Днес, на 27 юни, намаляващата луна се премести в съзвездието Близнаци. Това е най-добрият период да се опитате да разберете себе си и да работите върху отношенията с други хора. Ключът към успеха и в двете ще бъде предвидливостта, последователността и търпението.

♈ Овен

Чувстваш ли се видян и чут, Овен? Чувствате ли се признати за всичко, което правите? Началото на сезона на Рака ви насърчава да погледнете навътре и да си зададете неудобни въпроси за взаимоотношенията и как те отговарят на вашите очаквания. Не бързайте да правите прибързани заключения или да търсите ясни отговори. Разплитайте възлите последователно.

Космически съвет: Отношенията трябва да са източник на радост, а не на проблеми.

♉ Телец

Щедрите хора по подразбиране дават повече на другите, отколкото вземат на себе си. Това е добро качество. Въпреки това, има хора, които получават значително повече от вас, отколкото им се дължи. Погледнете отблизо обкръжението си, Телец. Запитайте се дали отношенията с различни хора от него се основават на основата на баланса и реципрочността. Ако не, постигнете баланс. Ако това доведе до раздяла, така да бъде.

Космически съвет: Възстановете баланса във връзката си.

♊ Близнаци

Чудили ли сте се някога какво се случва с желанията, които не са изпълнени? Може би бихте могли да получите това, което заслужавате. Но вашите подсъзнателни вярвания попречиха на това. Дълбоко в себе си може да сте убедени, че не сте достойни да изпълните желанието си и да изпълните мечтата си. Знайте, че това не е вярно. Въпреки това, за да повярвате наистина, ще трябва да положите съзнателни усилия.

Космически съвет: Унищожете вътрешните блокове.

♋ Рак

Днес сте готови да постигнете голяма цел, Рак. Чувствате се уверени и готови да играете голямо за доброто на тези, които обичате. Звездите препоръчват да не се зацикляте на идеята за незабавни резултати. Големите неща отнемат много време, така че бъдете търпеливи. Вземете информирани решения, бъдете последователни и определено ще успеете във всичките си начинания.

Космически съвет: Последователността и търпението ще ви доведат до успех.

♌ Лео

Ако се оттегляхме всеки път, когато се нараним малко, никога нямаше да постигнем нищо, Лъвове. Помислете за това, докато превръщате раните си в източник на мъдрост. Звездите ви казват, че сте готови да преместите планини. Личният ви живот също е във възход. Тази връзка не е застрашена от вашата сила, така че можете да бъдете най-ярката и смела версия на себе си.

Космически съвет: Позволете си да направите това, което преди изглеждаше невъзможно!

♍ Дева

Време е да преосмислите връзката си с тялото си. Разберете какво харесвате и не харесвате, какви са вашите граници и как трябва да ги съобщавате на другите. Не забравяйте, че няма „правилно“ или „грешно“, Дева. Като изоставите нормите, наложени от обществото, ще имате възможността да изследвате удоволствието под всякаква форма. Единственият човек, на когото трябва да се обясните, сте себе си.

Космически съвет: Звездите ви призовават да преосмислите връзката си с тялото си.

♎ Везни

Вашето състояние е като компютър, от който се иска да отвори твърде много раздели. Опитвате се да правите всичко наведнъж и се увличате по много неща едновременно. За съжаление този подход не ви позволява да насочите усилията си към едно нещо. И без това е невъзможно да се постигне впечатляващ успех. Така че, приоритизирайте и опростете списъка си със задачи. Има неща, които могат и трябва да бъдат завършени днес.

Космически съвет: не разсейвайте вниманието си, фокусирайте се върху най-важното.

♏ Скорпион

Има моменти в живота, когато се чувстваме като затънали в примка. Че усилията ни няма да дадат резултат, колкото и опити да правим. Но сега не е такъв период, Скорпион. Това е време на растеж и напредък. Сега трябва постоянно да се движим в правилната посока. Не се спирайте на идеята да получите незабавни резултати, а се опитайте да се насладите на процеса.

Космически съвет: Често пътуването е по-важно от дестинацията, към която се движите.

♐ Стрелец

Звездите ви молят да намерите утеха във факта, че сте на прав път, че усилията ви ще донесат страхотни резултати и че това, което търсите, със сигурност ще бъде намерено. Всичко е само въпрос на време, Стрелци. Продължавайте да правите това, което обичате и имате нужда в момента. Направете постоянството своя суперсила. Вселената ви подкрепя по този път и подготвя чудеса.

Космически съвет: Това, което търсите, търси вас.

♑ Козирог

Всички искаме да се оправим, Козирози. Подредете всички знания и чувства в спретнати кутии и ги сортирайте. Животът обаче е колкото разхвърлян, толкова и красив – има неща, които никога няма да разберем или разберем. Така че, заемете позицията, която сте днес. Приемайте всяко преживяване такова, каквото е. Намирането на мир ще промени отношенията ви със самия живот.

Космически съвет: Някои въпроси, на които никога няма да имате отговори, и това е добре.

♒ Водолей

Представете си, че имате кантар пред себе си. Вместо безразсъдно да вземете едно или друго решение, първо претеглете всички плюсове и минуси. Рационалният подход ще увеличи вероятността да вземете правилното решение, Водолей. Ако пренебрегнете този съвет, рискувате да загубите нещо важно в живота си.

Космически съвет: Действайте разумно.

♊ Риби

Риби, помнете, за да постигнете това, което искате, понякога трябва да сте по-смели. Няма смисъл постоянно да оставате встрани и да вършите чужда работа, без да изисквате повишения и награди. Заслужаваш да бъдеш забелязан, защото е доста трудно да се намерят толкова отговорни и свестни хора като теб.

Космически съвет: спрете да бъдете сива мишка

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 • Danielle Renae
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА