Овен   Днес не трябва да вземате важни решения. По това време може да се увеличи потайността, подозрителността, сантименталността, нуждата от съчувствие и разбиране. Не е изключен интерес към интриги. Вашето мнение може да е амбивалентно и нестабилно. Най-добрият изход е да продължите спокойно работата, която сте започнали. Как да се измъкнете от затруднено положение или да избегнете нова криза, вашият вътрешен инстинкт ще ви подскаже.

Телец  Можете да облекчите строгия режим и да си позволите малко повече свобода. По време на официални бизнес срещи не е необходимо да се придържате към ясни правила. Ако е възможно, направете почивка от рутинните професионални задължения и се заемете с някаква алтернативна дейност. Днес музиката, престоят сред природата, задушевният разговор с истински или въображаем приятел могат да ви развеселят.

Близнаци  Днес не трябва да променяте плановете си и да се съгласявате на съмнителни предложения. Не участвайте в сложни интриги, особено ако в тях са замесени властите. Избягвайте ненадеждни хора и двойни цели. Увлечени от романтични мечти, не си затваряйте очите за суровата реалност. Опитайте се предварително да си представите най-лошия възможен сценарий: може би това ще ви попречи да направите грешната стъпка.

Рак Днес можете да се почувствате страхотно, когато сте сами с мечтите си. В същото време можете интуитивно да се адаптирате към изискванията на обществото или да се адаптирате към трудния характер на конкретен партньор. Може да се интересувате от психология, музика, фотография, кино, както и от благотворителни или образователни дейности.

Лъв Днес може да бъдете преследвани от някакво съмнение или подозрение. Качества като проницателност и недоверие могат да ви помогнат при изпълнението на обичайните ви ежедневни задължения. Може би ще идеализирате другите (например вашия сексуален партньор), искате да разгадаете тайна или да получите достъп до скрита информация. Не вземайте рисковани решения, без да знаете цялата истина.

Дева Днес общуването с другите може да бъде придружено от странности. Може би липсата на правилните хора или тяхното двойно поведение. Има голяма вероятност от забавяне и неизпълнение на задължения по неясни причини. Вашият брачен партньор може да има тайни от вас. Това не е най-доброто време за разговори. Дори да сте се досетили за истинските мотиви на клиента или за истинските мотиви на половинката ви, по-добре е да замълчите.

Везни Можете да се придържате към ясен план за действие само рано сутрин. През деня не разчитайте на самодисциплина и не разчитайте на чужда отговорност. Днес не е препоръчително да се занимавате с точни изчисления, попълване и проверка на важни документи и подбор на служители. Не бъдете твърде строги с подчинените си: в този момент те просто не са в състояние да отговорят на вашите изисквания.

Скорпион Днес ще имате късмет с постъпка, извършена по заповед на душата, а не от чувство за дълг. Не се насилвайте да правите неща, които не харесвате, и да общувате с хора, които не харесвате. Ако пълното отхвърляне не е възможно, сведете до минимум подобни случаи и контакти. По това време вашата бизнес и творческа интуиция започва да работи активно. Това ще ви помогне да изберете най-удобния път.

Стрелец  Днес почвата под краката ви може да стане по-малко стабилна. Възможно е вашите родители или други членове на семейството да имат тайни от вас. Може да се наложи да помислите за някаква семейна тайна. Можете да скриете истинските си намерения или истинския си произход. По това време не трябва да вземате отговорни решения, свързани с дома, битовите условия, брака, местожителството.

Козирог  Днес твърдата ежедневна рутина не е много актуална. Ще можете да правите повече и да изразходвате по-малко енергия в същото време, ако действате интуитивно. Това е подходящият момент за неформално общуване. Може би до вечерта ще бъдете заобиколени от тайни, намеци, интриги, клюки. След като прочетете писмото или научите нещо от другите, не бързайте със заключенията: най-вероятно информацията, която сте получили, е изкривена или непълна.

Водолей  Днес намеренията ви са непостоянни. Не е изключен интерес към екзотична храна и различни напитки. Вашият портфейл може да бъде попълнен чрез временна или неофициална работа. Може да се интересувате от остроумни и не съвсем законни начини за забогатяване, съмнителни начини за постигане на целта си (интриги, подкупи, компрометиращи доказателства, парични измами). Може да се наложи да разобличите тези, които правят това.

Любовни съчетания според зодията

Риби  Днес можете да постигнете много благодарение на изострената интуиция. По това време е трудно да ви измамим, тъй като тайният смисъл на случващите се събития се разкрива пред вашия проницателен поглед. Ако сте били победени предния ден, бързо ще намерите начин да възстановите нарушеното равновесие или да върнете загубеното. Това е добър момент да започнете, ако очаквате с нетърпение да действате в стил, който вече познавате.

 

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

“НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

Новините на Добрич

 

  1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
  2. КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
  3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
  4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА