Началото на деня е чудесно за обсъждане на въпроси, които са важни не само за вас, но и за близките ви. Не винаги е възможно да намерите правилните отговори веднага, но със сигурност ще стигнете до истината. Няма сериозно несъгласие с другите и ако не сте съгласни, можете да постигнете компромис. Втората половина на деня е времето за рутинни неща, които не са особено интересни, но изискват внимание. Те могат да изглеждат доста досадни и скучни, но вие ще го направите перфектно, няма да правите грешки. Вечерта обещава интересни предложения и срещи, които ще се помнят дълго.

Овен

Днес ще можете да постигнете високо умение в професионалната си дейност. И страхотният ви здравен и физически компонент ще допринесе за това. Вашите способности ще бъдат широки и разнообразни. Ще ви трябват специални умения, вашият талант и интелигентност. Със сигурност ще успеете. И ако участвате в някое престижно състезание, тогава наградата ви е гарантирана.

В този ден трябва да обърнете внимание на здравето си, може да има проблеми със сърдечно-съдовата система. Също така, днес не трябва да посещавате козметолози, гримьори и други майстори, има голяма вероятност да не получите очаквания резултат. Струва си да се обърне повече внимание на простите домашни козметични процедури, да се приготвят маски за лице и скалп от естествени съставки.

Звездите намекват на Овните, че днес най-добрият начин да зарадвате любим човек е да предоставите полезна услуга или да се притечете навреме на помощ по някакъв жизненоважен практически въпрос. В същото време този ден дава възможност на много Овни да изработят собствените си недостатъци, които пречат на една хармонична връзка.

Телец

Сега е подходящият ден да срещнете човека, с когото дълго и безуспешно се опитвате да се разберете. Този път ще бъде възможно да се намери общ език, ще можете да се споразумеете за някои важни неща. Това не означава, че враждебността ще бъде заменена от силна взаимна симпатия, но много остри ъгли могат да бъдат изгладени. Денят е подходящ за някои домашни занимания, като семейни тържества, приятелства. Всички около вас са забавни и интересни, мнозина се радват на такава комуникация. Вероятни са приятни изненади, включително романтични.

Днес повече от всякога ще имате нужда от творческо себеизразяване, ще се стремите да се осигурите финансово. Работната ви дейност ви устройва напълно и няма да сменяте професията си. Днешният здравен хороскоп на Телец Днес астролозите съветват да се занимавате със спорт колкото е възможно повече, опитайте се да изразходвате цялата си енергия. Този ден ще бъде добър и за спортове като аеробика и шейпинг. Все пак не бива да се занимавате с екстремни спортове.

По отношение на здравето не бива да се пренебрегват първоначалните симптоми на заболяването, по-добре е да се консултирате с лекар дори при най-малкия дискомфорт.

Телците и техните близки могат да останат приятелски екип до падането на нощта. Съвместните рутинни задължения – например водене на общо домакинство, подкрепа на партньорски бизнес или интензивно обучение – не само няма да попречат на романтичния компонент на връзката, но също така могат да подхранват взаимното привличане.

Близнаци

Не бързайте. Това определено не е денят, в който можете да промените света към по-добро, да победите всички врагове и да обезоръжите недоброжелателите за броени минути. Но има шанс да успеете в някои трудни дела, като проявите постоянство, да разрешите проблемите, които напоследък притесняват както вас, така и вашите близки. Не бива да се обсъждат важни въпроси, особено свързани с парите. Именно заради тях често възникват разногласия и разгорещени спорове, малко вероятно е да се постигнат споразумения. Вечерта обещава приятни срещи и добри новини.

Очаква ви успех във всяка работа, която е свързана с умствен труд. Едва ли има друг, който да е по-добре запознат с търговските въпроси, предприемачеството и бизнеса от вас. Кариерата ви ще тръгне. Ако сте шеф, тогава подчинените с удоволствие ще изпълняват вашите задачи. И ако сте подчинен, най-вероятно ще бъдете повишен. Този ден ще имате невероятна способност да учите чужди езици.

На този ден си струва да правите повече физическа активност. Добър ден за започване на диета, изберете този, който ще ви даде най-добри резултати. Всякакви козметични процедури са противопоказни на този ден, дори ако на пръв поглед изглеждат безобидни. Обърнете внимание на състоянието на стомашно-чревния тракт.

Днешната среща заплашва да разстрои „класическите“ общителни Близнаци, тъй като диалогът с любим човек може никога да не им се получи. За двойките, живеещи заедно, денят ще помогне да не се зациклят на закъснели и преждевременни дискусии, отклонявайки вниманието им към дребните неотложни проблеми в момента.

Рак

Приятен ден, пълен с вълнуващи неща за правене, интересни разговори и приятни изненади. Слушате внимателно интуицията си и постъпвате правилно: помага да намерите отговори на важни въпроси, да разберете как да се държите по-добре с различни хора. Не е изключено началото на някои необичайни приятелства, благодарение на които пред вас ще се открият нови хоризонти. Важно е да не се зацикляте на малките неща. Възможни са досадни недоразумения, злощастни съвпадения. Скоро те просто ще бъдат забравени и ще останат в миналото, така че няма за какво да се притеснявате.

Вашият доход днес ще съответства на вашата производителност. Но ако това не е така, тогава веднага ще започнете да търсите друга работа. Вие по природа сте склонни да бъдете лидер, а не подчинен. И без значение с каква дейност се занимавате и каква позиция заемате, днешната работа ще бъде трамплин към позиция в горния ешелон.

Днес трябва да се опитате да избегнете конфликти, възможно умствено претоварване. Струва си да се обърне внимание и на физическото здраве, възможни са усложнения от стари заболявания. Днес рискът от нараняване е повишен. Този ден е добър за посещение на салон, различни покупки.

Днес звездите съветват Раците да не се отказват от среща. Най-добрият вариант е да развиете съществуващи взаимоотношения: в тях ще ви бъде по-лесно да поддържате хармония на всички нива и психологически ще бъде по-лесно да проявявате инициатива. Ако партньорът ви има труден нрав, обстоятелствата на деня ще го смекчат.

Лъв

Страхотен ден за всеки полезен бизнес, както прост, така и сложен. Бързо се справяте с вече познатите задачи, но и новите не ви объркват. Ученето е лесно; всичко, което може да бъде полезно, запомняте незабавно. Полезните покупки ще бъдат успешни. Можете да закупите оборудване, инструменти, книги, полезни за работа и учене. Доволен от комуникацията. Ще има много интересни разговори, забавни шеги. Хората около вас охотно обсъждат различни въпроси с вас, споделят тайни, слушат вашето мнение.

Възможно е днес да избухнете заради онези хора, които не искат да си вършат работата, а се опитват да я прехвърлят върху вас. Не е естествено да вършите чужда работа, няма да сте готови за това – нито психически, нито физически.

Благоприятен ден за общоукрепващи процедури. Също така добър ефект ще имат различни маски, приготвени у дома. Астролозите не препоръчват да се занимавате със спорт в този ден, но активното ходене ще ви е от полза.

Днес рутинните бизнес или домакински задължения може да са по-важни за Лъва от романтична идилия. И дори ако умът ви е зает от мисли за любов, в този ден не е изключен прагматичен поглед към общуването с представители на противоположния пол. Това не е най-вдъхновяващият ден за първо запознанство.

Дева

Вие сте енергични и решителни, готови да направите много, за да постигнете целите си. Денят е добър за важни и трудни неща. Справяте се бързо с тях и няма значение дали някой ви се притече на помощ. Има възможност да коригирате някои стари грешки, да наваксате по-рано. Денят е добър за учене, решаване на някои трудни въпроси. Вие сте внимателни и търпеливи, опитвайки се да не пропуснете нито един детайл. Вечерта е чудесно време за срещи с приятели, някакъв вид развлекателни пътувания. Ще се забавлявате.

Днес ще се отличавате със своята точност, аналитичен подход, трезво мислене. Най-вероятно ще дадете предпочитание на проучване или редактиране. Няма да сгрешите, тъй като сте изключително отговорни. Не се страхувате от мръсна работа, ще покажете своята точност и старание. Днес сте склонни да критикувате другите хора.

Обърнете специално внимание на диетата си, тя трябва да съдържа всички необходими елементи. Този ден е неблагоприятен за нови покупки и посещения при козметолози. Все пак ще е добре за физическа активност, релаксация, медитация, йога. Вземете този ден за вашето духовно здраве.

Днес звездите съветват Девите да дадат приоритет на чувствената страна на любовта и да минимизират платоничната страна. Това е чудесен ден за подкрепа на взаимното привличане. Идеално е, ако към сходството на темпераментите се добави хармонията на мирогледите, гастрономическите предпочитания или ежедневните навици.

Везни

Страхотен ден за завършване на нещата, започнати преди много време. Нищо няма да ви попречи да постигнете желания резултат и дори няма да се изискват сериозни усилия от вас. Стари познати с готовност помагат. Тяхната подкрепа ви позволява да избегнете съмнения, да придобиете увереност, благодарение на което успехът идва много по-бързо. Вероятни са някои приятни събития в семейството, добри новини за близки. Неочакваните посещения също ще зарадват: могат да дойдат стари приятели или познати, с които напоследък не сте имали достатъчно комуникация.

Днес ще бъдете много чаровни, лесно ще се разбирате с хората. Но ако сте заобиколени от нездравословна, небрежна атмосфера с чувство на нервност, тогава просто няма да можете да работите.

Вашата оригиналност може да движи всички около вас. Покажете й, покажете на какво сте способни – започнете със смяна на стила си, направете нова прическа, сменете грима си. Опитайте се да изглеждате неустоими в очите на всички около вас. На този ден трябва да наблюдавате диетата си. Нещастен ден за енергийни натоварвания. Обърнете внимание на състоянието на гръбначния стълб.

Везните не трябва да планират голямо любовно шоу за днес. По-добре е да покажете умереност и практичност във всичко, да бъдете по-скромни в исканията, да изберете уединени или не твърде претенциозни места за запознанства. Сдържаността не означава студенина, не блокирайте своя темперамент и страстта на партньора си.

Скорпион

Вие сте добри в почти всичко, което правите. Щастлива комбинация от обстоятелства ще ви позволи бързо и успешно да завършите бизнеса, на който сте отдали много енергия. Вероятни са парични разписки, включително от неочаквани източници, както и подаръци, от които ще бъдете много доволни. Не са изключени и романтични изненади. Важно е да се избягва претоварването. Умората днес е особено лоша за настроението ви, заради нея ставате по-раздразнителни, нетърпеливи, можете да се ядосвате за дреболии. Почивката ще ви помогне да се настроите по съвсем различен начин.

Вие сте единственият човек, който ще се чувства по-уверен на работа днес. Ще се отличавате с голямо самообладание, остро око и огромна издръжливост. Няма да чатите за личните си дела. Вие ясно сте разработили плана си за бъдещето. Не сте свикнали да лъжете другите и не сте свикнали да обвинявате никого.

Посещението на лекари трябва да бъде отложено за някой друг ден; днес астролозите не съветват да прибягвате до техните услуги. Добър ден за плуване, ако досега не сте се занимавали с този спорт, тогава астролозите препоръчват да го разгледате по-отблизо. Диетите в този ден са нежелателни, те няма да допринесат за загуба на тегло, по-добре е да ги отложите до по-добри времена.

Днес звездите помагат на Скорпионите в любовните отношения и насърчават имплицитната активност от тяхна страна. Взаимният личен интерес, умело поддържан в този ден, ще положи още една тухла в основата на бъдещата хармония. Ако сте самотни, не прекъсвайте старата връзка, напротив, поемете риска внимателно да я реанимирате.

Стрелец

Не е най-добрият ден за важни неща: справянето с тях може да бъде по-трудно, отколкото си мислите. Освен това могат да бъдат нарушени стари споразумения, което ще доведе до импровизация, търсене на нови начини за постигане на успех. От друга страна, вие се справяте перфектно с текущите задачи, бързо решавате натрупаните дребни проблеми. Ще има възможност да избягате от рутината, да внесете приятно разнообразие в живота, да посетите интересни места. Радваме се да се срещнем със стари познати. Възможно е да искате да възстановите някои стари връзки.

Днес ще усетите силата и безпрецедентната ефективност. Покажете се като отличен служител и тогава шефовете ще ви оценят. Възможно е днес да ви предложат нова позиция. Наистина ще се откроявате от другите хора със самочувствието и хладния си ум.

Емоционалният и физически стрес може да доведе до влошаване на вашето благосъстояние. Опитайте се да бъдете по-спокойни за живота и не приемайте нещата по-сериозно, отколкото са в действителност.

Днес Стрелецът вероятно ще пропусне словесното изразяване на мисли и чувства, което няма да подобри нивото на взаимното им разбиране с партньор в момента и заплашва да им създаде проблеми в бъдеще. Освен това объркващите обстоятелства, които също се развиха не по вина на Стрелец, ще попречат на яснотата в отношенията.

Козирог

Трудно е да съберете мислите си, фокусирайте се върху едно нещо. Днес сте по-остри от обикновено, реагирате на малки неща и понякога се тревожите, вие сами не разбирате защо. Не забравяйте, че отговорите на много въпроси ще бъдат намерени веднага щом се съберете и се справите с емоциите. Опитът, натрупан по-рано, вероятно ще бъде полезен. Благодарение на него бързо ще разберете как най-добре да действате, ще намерите отговори на много въпроси. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения. Можете да се помирите с тези, с които сте били в кавга, да намерите общ език с човек, с когото не сте се разбирали преди.

Опитайте се да не правите глупости, бъдете много внимателни в този ден. Има шанс – да направите непростима грешка, за която по-късно ще съжалявате дълго време. Въпреки факта, че сте склонни да сте практични и имате повишен контрол, днес можете просто сериозно да се спънете.

Днес нервната ви система е изложена на риск. Причината за това може да бъде постоянен стрес, хронична умора и недоспиване, както и нередовно хранене. Спешно се нуждаете от дълга и качествена почивка, в противен случай всичко може да завърши с нервен срив.

Обстоятелствата на този ден пречат на Козирозите да се доверят на инстинктите си в любовта. Звездите не препоръчват да бързате да изпращате писмо, да осъществявате контакт или да отговаряте на въпрос, както и да искате съвет за личния си живот от непознати. Трябва да удвоите предпазливостта си, ако трябва да общувате на чужд език.

Водолей

Страхотен ден, който обещава успех в почти всичко, с което се захващате. Бързо разбирате как да се справяте с нови задачи, научавате всичко, което може да ви бъде полезно в движение. Всяка полезна информация се запомня незабавно. Денят ще бъде благоприятен и по отношение на общуването. Можете да сложите край на някои дълги спорове, да разрешите семеен проблем, който наскоро разстрои близките. Среща със стар приятел ще зарадва: има много интересни теми за разговор. Романтичната среща също няма да ви разочарова.

Мислите ви ще ви преследват, но факт е, че се съмнявате в текущата си работа. Трябва да си починете и да размишлявате върху тази студена глава. Водолей: здравен хороскоп за днес Благоприятен ден за физическа активност, защото тялото ви не може да живее без тях. Добро решение би било да отидете на фитнес. Леките упражнения ще са от полза както за нервната система, така и за цялото тяло.

Днес Водолеите могат да бъдат силно чувствителни към финансовите или интимни детайли от романа си. Възможно е събитията от този ден отново да им напомнят за неприятен инцидент от миналото и да ги принудят да започнат да мислят отново за това. Във връзките този ден провокира „неудобни“ въпроси.

Риби

Не е най-добрият ден за трудни неща: трудно е да съберете мислите си, можете да пропуснете нещо, да направите досадна грешка. Добре е, ако наблизо има надеждни помощници, хора, които са готови да дадат добри съвети. Сега е трудно да действат сами дори за Рибите, които са свикнали да се справят сами с всичко. Денят е подходящ за всякакви дейности, които изискват творчески подход, позволяващ да разпуснете въображението си. Обичате да измисляте нови неща и има много добри идеи. Възможно е да имате ново хоби, хоби, което в крайна сметка ще се превърне в източник на доходи.

Благодарение на вашето въображение можете не само майсторски да се справите с творчески задачи, но и да изненадате всички свои колеги. Днес в екипа вие сте ясен авторитет.

Днес ще бъде опасно за вас да изразявате емоциите си твърде ярко. Опитайте се да ги държите под контрол, доколкото е възможно. Може би други ще провокират и вбесяват. Не се поддавайте на това.

Днес е трудно за Рибите и техните партньори да се разберат. Причината може да бъде както лична несъвместимост на някакво важно ниво, така и сборът от обстоятелства, които все още не позволяват на две сърца да намерят пътя едно към друго. По-добре е да избягвате срещи, да отложите среща или да проведете честен разговор за възпалена точка.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО 

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 2. РИБОЛОВ
 3. ГЮВЕЧ
 4. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 5. България – Китай 中国保加利
 6. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 7. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА

 • Billboard hot 100 This Week – ADELE, Maroon 5, Bilie Eilish, Taylor Swift, Sam Smith, Rihana