ОВЕН – Ще осъществите намеренията си, но имайте предвид, че основната тежест по реализацията им ще бъде за ваша сметка.

ТЕЛЕЦ – Посветете днешния ден на физическата си форма и изобщо на тонуса си. Ако имате възможност се занимавайте със спорт или туризъм, това със сигурност ще укрепи душевното ви равновесие.

БЛИЗНАЦИ – С търпение ще постигнете повече и по-бързо ще свършите неотложните си задачи. Припряността ви пречи да се концентрирате и да сте си максимално полезни.

РАК – С умението си проникновено да вниквате в нещата, да разбирате чуждата болка и да откликвате на нуждите им се превръщате в търсени и предпочитани партньори.

ЛЪВ – В делата си ще разчитате основно на себе си и с поведението си ясно показвате превъзходството си на останалите. На предстояща среща с делови партньори ще постигнете съгласието им по предложените от вас промени.

ДЕВА – Имате добра мотивация и това си личи от работата ви. Резултатите от нея ще ви направят горди и което е по-важно ще ви донесат материални придобивки.

ВЕЗНИ – Ще превъзмогнете изкушението си от нещо и ще насочите вниманието си към по-рационални действия. Чрез тях ще затвърдите авторитета си на сериозни хора, на които може да се разчита

СКОРПИОН – Очаква ви успешен ден. Срещата със стар приятел или приятни за вас хора ще ви зареди с положителна енергия и ентусиазъм.

СТРЕЛЕЦ – Имате известни колебания относно нещо, което сте решили да направите днес. Не допускайте околните да ви притискат за нещо, за което не сте сигурни.

КОЗИРОГ – Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия.

ВОДОЛЕЙ – Инициативи от различен характер ще направят деня ви по-динамичен, разбира се, без да пренебрегвате и текущите си дела. Щом

РИБИ – Ако сте усърдни в работата си не мислете за крайния резултат, със сигурност ще задоволи очакванията ви.

You are my everything….
loading...