♈ Овен

Овен, толкова дълго сте чакали промяната и сега най-накрая те са на прага. Среща! Голяма част от това, за което сте мечтали, сега е подчинено на вас – просто се огледайте. 28 януари ще бъде белязан от приятни събития, но не бързайте просто да се радвате тихо: анализирайте, запомнете, правете изводи. Информацията, която получавате, е вашият ключ към успеха.

Космически съвет: Очакват ви незабравими приключения.

Страстният глас принадлежи на сексапилна жена

♉ Телец

Телец, копнееше за топлина. Така че защо не си позволите да се отпуснете малко и да сте в прегръдките на любим човек? Ако проблемът се крие в отсъствието на партньор, време е да отидете да го търсите. Вероятно обаче имате голям списък с приятели. Помислете за това, може би някой тайно се надява на романтика с вас от дълго време?

Космически съвет: Оставете се да се влюбите.

Защо мъжете предпочитат блондинки

♊ Близнаци

Близнаци, естествено силен характер ще ви навреди само днес. Звездите предупреждават: не всички наоколо са готови да търпят постоянна досада и още повече да издържат на лекции. Опитайте се да контролирате емоциите си и думите, които говорите. В противен случай рискувате да бъдете въвлечени в конфликт.

Космически съвет: Бъдете търпеливи и правете добро.

Формата на пръстите на ръцете издава каква личност сте

♋ Рак

Рак, 28 януари е вашият ден. Успехът и успехът ще ви съпътстват във всички въпроси, но не се ласкайте. Трябва да оценявате това, което Вселената предоставя и да не пренебрегвате важността на личния си принос. Ако пренебрегнете отговорността, можете сериозно да пострадате. Говорим за финансови загуби, в т.ч. Като цяло дръжте всичко под контрол.

Космически съвет: Не избягвайте отговорността – това е изпълнено.

Каква ще бъде жената след 400 години?

♌ Лъв

Лъв, ти си в объркана ситуация. Нещо от рода на: “И аз искам, и това убожда.” Така. Ако търсите решение на проблем, по-добре е да действате директно и първо. Запомни това. Животът не е лесно нещо и понякога много е заложено на карта. Мечтаете ли да постигнете перфектния резултат? Ще трябва да се положат усилия.

Космически съвет: Поемете инициативата.

4 трика за по-плътни и сочни устни

♍ Дева

Дева, на 28 януари, отхвърля ненужните рискове. Трябва да разбирате добре какво се случва около вас и кой кой е от обкръжението. Не е изключено и появата на странни слухове, които ще дадат повод за големи скандали. Така че във ваш интерес е да контролирате нещата. Ясна и добре координирана работа днес е възможна само ако сте „включени“ през цялото време.

Космически съвет: Вземайте решения с хладна глава.

Учени разкриха най-привлекателната част в женското лице

♎ Везни

Везни, има моменти, когато искате да зарежете всичко и да се отдалечите от цивилизацията. Това странно състояние може да ви преследва. Нека бъде. Но има ли причина да откажете заслужена почивка? Днес правете това, което вътрешният ви глас ви казва да правите.

Космически съвет: Слушайте сърцето си във всичко.

Формата на бюста определя характера на жената

♏ Скорпион

Скорпион, за да върви всичко гладко – понякога трябва да разчистите развалините. Не става дума само за физика, но и за фини материи. Звездите ви казват: никога няма да успеете да преодолеете страха и да пуснете нещо ново в живота си, ако не се отървете от стереотипите. Направете място в главата си за положителни мисли. Със сигурност ще успеете.

Космически съвет: Изчистете пространството си от отломки.

Секс договор: Обещавам да правя секс с теб веднъж седмично

♐ Стрелец

Стрелец, 28 януари е идеалният ден за нови постижения. Не се страхувайте, а действайте обмислено. Със сигурност сте правили карта на желанията повече от веднъж и сте превъртали сценария на идеалния си живот в главата си. Та какъв е проблема? Мечтайте – Реализирайте! Всички карти в ръка и няма нужда да се срамувате.

Космически съвет: Време е да реализирате мечтите си.

Как се гадае по женските гърди?

♑ Козирог

Козирог, от седмица ви измъчват неясни мисли. Всичко това е от подценяване и стесняване. Прекалено консервативни сте, защото се страхувате от промяна. Но ако не са, значи няма напредък. Помислете кой или какво бавно ви дърпа надолу. Отървете се от ненужното потисничество за по-светло бъдеще.

Космически съвет: Преосмислете отношенията с любимите хора.

Най-скъпата тоалетна е от 3 тона чисто злато

♒ Водолей

Водолей, вие сте достатъчно смели и здраво стъпили на краката си, за да действате независимо от мнението на другите. 28 януари е ден на решителни действия. Ако днес не правите нещо важно, за което отдавна сте мечтали, пропуснете шанса да станете щастливи завинаги. Приемете това като ценен съвет.

Космически съвет: Не чакайте някой друг да направи първия ход.

Жените с малки гърди са фурии в леглото

♊ Риби

Рибите, сковаността и комплексите никога не са помагали за постигане на целите. За да творите и да сте щастливи, трябва да можете поне понякога да се абстрахирате от суровостта на живота. Принуди се да си вземеш почивка или поне да си вземеш хоби. Само чрез релаксация можете да познаете истинското чудо. Помислете за това днес.

Космически съвет: Научете се да се отпуснете наистина.

10 незаслужено забравени зони за прелюдия

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. В PINTEREST

 • Patrycia Kay
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 

 

Златаслава – Горько (Uncensored)