Днес, 28 юни, намаляващата луна продължава своето пътуване в знака на Близнаци. На този ден трябва да мислите за бъдещето си – забравените неща отдавна са прахови в дълга кутия. Време е да ги запомните и да се справите с всичко.

♈ Овен

Овните се изгубиха в мрака на мислите си и обрасли със страхове, което силно пречи на тяхното развитие. Къде отиде вашата игривост и страст към приключенията? Може би едно емоционално разтърсване може да ви върне на мястото си. Осигурете си го, в противен случай рискувате да не постигнете целта си.

Космически съвет: Не стойте на едно място, грабнете възможности.

♉ Телец

Някога Телците бяха щастливи, но сега в живота започна тъмна ивица. Трудностите обаче изобщо не са причина да се откажете от себе си. И дълбоко в себе си го знаеш. Тогава защо спуснатите ръце все още висят? Не забравяйте, че вашите мисли са водач към щастието.

Космически съвет: Спрете да живеете в миналото и обичайте настоящето.

♊ Близнаци

Напоследък Близнаците спряха да забелязват положителното не само наоколо, но и в себе си. Това стана повод за всеобща тъга, която нахлу в настроението им и не иска да излиза. Разбира се, всички хора трябва да бъдат малко тъжни, но ако блусът се проточи, това заплашва с депресия, от която е по-трудно да се измъкнем всеки ден.

Космически съвет: Време е да спрете да търсите недостатъци в себе си.

♋ Рак

Бедните Раци не искат да преминат през трудния път на самоприемането и затова се заровиха в пашкула от самосъжаление. Това обаче не помогна, а само изостри проблема. Представителите на тази зодия трябва да вярват в себе си и ясно да определят какво точно е необходимо за щастието.

Космически съвет: не се затваряйте в себе си, преодолявайте комплексите си.

♌ Лъв

Всеки има момент, в който всичко наоколо става скучно и мрачно. Не всеки обаче решава да направи рязък завой в живота си. Особено много проблеми с това имат лъвовете, които, макар и горещи по природа, се страхуват да се откажат от обичайната си стабилност.

Космически съвет: Никога не е твърде късно да започнете нов живот.

♍ Дева

Никой няма да разбере романтиката и приказността, която цари в живота на Девата. Звездите ги съветват да уловят страстен импулс и да не се разсейват от ежедневните проблеми. Понякога обаче влюбеното сърце е сковано от страха, че всичко ще свърши. Не се страхувайте, просто се забавлявайте.

Космически съвет: Пуснете любовта в сърцата си и не се страхувайте от романтични приключения.

♎ Везни

Хората се характеризират с лукавство и лицемерие, което, за съжаление, често се проявява при общуване с близки. Никой не иска да вярва, че ножът, който се озовава в гърба, е резултат от трика на най-скъпия човек. Положението на Везните обаче може да стане точно това. Проучете добре поведението на хората около вас, преди да е станало твърде късно.

Космически съвет: Погледнете по-отблизо обкръжението си, измамата се е настанила около вас.

♏ Скорпион

Скорпионите отдавна имат нужда от смяна на обстановката. Преместване, нова работа или дори големи покупки са чудесни за това. Представителите на тази зодия смятат, че животът е избледнял и дните са престанали да се различават един от друг. Ако не се вземат значителни мерки в близко бъдеще, съществува риск да останете завинаги затънали в сивото ежедневие.

Космически съвет: Не се страхувайте от промяната или ще пропуснете момента на слава.

♐ Стрелец

Не казвайте “хоп”, докато не прескочите. Тази поговорка е идеална за настоящата ситуация на Стрелец. Те поеха твърде много работа и разбраха, че на практика не са останали сили. В тази ситуация не можете да се паникьосвате, просто се опитайте да не пръскате следващия път.

Космически съвет: Научете се да оценявате правилно своите възможности.

♑ Козирог

Кариерата е страхотна, но какво да кажем за други области на живота? Опитвайки се да постигнат повишение и да подобрят финансовото си състояние, Козирозите напълно забравиха за най-важното – това са приятели, роднини и семейство, на които им липсваха нежните прегръдки. Опитайте се да отделите време за тези, които наистина го очакват с нетърпение.

Космически съвет: Винаги помнете любимите си хора, те имат нужда от вас.

♒ Водолей

От време на време Водолеите бяха изпреварвани от неуспехи, които силно разклатиха психиката и самочувствието им. Това обаче не трябва да се приема като край на живота. Трябва да третирате грешките като преживявания, чрез които растете и се развивате. Ако някаква идея се е настанила в главата ви, тогава определено трябва да направите всичко, за да я осъществите, каквото и да ви струва това.

Космически съвет: Спрете да се критикувате, не се страхувайте да правите грешки.

♊ Риби

Работа, работа и още работа. Не сте ли уморени от това, Риби? От това, че ще имате много пари – емоционалното ви състояние няма да се подобри. Все пак заради празнотата в душата си удряхте други неща така. Ами ако се опитате да забравите работните дни на чаша кафе с любимите си приятели?

Космически съвет: Позволете си да си починете, време е да си вземете почивка.

 • Best Album Of Jazz Blues Music – Relaxing Blues Music In Restaurant | Best Playlist Blues Music

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНАГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА