Днес, 28 август, нарастващата Луна е в знака Дева. На този ден можете да отидете за абонамент за фитнес или спортна секция. Началото на всеки цикъл на физическа активност, дори прости упражнения сутрин, ще бъде успешно. Тези, които искат да променят хранителните си навици или да започнат диета, ще се откажат по-лесно от старите хранителни навици. Всички предприятия днес получават допълнително енергийно захранване. Полезно е да работите със своите слабости и отрицателни черти на личността. Такова преодоляване на себе си ще помогне да се реализират нови начала.

♈ Овен

Новолунието носи със себе си мощна промяна – възможност да предефинирате връзката си със себе си. Затова обърнете внимание на вътрешния си диалог. Как общувате със себе си насаме? Вместо да бъдете груби и осъдителни, опитайте да се хвалите. Отделете малко време, за да признаете как сте израснали през последните години, колко сте се променили, какви успехи сте постигнали. Ти заслужаваш любовта си повече от всеки друг.

Космически съвет: променете тона на вътрешния си диалог, бъдете добри към себе си.

♉ Телец

Когато правите планове и започвате следващата глава от живота, която продължава и до днес, очите ви горят. Но сега сивите тонове оцветиха розови визии на бъдещето. Може би причината днес да се чувствате разочаровани е, че не сте имали време да направите нещо наистина важно, интересно, вдъхновяващо. Време е да се свържете отново със същността си. Спомнете си кой сте и какво сте дошли тук, за да създадете. Постоянството ще ви помогне да калибрирате отново везните и да придобиете усещане за баланс.

Космически съвет: Имайте предвид творческите си планове, не се отказвайте от мечтите си.

♊ Близнаци

Проблемът е, че прекарваме невероятно много време в тревоги. Повтаряме историите за собствените си провали и се убеждаваме, че никога няма да стигнем до финала. Но всъщност негативното отношение е единственото нещо, което пречи на растежа ви. Новолунието носи със себе си напомняне, че това, което търсите, търси вас. Така че, облечете най-добрия си костюм и най-ослепителната си усмивка. Отидете и очаровайте света, открийте нови възможности в живота си. Имате толкова много сила, със сигурност ще се справите!

Космически съвет: Откажете се от негативните нагласи, те пречат на растежа ви .

♋ Рак

С възрастта идва мъдростта, Рак, а с мъдростта идва осъзнаването, че в живота има нещо повече от преминаване от един етап в друг. В този момент започваш да цениш малките неща, ежедневните чудеса, взаимоотношенията, които те заземяват, дават ти увереност и спокойствие, вдъхновението, което издига напред твоята професия и творчество. Отнасяйте се с голямо уважение към тези малки неща. Оценявайте хората, местата, нещата, събитията, които добавят радост и красота към вашето съществуване. Научете се да благодарите на Вселената за тях.

Космически съвет: Уважавайте хората, които носят радост в живота ви.

♌ Лъв

Лъвовете са ужасени от това, което им предстои. Още по-страшно е да си помислите към какво ще се върнете, ако планът за действие не проработи, нали? Всеки, който е бил на твое място, съмненията са неизбежни, те могат да бъдат разбрани. Но не забравяйте, че навлизането в неизвестното е единственият начин да преодолеете страховете си. Дълбоко в себе си искате да поемате рискове, дори ако това означава да заложите всичко на карта. Продължавай. Повярвайте ми, скоро ще погледнете назад към този момент като повратна точка в живота си.

Космически съвет: Имате силата, смелостта и мъдростта да предприемете крачката.

♍ Дева

Новолунието във вашия знак ви кара да се чувствате доста интроспективни. Искате да отделите малко време, за да погледнете в огледалото за обратно виждане, за да прецените какво работи и какво не. Сега е очевидно, че обходните пътища, а не битката, са ви помогнали да стигнете там, където сте сега. Идва момент, когато отново трябва да сте мъдри и да стъпвате внимателно. Но не можете да направите нищо. Съдбата е подготвила много страхотни шансове, възползвайте се от нейната щедрост.

Космически съвет: Не пропускайте – пред вас се отварят нови възможности за растеж.

♎ Везни

Няма смисъл да пренебрегвате собствените си чувства и да табуирате негативните емоции. Всяко преживяване, било то добро, лошо или грозно, по същество е катализатор за растеж. С други думи, гневът и негодуванието са също толкова важни, колкото радостта и любовта. Днес, вместо да потискате чувствата си или да се самоосъждате за определени мисли, помислете какво ви кара да се чувствате неудобно. Някои глави от живота са приключили, но тяхната остатъчна енергия е все още жива. Погрижете се за този въпрос, подредете нещата в главата си.

♏ Скорпион

Винаги е по-лесно да следвате утъпкания път, да използвате доказани схеми и алгоритми. Но тези методи не винаги работят. Днес звездите ви молят да помислите защо се изкушавате да се върнете към стария път или да се поддадете на модели, от които сте успели да се отървете с много усилия. Време е отново да предизвикате себе си. Не се страхувайте от разочарование, не се съмнявайте в себе си, защото всъщност можете да местите планини. Основното нещо е да направите първата крачка.

Космически съвет: Вие сте по-смели, отколкото си мислите, вярвайте в себе си.

♐ Стрелец

Какво прави дома дом, Стрелци? В кое пространство искате да се върнете в края на деня? Това е нещо, върху което да помислите днес, докато пиете сутрешното си кафе . Обградете се с предмети, които радват окото, вдъхновяват и хармонизират – това е добро начало. Представителите на знака, живеещи далеч от семействата си , могат да изпитат силно желание да бъдат близо до близките си. Опитайте се да го изпълните, посетете вашите родители, баби и дядовци, братя и сестри или поне говорете с тях по телефона.

Космически съвет: Помислете какво (или кой?) превръща стената от мебели в дом.

♑ Козирог

Ако има нещо, за което вече нямате сили да правите през 2022 г., това е драма. Знаете кой сте, какво правите тук и с кого сте готови да създадете обща реалност. Действайте от пространството на съзнанието и продължете да синхронизирате силите си с тези, които ви помагат да преминете към следващото ниво на развитие. Когато става въпрос за професионални решения, имайте предвид дългосрочните си цели. Постоянните действия в правилната посока ще ви помогнат лесно да стигнете до местоназначението си.

Космически съвет: Процъфтявайте, не просто оцелявайте – това е ваше решение.

♒ Водолей

Не е нужно да бъдете това, което другите искат да бъдете. Не е нужно да се принизявате, за да накарате другите хора да се чувстват комфортно. Истината е, че светът ще се опитва да ви променя всеки ден и по всякакъв начин. Обществото ще ви даде набор от правила и ще наложи нереалистични очаквания. Но вие имате всичко необходимо, за да се превърнете в специално диво цвете в света на оранжерийните рози, лилии и лалета. Необходимо е да живеете своята истина, в противен случай е по-добре да напуснете мечтите за хармония точно сега.

Космически съвет: Станете дивото цвете в света на градинските рози, което винаги сте били.

♊ Риби

Ако наистина искате да изпитате истинска интимност, започнете с нарушаване на правилата на връзката. Нека целият свят повтаря своето, вие правете както сърцето ви казва. Тази глава от живота изисква да бъдете истински, да събудите своята естественост, да бъдете честни и открити. Бъдете себе си – автентични, абсолютно безупречни, невероятни – и оставете хората около вас да направят същото. Това ще ви помогне да направите невероятна промяна в междуличностните си отношения.

Космически съвет: Време е да покажете кой сте.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: НОВИНИ, ЗАБАВА, РЕКЛАМИ…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА