ОВЕН – Позволете си повече време за отдих и обърнете внимание на дома и семейството си. Намалете темпото и живейте по-спокойно, което съвсем не значи да сте пасивни.

ТЕЛЕЦ – Начинания, свързани с професионалната ви кариера, творческите планове и семейството ви днес ще са приоритетни за вас. Нуждаете се от промяна, обновяване на духа, емоциите и чувствата.

БЛИЗНАЦИ – Работете за балансиране на енергиите в себе си и ще постигнете душевно и физическо равновесие. Трансформирайте сексуалната си енергия в творческа и заложете на вътрешното си усещане за нещата.

РАК – Активността ви днес ще бъде толерирана от съдбата и помогне на заниманията ви да ги приключите успешно и в срок. Избягвайте спорове и се въздържайте от забележки, с които може да нараните някого.

ЛЪВ – Ако нечие внимание и нездрав интерес към вас ви подразнят с опит да бъдете въвлечени в сплетни и интриги, не се колебайте да ги дистанцирате.

ДЕВА – Допира с природата ще обнови мислите ви и зареди с нови сили. Погрижете се за семейството, едно събиране ще сплоти връзките помежду ви.

ВЕЗНИ – За много от вас денят ще премине в занимания, свързани с подготовка на нови проекти и други действия, насочени към повишаване на финансите и подобряване на живота ви.

СКОРПИОН – За деловите от вас и днешният ден ще продължи със същото темпо, както през седмицата. Подготовката за финансова сделка или друга, интересуваща ви задача може да ви направят по-раздразнителни.

СТРЕЛЕЦ – В отношенията си по-малко се обяснявайте, но за това пък бъдете коректни и делови. Несвършените от седмицата задачи ще ви отнемат повече време, за да ги приключите, семейните и лични ангажименти – също.

КОЗИРОГ – Поведението ви изисква да сте обективни в оценките си. Ще се освободите от стреса, ако дадете предпочитание на разтоварващи процедури – разходки, фитнес, масажи.

ВОДОЛЕЙ – Дори и да чувствате умора, не оставайте пасивни. Бъдете обективни към себе си и не стигайте до крайности в нищо. Здравословното ви състояние се нуждае от грижи, възможни са хронични неразположения, простудите също са актуални.

РИБИ – Денят е подходящ за релаксиращи и разтоварващи процедури, като разходки, масажи и фитнес. Във всички случаи не оставайте пасивни, защото ще имате сили да се справите и с по-големи физически натоварваия.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. РИБОЛОВ
 9. ГЮВЕЧ
 10. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. България – Китай 中国保加利
 12. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
loading...