ОВЕН – Материалните резултати ще ви стимулират. Следобед дори е възможно да получите допълнителни предложения, а и тогава нещата ще се развият доста бързо.

ТЕЛЕЦ – Бихте могли да осъществите важни запознанства, ако сте по-активни. Добрите новини ще ви стимулират за това. В ранния следобяд нещата ще се стекат благоприятно във ваша полза.

Любимият ни цвят издава част от характера ни

БЛИЗНАЦИ – Напрежението от сутринта ще се промени в енергичност следобед. Действията ви ще срещнат някои спънки, но не се отказвайте, в крайна сметка всичко ще стане когато му дойде времето.

РАК – Днес е много важно да направите добро впечатление. Работете безкористно и не се опитвайте да прехвърляте отговорността другиму. Не бързайте с изводите, защото още не всичко ви е ясно.

Нимфоманията е болест без лек

ЛЪВ – От работа няма да се отървете, но пък като видите резултатите ще сте удовлетворени от себе си. Вечерта можете да се повеселите с приятели за успешно приключилия ден.

ДЕВА – Сутринта ще сте малко разпилени и трудно ще се организирате, но следобеда ще сте напълно наясно какво точно трябва да правите, а при това ще получите и признание за това.

10 истини за мъжете

ВЕЗНИ – Ще имате желание да се впуснете в нови дейности и да разширите вече започнатите. Имайте предвид, че нещата, наченати днес, няма да са много трайни.

СКОРПИОН – Ще трябва да се справите с някои неотложни задачи и с някои хора, които ви досаждат. Не са изключени финансови проблеми, но гледайте да се справите без заеми.

17-те най-лоши модни грешки

СТРЕЛЕЦ – Искате или не, но се налага да направите някои компромиси в името на бъдещите печалби. Не винаги отстъпките означават поражение, така че не се стремете да се налагате на всяка цена.

КОЗИРОГ – При добра организация и резултатите ще са подобаващи. Усилията, които трябва да вложите, не са малко, но пък възнаграждението ще си струва труда.

10-те златни правила на успешната прелюбодейка

ВОДОЛЕЙ – През първата част на деня ще имате да се справяте с някои лични проблеми. Следобед нещата ще се подредят според очакванията ви и дори ще бъдете приятно изненадани.

РИБИ – Събитията от първата половина на деня ще ви накарат да се замислите, а може и да ви подтиснат. Не се поддавайте на манипулации, отстоявайте позицията си.

ВИНЕТУ: Защо блондинките не карат водни ски?

Modern Talking, C C Catch, Boney M, Roxette, Disco Dance Music Hits 70s 80s 90s Eurodisco Megami #5

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...