ОВЕН – Ден за придобиване на благодат, смирение и прошка. Естественото ви поведение и навременни решения ще ви спестят ненужни притеснения, но са възможни и изненади

ТЕЛЕЦ – По силите ви е да се възползвате от положителната енергия, с която е зареден денят. Направете си равносметка на постигнатото и работете по реализация на плановете си.

Цветът на вашата аура според нумерологията

БЛИЗНАЦИ – Днес повече от всякога бъдете наблюдателни и разчитайте знаците, които срещате. По различни пътища ще достигнете до истината, ако я търсите и ще изградите вярна представата си за събитията и хората.

РАК – Денят е подходящ за научни изследвания, умствени и духовни търсения. Осигурете предимство и на творческите си възприятия, ще ви разкрият много истини.

Уникална класация на зодиите! Вижте кои представители са най-красиви, най-сексуални и най-коварни!

ЛЪВ – Направеното добро ще подобри настроението ви и с желание за промяна ще пристъпите към изпълнение на смелите си планове.

ДЕВА – С добра организация ще пристъпите към изпълнението на задача, свързана с бизнеса или имаща отношение към личните ви дела. За други денят се свързва с пътуване, служебно или по семейни въпроси.

Коя е вашата зодия според тракийския хороскоп?

ВЕЗНИ – За повечето от вас денят ще премине в изясняване на отношения или позиции с колеги и хора, с които работите. Много от тях ще бъдат предизвикани от ново създали се обстоятелства, но не бързайте да се притеснявате.

СКОРПИОН – Откритостта в общуването ще ви помогне да изразите по-лесно мнение и вземете отношение по спорен въпрос. Имате сили да осъществите намеренията си, още повече, че мотивацията ви е силна.

Зодиите: Какво ви чака през лятото?

СТРЕЛЕЦ – Защитата на интересите е сред приоритетите, които следвате и които ще ви помогнат да си върнете вложеното с печалба, но не се притеснявайте, ако парите се забавят.

КОЗИРОГ – Вслушайте се в сърцето си и бъдете обективни в преценките си, като не пренебрегвате даденостите. Така по-лесно ще намерите отговорите, които ви вълнуват.

Хороскоп на флирта – коя зодия си пада по теб

ВОДОЛЕЙ – Практичен подход в съчетание с позитивни мисли и нагласа могат да направят деня ви успешен. По-лесно ще постигате целите си и ще разширявате кръга от полезни познанства.

РИБИ – Щадете нервите и здравето си. Обогатявайки се с нова информация е възможно да ви се разкрият истини, които да ви тласнат към смели решения, най-вече в професионалната сфера.

Ritchie Blackmore-RAINBOW—Weiss heim

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利

 1. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 3. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 4. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...