ОВЕН: Започнете нова страница в живота си, като събирате информация. Това е ден на срещи, запознанства, флирт, клюки. Може би ще получите противоречива информация, от която не е лесно да изолирате зрънцето истина. Пътуванията и движенията могат да бъдат придружени от забавни моменти, съвпадения, объркване. Възможно е романтично запознанство, до любов от пръв поглед. Творческите Овни и фрийлансърите могат да се впуснат в нова визия, като същевременно имат предвид съпътстващата рекламна кампания.

ТЕЛЕЦ: Денят е подходящ за закупуване на козметика, парфюми, подаръци, красиви дрехи, компютърни аксесоари. Редица неприятности при избора ви могат да донесат вашата забрава, разсеяност, лековерност, несигурност. Когато се съмнявате, не се вслушвайте в противоречиви съвети, доверете се на естетическия си инстинкт или се водете от текущата модна тенденция. За много Телеци пазаруването ще бъде чудесен начин да се отпуснете, да промените обстановката и да избягате от големите промени в къщата или в партньорството.

БЛИЗНАЦИ: Вие сте общителни, безгрижни и изглеждате страхотно. Очарователните жени Близнаци могат спокойно да претендират за титлата икона на стил в своята среда. На този ден не е изключено остро желание за започване на нов живот, придружено от неочаквано хоби, промяна на имиджа, творчески търсения, желание за смяна на местата. За съжаление, напредъкът може да бъде възпрепятстван от несигурността на целите и желанията, объркването в мислите, безредието в къщата, неспособността да се отдели истината от лъжата. Опитайте се да не вярвате на клюките и да не създавате илюзии.

Mоже ли датата на раждане определя характера?

РАК: Впечатляващите Ракове имат повишен интерес към тайни, предположения, интриги. Възможна е необходимостта от нови алтернативни мнения в сравнение с факти или варианти. Възможно е до вечерта да търсите допълнителна информация по интересуваща ви тема. През деня са възможни кратки пътувания. Може да предпочетете виртуални контакти пред физически пътувания и срещи лице в лице. Ако попаднете в съмнителна ситуация или сте объркани, наберете номера на роднина или приятел (за предпочитане жена).

ЛЪВ: Готови сте за нови подвизи, основното е да започнете да ги изпълнявате в правилния ред. Опасно е сега да се променят драстично начина на живот, страната на пребиваване, професионалния статус. Преди да излезете навън, гледайте други хора в подобна ситуация. Но звездите дават зелена светлина на Лъв във всичко, свързано с външния вид, физическата форма и развитието на личните таланти. Жените трябва да подчертаят своята женственост, а мъжете трябва да подчертаят своята мъжественост. И, разбира се, не забравяйте да вървите в крак с напредъка.

ДЕВА: През целия ден съмненията могат да те преследват. Звездите твърдят, че днес това е нормално за Девите и свидетелства за разумния им подход към бизнеса. Много по -лошо е, ако почивате на лаврите си и не забелязвате признаците на опасност. На този ден не трябва сляпо да се доверявате на хората около вас. Можете да бъдете погрешно информирани и дори настроени. Това не е най -добрият момент да се ожените, да подпишете договор или да посъветвате по важни въпроси. Избягвайте лекомислието, лековерността, амбивалентните ситуации.

Зодията влияе на химията и секса

ВЕЗНИ: Ден на късмет, лека и лесна комуникация. Жените Везни ще чуят много изящни комплименти и ще уловят възхитени погледи, обърнати в тяхна посока. Очаква се успех във всеки текущ бизнес. Възможни са приятни новини отдалеч, интригуващи предложения. По-добре е да не сключвате дългосрочни споразумения, тъй като всяко настроение на този ден е непостоянно и двусмислено.

СКОРПИОН: Може да се окажете в нови условия за себе си или да си поставите друга трудна цел. Погледнете по -отблизо обкръжението си, преди да действате. Това е чудесен ден за адаптиране към околната среда. Не правете критични изказвания и прибързани заключения, не бъдете твърде сериозни, принципни и затворени (към което Скорпионите са много склонни в този момент). Ситуацията е благоприятна за леки бърборене, обмен на новини, сравнение на алтернативи, повишен интерес към слухове и клюки.

СТРЕЛЕЦ: Приятната атмосфера на този ден ще напомни на Стрелеца за други дни, когато са живели безгрижен и свободен живот. Очакват ви интересни диалози и нови контакти, не е изключена внезапна романтична влюбеност. Но можете да се сблъскате и с ласкателства, лъжи, интриги, включително и от близки. Всяка дума днес има скрита конотация. Избягвайте съмнителни ситуации, това може да повлияе негативно на вашия статус и кариера. Не си струва да подписвате важни документи, отговорните интервюта и консултации са нежелателни.

Каква сте в любовната игра според зодията

КОЗИРОГ: През деня на Козирозите се предоставят неочаквани обрати на събития, интересна информация, нови познанства. Сред вашите колеги може да се появи много привлекателна личност. Възможно е комуникацията да се осъществява във виртуалното пространство. Вашата производителност и лечение до голяма степен ще зависят от способността ви да поддържате приятен разговор. Чистият въздух ще стимулира ума ви.

ВОДОЛЕЙ: Атмосферата на деня е благоприятна за общуване, нови познанства, малки разговори. Непознаваемостта на събеседника ще бъде един от най -атрактивните елементи на неговия образ. Нежелателно е да се занимавате с трудоемка работа: ръчен труд, сложни изчисления, отчитане. Не на последно място роля за Водолеите ще играе тяхната привлекателност в очите на противоположния пол. Днес това зависи не само от естествената красота, стилните дрехи и добрите нрави, но и от добре подбрания парфюм.

РИБИ: Поведението на Рибите, както и техните чувства, днес се характеризират с гъвкавост, гъвкавост, променливост. Не е изключена склонност към интриги. Може би външни обстоятелства (например двусмислена домашна среда) ще ви принудят да скриете истината и да промените облика си. Ако желаете, можете лесно да покажете своя ум, интелект, проницателност и чувство за хумор. Вероятна е остра реакция на миризми. Това не е най-добрият ден за бизнес преговори: постоянните полу-намеци от събеседниците могат да направят искрената комуникация невъзможна.

 • *Erotic Chill Out Lounge Music 1-JRG* 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Scorpions ~ Here In My Heart
loading...