ОВЕН – С творчески подход към проблемите си днес ще напреднете по-бързо от предвижданията си. Усърдието, което влагате в работата си ви прави значими, ако не пред другите, поне пред вас самите.

ТЕЛЕЦ – С доброто си настроение ще предразполагате всички около вас към пълноценно общуване. Приемайки ново предизвикателство, ще напреднете бързо и това ще се отрази на финансите ви.

8 признака издават жената, която изневерява

БЛИЗНАЦИ – Бъдете по-открити в отношенията си, особено към партньора си. Късметът ще се усмихне на онези, които покажат активно присъствие в делата си. За бизнесът денят също обещава да е добър.

РАК – Денят ще ви поднесе изненади, които могат да променят плановете ви. Каквито и да са те, не допускайте емоциите да определят отношението ви към работата и към отговорностите ви.

ТОП 10 на най-сексуалните жени по нации

ЛЪВ – Ако сте убедени в правотата на аргументите си, не се страхувайте за общите решения, защитавайте до край интересите си. В обкръжението ви ще се появи нова личност, която ще ви очарова.

ДЕВА – В спокойна обстановка ще помислите и вземете правилните решения. За някои те имат отношение към бъдещ проект, нов бизнес или друга, важна задача. В службата ще се вслушват в предложенията ви.

В морална Англия 60% от младоженците са спали с поне двама от гостите на сватбата си

ВЕЗНИ – Мотивирани сте да работите повече, заради себе си и близките ви. Ако ви се налага да пътувате, вземете мерки пред това. Силни изяви се очертават за творците и хората на правната мисъл.

СКОРПИОН – Ще получите предложение, позволяващо ви да разкриете талантите си. Ще ви привлекат с възможността да се развивате професионално и не на последно място да подобрите финансите си.

Жените с малък бюст по-страстни ли са?

СТРЕЛЕЦ – Подредбата на делата ви изисква пълно разбиране на проблемите, по които работите и в тази връзка, ако имате съмнения, потърсете професионален съвет. На бизнесмените им предстоят срещи.

КОЗИРОГ – В материален план ви очакват придобивки, от преките ви задължения, хонорари или други доходи. Безработните да потърсят и други възможности от досегашните, шансът им е изразен.

ВОДОЛЕЙ – Денят ви няма да бъде от най-леките, но ще се справите. Възможни са промени, които ще създадат известно напрежение в програмата ви, имайте го предвид, когато договаряте срещите си.

Маршът на незадоволените жени

РИБИ – Не унивайте, ако ви застигнат проблеми. Доверете се на професионализма и интуицията си, ще намерите решението бързо. Мисълта ви ще се освободи и ще погледнете към новите предизвикателства.

За още интересни публикации ни последвайте в Google+ или pinterest

Sabrina Salerno – Boys

loading...