ОВЕН – Нова информация ще внесе яснота в делата ви, превръщайки се в потребност за повечето от вас. На работното си място задачите ще изпълнявате с твърде променлив успех.

ТЕЛЕЦ – Не търсете вина само в себе си, много от нещата не зависят от вас. Дипломатичното ви поведение ще ви помогне да привлечете клиенти и да осъществите добри контакти.

БЛИЗНАЦИ – Не бягайте от проблемите на работното място, а се старайте да ги решавате. Това ще повиши авторитета ви, независимо, че може да си навлечете завистта на колеги.

РАК – Ако имате известни затруднения в службата, не се тревожете излишно, ситуацията е само временна. Роднини ще ви потърсят за подкрепа, не се колебайте дали да им я дадете.

ЛЪВ – Един проблем ще бъде решен точно навреме и това ще ви обнадежди. С действията си внасяте повече яснота в работата на околните, точни и полезни са за всички край вас.

ДЕВА – В общуването си установявате нови контакти, носещи ви взаимноизгодни връзки. Трудностите от последните няколко дни са ви помогнали да оцените навременна подкрепа.

ВЕЗНИ – Снабдяването ви с повече информация ще ви помогне да вземете бързи и адекватни решения. Използвайте я само за добри цели, защото в противен случай може да загубите.

СКОРПИОН – Може би нямате нужда от съвети, но все пак се вслушайте в околните днес. С повишено внимание ще се отнесете към проблем на свой близък и ще му помогнете много.

СТРЕЛЕЦ – Покажете решимостта си да взимате правилните решения в подходящия момент. Ще приключите проект, от който ще получите освен слава и финансова удовлетвореност.

КОЗИРОГ – Няма да липсват провокации, тласкащи ви в друга посока от тази, която в последно време следвате. Гледайте позитивно и не се отказвайте от първоначалните си намерения.

ВОДОЛЕЙ – Днес имайте грижа за свои проблеми, не се разпилявайте по чуждите. Делово предложение, свързано с професионалното ви развитие ще ви накара да търсите и друго мнение.

РИБИ – Някои от вас ще получат възможности да поемат в нова посока, с надеждата за по-добър живот. Може би това е нещото, което сте търсили до сега, но ви е липсвала само смелост. НДТ

Tango to Evora – Loreena McKennitt

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Pashence Marie
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • IBIZA SUMMER MIX 2021 🍓 Best Of Tropical Deep House Music Chill Out Mix By Queen Deep #18