ОВЕН – Огледайте се около себе си, вечерта поканете приятели в дома си и обсъдете с тях плановете си. Ще получите ценни напътствия.

ТЕЛЕЦ – Можете да уталожите нервното си напрежение с разходки на чист въздух в парк или на планина или край брега на море. Но във всички случаи се грижете да не ви напуска желанието за доброто на другия.

БЛИЗНАЦИ – Твърде е възможно днес да сте свидетел или дори провокатор на семейни недоразумения, затова навреме овладейте сприхавостта си. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив.

РАК – Информацията, която ще получите днес, ще бъде полезна за дейността, с която се занимавате. Проучете добре възможностите за разширяване на бизнеса си.

ЛЪВ – Отглеждайте с любов доброто у себе си. На някои от вас ще се наложи да се занимават с дребни неща по дома, които ще ги изнервят, но това е резултат от дългото им отлагане.

ДЕВА – Настроението ви е добро благодарение на хармоничните ви отношения с любимия човек. Запазете това чувство за по-дълго време и ще видите че могат да се случват и чудеса.

ВЕЗНИ – Днешният ден обещава да бъде спокоен, но от вас зависи дали ще го направите приятен. Бъдете добронамерени към близките си и те ще ви отговорят със същото.

СКОРПИОН – Днес ще ви се наложи да играете ролята на арбитър, но с присъщата си ангажираност към човешките съдби ще се справите блестящо. Вашият партньор ще одобри бъдещите ви планове.

СТРЕЛЕЦ – Приветствайте деня с усмивка и желайте добро всекиму. Ще се чувствате ентусиазирани и трудоспособни, и с желание да вложите енергията си в нещо полезно за самите вас, като например спортуване.

КОЗИРОГ – Професионалните успехи ще покачват самочувствието ви, което дразни не само околните, но и вашите близки. Харчите пари с лека ръка, като компенсация за усилията, които ви коства получаването им.

ВОДОЛЕЙ – Някои от вас са настроени ваканционно и планират почивката. Постарайте се да отхвърлите професионалните си ангажименти, за не мислите за работа по време на ваканцията.

РИБИ – Ако сте обзети от тягостно настроение днес, особено внимателно се пазете от необмислени постъпки, за които после може да съжалявате. Не са изключени сериозни конфликти.

Коментирай