ОВЕН – Материални придобивки и нововъведения ще се отразят добре на самочувствието ви. Романтична среща ще ви зареди с очаквания и може да се прерасне в сериозна връзка.

ТЕЛЕЦ – Интересни сте за много хора, но наред с тях има и доста недобронамерени към вас. Не ги съдете, оставете ги да си живеят и да следят успехите ви, без да пречат.

БЛИЗНАЦИ – Ще отхвърлите всичко, което не ви харесва днес и ще погледнете ведро напред. Има над какво да поработите, за да осъществите свое смело намерение.

РАК – Денят ви ще бъде приятен и споделен с близките ви. Разходка сред природата ще се отрази чудесно на духа ви. Очакват ви позитивни предизвикателства, които търсите.

ЛЪВ – Вземете ли присърце служебните проблеми ще постигнете бързо издигане в йерархията. Може да подобрите отношенията с партньора си, ако станете по-добри и нежни.

ДЕВА – Ако считате, че имане желание да претоплите отношенията с любимия човек, направете нужните усилия. Много от вас ще търсят компанията и на приятелите си.

ВЕЗНИ – Днес ще ви занимават мисли от финансов, философски и личен характер. На път сте да постигнете хармония в душата си, стига да не залитате по крайни решения.

СКОРПИОН – Оставете си повече свободно време, насладете се на постигнатото до тук. Криворазбрана помощ ще ви създаде проблеми, опитайте да не се товарите излишно.

СТРЕЛЕЦ – Резервирано ще подходите към всякакви съвети днес, може би защото сте в особено състояние на духа, или поради друга причина. Помислете добре, преди да действате.

КОЗИРОГ – Ще намерите спокойствие от светската суета у дома. Топлотата на близките ви ще повиши чувството на сигурност. Не се лишавайте от нея и ще успеете днес.

ВОДОЛЕЙ – С много плам ще пристъпите към реализиране на свое намерение. Близките ви ще останат доволни, защото финансовите им претенции ще бъдат задоволени.

РИБИ – Осъзнали сте пропуските си и днес ще можете да наваксвате. Интимните преживявания ще ви носят удоволствия и ще подсилят усещането за пълноценност и щастие.

Скорпионс – Самотни нощи (BG subs, lyrics) – HD

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Marona Tanner
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Gare du Nord ~ I’m not a woman I’m not a man
loading...