ОВЕН: Трябва да разберете, че за да реализирате амбициите си, трябва да спрете в желанията си и да спрете да си поставяте много непостижими цели. Изберете една ясна цел и започнете да се движите уверено към нея. Докажете си, че знаете как да бъдете твърди и упорити, но не забравяйте, че всичко започва от малко. Ако се опитате да изкачите най-високия планински връх и дори никога не сте били на поход, едва ли ще успеете в това начинание.

Кои зодии се влюбват най-лесно?

ТЕЛЕЦ: Приливът на енергия, който ще почувствате днес, може да ви опияни и да ви предизвика неудържима жажда за действие, но се опитайте да не се потопите с глава във водовъртежа на събитията. Няма причина да бързате, особено след като днешният ден ще ви донесе много приятни изненади, на които трябва да се насладите. Затова забавете темпото и поддържайте спокойно темпо. Оставете изостаналите да ви настигнат и да се насладят на компанията си. Постоянно бързайки напред, рискувате да останете сами.

Всяко цвете и неговият нюанс носи символика

БЛИЗНАЦИ: Ако кажете добра дума на приятел или роднина, който в момента преминава през трудни времена, това ще направи огромно значение за този човек. Вашата подкрепа е много важна за него, така че се уверете, че му отделяте максимално внимание. Не пропускайте да споделите и вашия опит – вашият приятел ще се радва да разбере, че имате нужда от него не по-малко от него. Не забравяйте, че отношенията са двупосочна улица.

На колко години трябва да се омъжиш според зодията

РАК: Днес ще трябва да се срещнете лице в лице с човек, от когото малко се страхувате. Въпреки факта, че той може да е ваш шеф или просто авторитетен човек, не забравяйте, че той не е по-добър от вас. Общувайте с него на равни начала. Ако изведнъж почувствате, че нещо е започнало да се обърка, преборете се с желанието да се скриете някъде далеч от погледа. По-добре използвайте вродения си чар, за да спечелите всички хора около вас.

Лале ли си, зюмбюл ли си според зодията?

ЛЪВ: Днес можете да играете ролята на адвокат на дявола много по-често от обикновено. Понякога конфликтите ви плашат, но в момента не сте против да слушате как хората защитават убежденията си и как ще се опитат да ви убедят в нещо. Не се страхувате от конфронтация. Всъщност те ви дават сила. Това е чудесен ден да спорите и да говорите с човека, който ви плаши.

Кръшкачите на зодиака: Най-верни са Везните, а най-много изневеряват….

ДЕВА: Днес можете да споделяте чувствата и мислите си с другите, но не и ресурсите си. Ако вашият приятел е забравил портфейла си вкъщи, предложете му нещо, което сте донесли на обяд, но не му купувайте нищо. Това може да изглежда много странно, но в бъдеще може да ви спаси от неприятни инциденти. Уверете се, че сте очертали ясно границите между личния си живот и света около вас. И когато става дума за пари или време, трябва да кажете на всички, че вие ​​сами се нуждаете от тези неща, за да направите живота си по-добър.

Открийте каква жена сте според зодията

ВЕЗНИ: Твърде много готвачи в кухнята са хаос, точно както твърде много приятели на вашето парти. Това означава, че е дошло времето да прехвърлите социалния си живот в по-спокоен канал. Трябва да се откажете за известно време от шумни партита, където дори не можете да общувате с никого или да се срещнете. В случая не говорим за броя на вашите приятели, а за тяхното качество. Всъщност, вместо шум и куп едва познати хора, поканете няколко от най-близките си приятели на тиха, спокойна среща.

Сексолог: Има 6 типа жени в зависимост от формата и размера на гърдите им

СКОРПИОН: Днес можете да откриете от нова страна човек, когото познавате от много години. Освен това той също ще ви погледне в нова светлина. Ако и двамата сте доволни от новите си черти, тогава можете само да се радвате за вас – можете да направите връзката си още по-ярка. Ако обаче не сте готови да приемете тези промени, не се колебайте да го кажете на глас. Този човек ви цени и уважава много, така че определено ще вземе предвид всичко, което му кажете. Разбира се, бъдете готови да направите същото в замяна.

Всички мъже мислят за изневяра

СТРЕЛЕЦ: В този ден ще трябва да се приспособите към общото темпо и да участвате в колективна работа. Разбира се, това може да не ви достави особено удоволствие, но днес ще бъде много по-лесно, отколкото да се опитвате да се откроите от сивата маса. Изглежда вече имате пълен план за действие, така че защо да не го използвате и да спрете да се опитвате да преоткривате колелото? Никой не ви пречи да покажете своята индивидуалност в малки разговори. Опитайте се обаче да не дърпате одеялото върху себе си, като разказвате завладяващи и невероятно забавни истории, които могат да съберат огромна публика около вас. Сега по-добре не се откроявай.

Вярност и любов според индивидуалния знак

КОЗИРОГ: Днес едно събитие може внезапно да замени друго, така че трябва да сте готови по всяко време да се адаптирате към обстоятелствата. За щастие Вселената ви е наградила с невероятна енергия и интелигентност, така че няма да ви е трудно да следите всички промени и да променяте плановете си в съответствие с тях. Имайте предвид, че може да бъдете наблюдавани от реномирани хора, които ви тестват за гъвкавост и устойчивост на стрес. Може би те подготвят някакво примамливо предложение за вас.

ВОДОЛЕЙ: Изглежда, че отдавна не сте събирали цялото си семейство на една маса. Поправете този пропуск. Роднините ще ви помогнат да хвърлите нов поглед върху живота си и да анализирате последните му събития. Със сигурност има нещо, което наистина искате да промените и кой, ако не хората, които ви обичат повече от всичко друго, може да ви помогне с това? Вместо да ги отблъсквате, покажете благодарност. Имате късмет, че имате толкова много близки и скъпи хора, не ги приемайте за даденост.

ЧАРОВНАТА МАГИЯ НА АМЕРИКАНСКИТЕ СТАДИОНИ КАРИСА РОСАРИО

РИБА: Няма да ви е трудно да съберете всички детайли от днешния ден – ще ви се стори много вълнуващ пъзел, който ще решите с голямо удоволствие. Днес вашата творческа страна ще се почувства, което ще ви помогне да видите нещата в положителна светлина. Нека някой си помисли, че просто си сложил „розови очила“ – това си е негов проблем. Основното нещо е, че можете да останете щастливи, без значение какви изненади може да ви поднесе този ден.

 • Whitney Houston Greatest Hits Full Album | Whitney Houston Best Song Ever All Time

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 • Emma Kotos
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • …..Love Is All