ОВЕН – Днес е един хубав ден за вас, не го помрачавайте с мърморене. Работа ще имате и гледайте да я свършите, че утре ще имате по-интересни занимания.

ТЕЛЕЦ – Един ведър и приятен ден. Дори и да няма слънце на хоризонта на душата ви ще е светло и приятно. Дайте воля на творческите си импулси, но не прекалявайте с авантюризма.

Диета според кръвната група

БЛИЗНАЦИ – Днес не се обиждайте за щяло и нещяло, нямате основания. Хубав ден за начало на новата седмица. Не забравяйте да направите план, че ще имате много предложения.

РАК – Денят е доста забързан. Ще имате много разговори и срещи, само не се разпилявайте в сто посоки и избягвайте празните разговори, само ще си загубите времето.

Котките – боговете на фараоните

ЛЪВ – Хубаво е да материализирате идеите си именно днес. Не харчете твърде много, ще имате нужда от повечко пари съвсем скоро. Но пък никой не ви спира да правите грандиозни планове.

ДЕВА – Днес ще се чувствате във форма. Имате да учите много нови неща, не пропускайте момента. Инициативата днес трябва да идва от вас, но не се опитвайте да командвате.

Кога мъжете изневеряват

ВЕЗНИ – Малко разсеяни ще сте днес и това може да ви направи лоша шега. Ще ви се иска да избягате от задълженията си и да се чувствате волни като птици. Дано да успеете без сътресения.

СКОРПИОН – Хубав ден за вас. Ще се чувствате във форма, а и ще ви е приятно общуването с околните. Вечерта пък се подгответе за гости. Изобщо днес е ден за забавления.

Кафето

СТРЕЛЕЦ – Днес ще имате сериозни отговорности, не ги подценявайте. Бъдете внимателни, защото някои неща може да се наложи да ги преповторите. Не е препоръчително да вземате важни решения.

КОЗИРОГ – Днес ще гледате философски на всичко, което се случва. И толкова по-добре, ще си спестите малко разочарования. Не търсете виновни, а се опитайте да намерите пътища, за да оправите нещата.

Жена роди каменно бебе след 46 години бременност

ВОДОЛЕЙ – Малко напрегнат е днешния ден. Опитайте да не се притеснявайте за нещата, така или иначе ще се случат. Но пък имате достатъчно хъс, за да свършите всичко докрай.

РИБИ – Днес е ден за хармонизиране с другите. Бъдете по-толерантни и по-отворени към хората около вас. Не се разсейвайте твърде много. Бъдете готови и за компромиси.

Blues Music | Thierry Blues Music Vol 2 | Rock Music 2018 HiFi (4K)