ОВЕН – Работете без излишен шум около себе си и не изтъквайте заслугите си. Денят е подходящ за планиране на проекти, в които да си личат смелите ви идеи. Имате сили да се справите с трудностите.

ТЕЛЕЦ – Целите ви са реализуеми, стига да си партнирате с подходящите хора. Съвместните ви начинания ще дадат резултат и това ще повиши устрема ви към нови територии.

Защо мъжете предпочитат блондинки

БЛИЗНАЦИ – Любопитни сте за света около вас и с интерес ще се отнесете към предлагащите ви се възможности. С хора от професионалната ви среда ще дискутирате проблеми, отразяващи се на работата.

РАК – С усмивка и добра дума ще привличате доброто към себе си. Това ще ви сближи повече с околните, които също ще изразят отношението си към вас, а то няма да ви разочарова.

Каква ще бъде жената след 400 години?

ЛЪВ – Без особени усилия ще привличате вниманието върху себе си. Ако предпочетете своите начини за справяне със ситуацията, ще успеете, макар и с цената на повече усилия, но такива сте вие.

ДЕВА – С отговорното си отношение към работа ще постигнете повече от нещата, към които се стремите. Въпреки умората и раздразнението запазете приветливото си поведение.

Учени разкриха най-привлекателната част в женското лице

ВЕЗНИ – Ролята на балансьори ви приляга отлично, стига самите вие да сте в хармония със себе си. Имате причини да се покажете подготвени по въпрос, който предстои да бъде обсъждан с колегите.

СКОРПИОН – Основателно ще поставите личните си предпочитания днес на първо място, като се погрижите за нуждите си. Равносметката от постигнатото внася известно спокойствие в мислите ви.

Секс договор: Обещавам да правя секс с теб веднъж седмично

СТРЕЛЕЦ – Ако сте ясни и открито в поведението си, ще бъде по-добре за всички около вас. Текущите ви задължения ще се увеличат и това няма да се отрази добре на настроението ви.

КОЗИРОГ – Оставете дългосрочните цели и се погрижете за текущите си задължения. Добре съзнавате, че промяната, която предстои ще ви наложи и ограничения, но избора си е ваш.

Най-скъпата тоалетна е от 3 тона чисто злато

ВОДОЛЕЙ – Ако в делата си се съобразявате предимно със себе си, може да си създадете неудобства с. Не позволявайте на емоциите и личните предпочитания да определят отношението ви.

РИБИ – Бъдете практични и без излишна суетност следвайте набелязаните си цели. В случаите, когато се колебаете по кой път да тръгнете, останете в тишина и се допитвайте до сърцето си.

За още интересни публикации ни последвайте в Google+ или pinterest

Златаслава – Горько (Uncensored)