Днес, 28 май, оставете кавги и конфликти на намаляващата луна. Направете нещо полезно за света. Освободете натрупаната енергия. Не се отказвайте от срещи и непринудени разговори – това ще донесе много интересни неща.

♈ Овен

Овен, като се има предвид, че наближаваме новолуние, днес може да се чувствате доста чувствителни. Дайте си разрешение да присъствате във всичко това. Приемете умората в тялото си като знак, че имате още малко работа, за да се освободите. Не забравяйте, че сезонът на затъмненията извади много на повърхността за всички нас.

Космически съвет: Направете почивка от ежедневието си.

Зодиите, които са надарени от природата

♉ Телец

Телец, поемете дъх и спрете за минута. Днес вашият Висш Аз ви моли да преоцените някои от връзките в живота си. Може да са ви служили добре в миналото, но вече не поддържат растежа ви. Не позволявайте споделената история да бъде причината да държите на нещо или някого, когато е очевидно, че е време да се откажете. Доверете се на трудни разговори, които отлагате от известно време.

Космически съвет: Забравете миналото – живейте тук и сега.

Зодии, подходящи за авантюра и сериозна връзка

♊ Близнаци

Близнаци, от време на време трябва да пукате мехурчета. От време на време трябва да подлагате на съмнение вярванията, около които сте изградили своята история. От време на време трябва да пуснете това, което вече не ви служи, за да можете да се трансформирате в това, което е трябвало да бъдете през цялото време. Мислете за това като за време за събуждане. Време е да признаете истината за това кой сте. Ще откриете, че способностите ви за ясновидство също се увеличават в този момент. Така че, доверете се на божествените изтегляния, които ви водят към вашия истински път.

Космически съвет: Починете си преди работната седмица.

Шоколад според зодията

♋ Рак

Рак, вашата цел е да бъдете себе си възможно най-пълноценно. Живейте своята истина без съжаление, вдъхновявайки другите да направят същото. Всичко друго ще си дойде на мястото. Всичко ще си дойде на мястото по начин, който най-добре може да се опише като лесен. Идната седмица също ще донесе потвърждение, че сте на прав път. Така че, поддържайте инерцията и продължавайте да засаждате семената на промяната.

Космически съвет: Настройте се на вълна от позитивизъм.

КАМЪКЪТ НА ВАШАТА ЗОДИЯ

♌ Лъв

Лъв, това е, към което се стремиш. Така че, кажете „да“ на вратите, които се отварят за вас. Възползвайте се от възможността да разширите хоризонтите си. Някои от вас може да обмислят промяна на базата. Да, вашите инстинкти ви водят в правилната посока. Но това не означава, че трябва да правите големи промени за една нощ. Направете пътуване до това място, за да разберете какво работи за вас и какво не. Това ще ви помогне да направите прехода си плавен.

Космически съвет: Дарете топлина на хората около вас.

ИЗТОЧЕН ХОРОСКОП – С КАКВО Е ПРИВЛЕКАТЕЛНА ВСЯКА ЖЕНА СПОРЕД ГОДИНАТА…

♍ Дева

Дева, вие не сте от типа, който следва изпитаните във времето. Вие не сте от хората, които се придържат към даден сценарий, просто защото той ви е предаден от онези, които са извървели този път преди. Тази глава от живота ви обаче изисква консервативен подход. Така че, поемете изчислени рискове, вместо да бъдете безразсъдни в подхода си. Вярвайте, че ще можете да окажете по-голямо въздействие през това време, ако решите да следвате набора от правила.

Космически съвет: никой не е отменил връзките на дълги разстояния.

10 черти на жената Лъв, които я правят толкова страхотна!

♎ Везни

Везни, вие правите всичко възможно, за да запазите характерната си усмивка. Но само вие знаете, че носите буря в сърцето си. Вярно е, че много неща се разпадат. Вярно е, че нещата сега изглеждат извън вашия контрол. Просто знайте, че в хаоса има ред и че всичко се случва за ваше най-висше благо. Овладяването на изкуството на предаването ще ви помогне да преминете през всичко това и да станете това, което винаги сте били предназначени да бъдете.

Космически съвет: Не забравяйте да благодарите на хората за малките неща.

Кои са най-приказливите в зодиака?

♏ Скорпион

Скорпион, определил си намеренията си. Поискахте каквото искате. Сега отстъпете назад. Отстъпете и оставете. Нека Духът дойде и организира големи неща от ваше име. Не забравяйте, че предаването не е акт на поражение. Това е акт на смелост. Това е изкуството да вярваш, че нещо, което е твое, ще дойде в живота ти, докато работиш върху него.

Космически съвет: Винаги обичайте това, което правите.

Как да зарадвате партньора си в зависимост от зодията му?

♐ Стрелец

Стрелец, изглежда не можете да се отървете от чувството, че всичко около вас се руши. Разберете откъде идва. Може ли вашата склонност да се колебаете между миналото и бъдещето да ви попречи да намерите щастието сега? Върнете се в настоящия момент. Не забравяйте, че всичко, което търсите, вече е във вас. Свързването с тялото и дъха ви ще ви помогне да останете заземени в този хаос.

Космически съвет: Избягвайте съмнителни приключения.

Хороскоп за лоялността на мъжете по зодиакален знак

♑ Козирог

Козирог, като емпат, вие трябваше да научите по трудния начин, че не всеки си струва времето. Днес от вас се иска да разпознавате хора и ситуации, които понижават вибрациите ви, вместо да повдигат душата ви. Разбирането, че излекуването на всички или решаването на техните проблеми не е работа, ще ви помогне да се освободите от фалшивото чувство за отговорност, което носите около себе си.

Космически съвет: Позволете си да бъдете истински.

Тази зодия изневерява най-много

♒ Водолей

Водолей, любовта е колкото красива, толкова и сложна. Това е нещо, което разбирате на дълбоко ниво. Искате да сте до тях, но също така разбирате, че това е нещо, през което те трябва да преминат сами. Единственото нещо, което можете да им предложите в момента, е вашата мълчалива подкрепа. Това, което звездите ви напомнят днес: даването на възможността на хората, които обичате, да правят собствените си грешки е езикът на любовта.

Космически съвет: Късметът е на ваша страна във всичко.

Кои са най-креативни в зодиака?

♊ Риби

Риби, може би не искате различни неща. Може би и двамата желаете едно и също бъдеще. Но вие искате да поемете по различни пътища, за да стигнете до дадена дестинация. Каквото и да ви тежи, знайте, че няма голямо значение. Вселената ви оставя място да проведете сериозен разговор и да преразгледате правилата за взаимодействие по начин, който ви подхожда. PS: Не позволявайте на багажа от миналото да ви спре да повярвате в любовта, която сте призовали в живота си точно сега.

Космически съвет: Доверете се на силата на мислите.

Най-гордите зодиакални знаци