ОВЕН – Един приятен ден, в който ще ви се иска да се повеселите с приятели. Оригинални идеи ще ви хрумват по най-невероятни поводи и е добре да ги си записвате, че може да ви послужат.

ТЕЛЕЦ – Всички ще релаксират, а вие ще си мислите за несвършените задължения. Сериозността е хубаво нещо. Ако се наложи да се изявявате на обществени места ще имате завиден успех.

БЛИЗНАЦИ – Идеален момент да тръгнете нанякъде. Душата ви жадува за нови впечатления, дайте й ги. Днес ще гледате доста по-оптимистично на света и тези, които ви познават има да се чудят какво ви се е случило.

РАК – Неизвестно защо ще се опитвате да създавате напрежение около себе си, а всъщност причината вътрешната ви неудовлетвореност от живота. Опитайте да сключите примирие със себе си.

ЛЪВ – Ден в който трябва да направите онова, което ви душа иска. Отпуснете се и забравете за малко правилата, отхвърлете мислите, които ви подтискат. Бъдете по-толерантни в отношенията си с близките.

ДЕВА – Докато другите се наслаждават на пролетта, вие сте си поставили куп задачи за вършене. Не се вманиачавайте прекалено в чистота и реда. Днес е подходящ момент да отремонтирате някои неща у дома.

ВЕЗНИ – Един лек и безгрижен ден, в който е добре да отхвърлите всякакви грижи и досадни задължения. Най-добре ще ви се отдават любовните дейности, не пропускайте момента, сега е сезонът.

СКОРПИОН – Един ден не блестящ с никакви особени събития. Можете спокойно да се отдадете на домашни занимания. Най-вече ще искате да си починете в непринудена обстановка и сигурно ще успеете да го направите.

СТРЕЛЕЦ – Ден, в който ще ви се иска да свършите доста неща и в крайна сметка май всичко ще остане недовършено. Не се подтискайте, днес не е ден за сериозни занимания, забавлявайте се.

КОЗИРОГ – За вас нещата ще имат по-сериозно-материално изражение. Това не значи, че и вие ще подходите сериозно към това, което става, но все пак поне се опитайте да не сте големи прахосници.

ВОДОЛЕЙ – Ще се чувствате бодри и изпълнени със сили. Превъзходен ден за излети, разходки, спортни занимания, не го пропилявайте в неща, които бихте могли да свършите всеки ден.

РИБИ – Ще ви се иска да помечтаете на спокойствие, необезпокоявани от никого. Денят не предполага съществени събития, така че с чиста съвест можете да се отдадете на мечтите си.

 • Best Elegant French Love Melodies By Orchestra – Viens Viens Collection

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Dimetra Yulia
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Dua Lipa, Coldplay, Martin Garrix & Kygo, The Chainsmokers Style – Feeling Me