Овен: Страхотен уикенд, когато можете да подредите нещата във връзка с любим човек. Венера във връзка със Слънцето и Хирон казва, че е време да се погрижите за вашата красота, външния ви вид. Всякакви процедури за разкрасяване ще ви бъдат полезни в наши дни.

Телец: В днешно време имате забележимо покачване на енергията. Искате повече движение, разходки, романтика. Оказва се лесно да печелите пари и да се грижите за себе си.


Близнаци: Не седяйте неподвижно. Уикендите са много благоприятни за дейности на открито. Излезте от велосипедите си, издухайте праха от ролките, скейтбордовете и скутерите – започнете да бъдете активни и да придобивате уменията, които сте загубили през зимата.

Рак: Този уикенд се чувствате емоционално нестабилни. Всичко е досадно и досадно – това вече започва да влияе на предстоящото пълнолуние в понеделник. Недоволни сте от външния си вид – чувствате, че сте натрупали наднормено тегло, задържа се течност в тялото. Връзките не са насърчителни и децата излизат извън контрол. Успокой се! Началото на седмицата ще донесе облекчение на всички фронтове. Сега отклонете – подредете нещата у дома.


Лъв: Възходът на сила и енергия, процъфтяващ в творчеството. Но в същото време конфликтите с близките, трудностите при общуването с противоположния пол се дължат на много активната Венера с Хирон.

Дева: Тази събота и неделя те усещат прилив на сили. Емоциите полудяват. Усеща се лека раздразнителност. Има притеснения за здравето им.

Blues Music | Thierry Blues Music Vol 2 | Rock Music 2018 HiFi (4K)

 

Везни: изпитвате трудности във връзката. Вероятни са конфликти с близки. Необходимо е да изоставите очакванията, претенциите и критиките на партньорите си. Погледнете и животът ще стане по-лесен!

Скорпион: Тези дни насочвате цялата си енергия към интелектуална дейност. Много е добре да пишете, композирате, научавате нещо ново. Уебинари, различни MC, четене на книги – всичко е ваше за 2 почивни дни.


Стрелец: Уикендите са време за почивка с приятели. Потоците на вашата енергия допринасят за обединението, съвместно обсъждане на интересни идеи. Пешеходните преходи до горещи точки с приятели също ще бъдат чудесни.

Козирог: Чувствате се самотни, нехаресвани, оставени без надзор от близките. Скъпи Козирози – само на вас ви се струва! Това се дължи на много силната атака на Луната върху вашия знак.


Водолей: Пътуването, близката комуникация с приятели и семейството е полезно този уикенд. Имате възход в творчеството, както и голямо желание да започнете промени в живота.

Риби: Този уикенд ще имате прекрасна възможност да се реализирате в творчество. Всичко, свързано с музика, живопис и литература, е особено подходящо. Ако обичате духовните практики, посветете събота и неделя на тях. Единството с природата и общуването с водата е полезно.


Силно съветвам всички знаци да бъдат спокойни и уверени. Пълнолунието в знака Везни наближава и това ще повлияе силно на представителите на въздушните знаци на Зодиака: Близнаци, Везни и Водолей. А също и на огнени знаци: Овен, Лъв и Стрелец.

Mick Jagger & Tina Turner

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Abrams Juju
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...