ХОРОСКОП ЗА 27 ЮЛИ /ВИДЕО/

878

 

ОВЕН- С настъпването на новата седмица трябва обективно да прецените преимуществата и недостатъците от конкретна ситуация, в която сте попаднали. Правилната нагласа ще ви помогне да преодолеете редица конфузни ситуации, които при други обстоятелства биха ви създали неудобства.

ТЕЛЕЦ- Още през първия делничен ден се заловете с изпълнението на делата, които по една или друга причина са изостанали във времето незавършени. Постарайте се да не допускате подобни грешки, защото вместо да постигнете развитие, това може да се превърне в сериозно препятствие и да тръгнете назад.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

БЛИЗНАЦИ – С настъпването на периода част от вас ще могат да намалят чувствително напрежението, което владееше мислите и ежедневието ви през изминалите дни. Внесете нужните промени в ежедневните си порядки, за да се насладите на пълноценен отдих.

РАК – Още през първия делничен ден ще придобиете по-ясна представа по какъв начин ще се развиват ангажиментите ви от делови, материален и личен характер. Търсенията ви ще бъдат изключително успешни, защото ще достигнете до отговори, които по една или друга причина не изникваха пред вас до момента.

ЛЪВ – През първия делничен ден ще имате възможност за развитие, което ще ви позволи да стабилизирате приходите си. Добре е да оцените до каква степен една или друга ситуация е била изгодна за вас. Парите ще идват при вас благодарение на късмета и пестеливото ви отношение.

ДЕВА – В началото на периода направете всичко по силите си, за да подобрите цялостно положението си в професионалната сфера. Много от вас ще получат известия, които ще променят досегашния ви ритъм на живот.

УПАДЪК БЕЗ КРАЙ: Мрежата се прехласваше по еротична шведска блогърка, а след тези СНИМКИ 18+ е отвратена

ВЕЗНИ – В началото на седмицата направете всичко необходимо, за да намалите напрежението и да подобрите настроението си. Помагайте на приятелите и близките си в предприетите от тях инициативи.

СКОРПИОН – През първия ден от новата седмица е добре да не губите почва под краката си, тъй като това ще ви лиши от възможността да планирате част от новите си инициативи. Моментът е подходящ за цялостно анализиране на постигнатото, за да знаете с какво можете още да подобрите ситуацията си.

Можете ли да повярвате, че са й… изневерили!? (СНИМКИ 18+)

СТРЕЛЕЦ – Новата седмица ще ви предложи редица благоприятни възможности да откриете правилните съмишленици в професионално отношение. Материалната ви ситуация ще е стабилна, но въпреки това не ви съветвам да предприемате ходове, които биха ви поставили в немилост, дори и за кратък период от време.

КОЗИРОГ – С настъпването на новата седмица ще постигнете развитие, което ще стабилизира чувствително материалното ви положение. Възможностите ви ще са достатъчно добри, за да поставите начало на ангажимент, който ще ви осигури желаното развитие и финансови приходи.

ПИЩНАТА РУСКИНЯ АНАСТАСИЯ КВИТКО ОТНОВО ВЗРИВИ МЪЖКИТЕ СЪРЦА С НОВИТЕ СИ ФОТОСИ В МРЕЖАТА /18+/

ВОДОЛЕЙ – С настъпването на новата седмица не оставяйте на заден план проектите, с чиято реализация се бяхте заловили преди време. Концентрирайте усилията си, така че да разполагате с достатъчно време и за развлечения.

РИБИ – Още с настъпването на новата седмица ще разполагате с шанса да се порадвате на малки финансови успехи. Делата ви ще се развиват според очакванията, което ще ви осигури и спокойствието, че сте предприели правилните ходове през изминалите дни, а дори и седмици в делови и в материален план.

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  4. БЪЛГАРИТЕ
  5. РИБОЛОВ
  6. ГЮВЕЧ ОТ… ПОЛИТИКА
  7. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  8. България – Китай 中国-保加利亚
  9. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

Анастасия Квитко

loading...