквани признаци на внимание.

Лъв

Не бързайте с решенията. Това не е най-лесният ден, трябва да положите усилия, за да разберете всичко. Можете да се доверите на интуицията си, но също така трябва да се вслушате в съветите на приятели: възможно е да ви бъдат дадени полезни препоръки. Ще има възможност за възстановяване на стари връзки, както делови, така и приятелски. Много представители на знака ще сключат мир с тези, с които са били в разпра. Денят е подходящ за семейни събития, общуване с близки и близки. Ще бъде възможно не само да си прекарате приятно заедно, но и да обсъдите общи планове за бъдещето.

Дева

Труден ден по отношение на комуникацията. Често ви е трудно да се разбирате с другите, да се споразумявате за нещо дори с добри приятели. Реагирате остро на критиките и понякога се обиждате дори на напълно невинни коментари. Успех в работата може да постигнете, ако се съсредоточите върху онези неща, които можете да направите сами, не чакайте подкрепа и помощ. Втората половина на деня е подходящо време да си спомните някои стари хобита, да се върнете към занимания, които преди това са давали положителни емоции. Настроението се променя бързо към по-добро.

Везни

Първата половина на деня ще бъде лека, благоприятна. Много се оказва добре, възможно е да се разрешат проблеми, които са били обитавани от дълго време. Страхотни сте в много неща. Хората около вас забелязват това и се обръщат към вас за помощ и съвет. Опитвате се да не отказвате на тези, които се нуждаят от подкрепа, но не отлагате собствените си дела за това. Следобед не са изключени малки трудности и неприятни изненади. Възможно е да се наложи да правите неща, които не харесвате. Макар че няма да са особено трудни, настроението може да се развали. Вярно е, че не за дълго: скоро бодрост и оптимизъм ще се върнат при вас.

Скорпион

Денят е пълен с изненади, предимно приятни. Ще има нови случаи, които ще бъдат наистина интересни, ще има възможност да се присъедините към някои интересни проекти, замислени от други. Вдигате идеите на други хора в движение, ако са добри. Вашата интуиция не ви подвежда. Приятно ми е да общувам с приятели и семейство. Лесно намирате общ език с нови познати, много хора го харесват. Не са изключени и романтичните хобита. Новите връзки могат да се развият много по-бързо, отколкото сте свикнали – и ще бъде приятно.

Стрелец

Благоприятен ден. Срещите и преговорите вървят добре, можете да намерите нови съюзници, да обсъдите условията за сътрудничество. Вероятни са приятни познати, които ще положат основите на романтичните истории. Във всичко, свързано с личните отношения, можете спокойно да разчитате на интуицията: тя няма да ви разочарова. Много неща са лесни, не изглеждат уморителни. Подхождате към всичко творчески, експериментирайте. Други го харесват, така че много хора предлагат помощ. Възможни са касови бележки. По-добре е да отделяте време за покупки: не винаги е възможно да изберете добри неща.

Козирог

Денят не е лишен от стресови моменти. Но вие ще запазите спокойствие и ще намерите начин не само да преодолеете трудностите, но и да помогнете на другите. Възможно е да се наложи да поправяте чужди грешки, да решавате проблеми, възникнали не по ваша вина. Всичко това е уморително, но се справяте чудесно. Следобедът обещава приятни изненади, добри съвпадения. Може да има добри новини за вас или за някой най-близък до вас. В същото време може да се появят изцяло нови планове, чието изпълнение ще предприемете в близко бъдеще.

Водолей

Това не е най-добрият ден за важни въпроси и сериозни проблеми. Има риск да пренебрегнете нещо, да забравите или объркате нещо, да направите грешки в изчисленията. Възможно е плановете да трябва да бъдат отменени, за да се направи нещо съвсем ново. Вероятни са необичайни срещи. Може да е трудно да получите правилното впечатление за нови познати. Не бързайте с изводите, понякога интуицията се проваля. Опитайте се да не преуморявате следобед. Това време е най-доброто за почивка, възстановяване и наслада.

Риби

Началото на деня не е много плодотворно. През това време е по-добре да не планирате важни въпроси: няма да е лесно да се справите с тях. Полезно е да мислите за бъдещето и да правите планове, но е рано да споделяте мислите си с другите. Скоро влиянието на положителните тенденции ще се увеличи и настроението ви ще се подобри. Следобедът е щедър с добри мачове. Благоприятната комбинация от обстоятелства ще помогне да се постигне успех, да се реализира замисленото по-рано. Става много по-лесно да се намери общ език с голямо разнообразие от хора. Винаги намираш точните думи, много хора го харесват.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 • СРЪБСКИ ХИТОВЕ
loading...