ОВЕН – Физическата близост ще е особено важна за вас днес, но не проявявайте агресивност и нетърпение, малко повече романтика не е излишна.

ТЕЛЕЦ – Напрегнати сте. Имате нужда от топлина и спокойствие и къде другаде бихте я намерили, освен до рамото на любимия човек. Не се притеснявайте за неща, които не зависят от вас.

Топ 5 на идеалните жени според зодията

БЛИЗНАЦИ – Днес от вас ще искат сериозно отношение и ясни концепции за съвместното бъдеще. Дали сте готови да бъдете конкретни? Опитайте, късметът е на ваша страна.

РАК – Доста решителен ден. Ще успеете да свършите много работа, при това ще ви остане време за любимия, но само през вечерта. Помислете и за себе си.

За какво фантазират различните зодии?

ЛЪВ – Най-приятно ще ви е сред приятели, а и в компанията има един специален човек, с които искате да се сближите. Време е да действате по-смело, опитайте си късмета.

ДЕВА – Днес сте малко екстравагантни, но това цели да се харесате най-вече на специален човек. Внесете повече и малко повече романтика в отношенията си.

Най-ревнивите жени според зодията

ВЕЗНИ – Иска ви се всички да става красиво, елегантно и по възможност в съответствие с вашите норми. Реалността е по-различна, но какво пречи да я промените?

СКОРПИОН – Активни и напористи в търсенето на удоволствия, не забравяте ли нещо важно. Сексуалните авантюри не винаги са безопасни, имайте едно на ум.

Как ревнуват различните зодиакални знаци

СТРЕЛЕЦ – Днес ще сте по-скоро философи, отколкото хора, на който може да се разчита. Без да сте си уреждали среща ще срещнете човек, на когото държите.

КОЗИРОГ – Днес сте наистина късметлии. Ще се срещнете с интересни хора, че дори може и да се сближите, дано да знаете и чужди езици – може да ви потрябват.

Какъв престъпник си според зодията?

ВОДОЛЕЙ – Ще ви е трудно да прекарате дори една минута без любимия човек до вас. Не ставайте толкова зависими, дайте му възможност да подиша малко.
РИБИ – Настроението ви днес ще търпи корекции. Недейте под напора на негативни емоции да прекратявате една стойностна връзка. Изчакайте по-добри времена.

MODERN TALKING MIX 2018 – Car Music Mix – Best Remix Of Popular Songs (Summer Special Mix 2018)

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Dana Hamm
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...