ОВЕН – Огледайте се около себе си, вечерта поканете приятели в дома си и обсъдете с тях плановете си. Ще получите ценни напътствия.

ТЕЛЕЦ – Можете да уталожите нервното си напрежение с разходки на чист въздух в парк или на планина или край брега на море. Но във всички случаи се грижете да не ви напуска желанието за доброто на другия.

БЛИЗНАЦИ – Твърде е възможно днес да сте свидетел или дори провокатор на семейни недоразумения, затова навреме овладейте сприхавостта си. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив.

РАК – Информацията, която ще получите днес, ще бъде полезна за дейността, с която се занимавате. Проучете добре възможностите за разширяване на бизнеса си.

ЛЪВ – Отглеждайте с любов доброто у себе си. На някои от вас ще се наложи да се занимават с дребни неща по дома, които ще ги изнервят, но това е резултат от дългото им отлагане.

ДЕВА – Настроението ви е добро благодарение на хармоничните ви отношения с любимия човек. Запазете това чувство за по-дълго време и ще видите че могат да се случват и чудеса.

ВЕЗНИ – Днешният ден обещава да бъде спокоен, но от вас зависи дали ще го направите приятен. Бъдете добронамерени към близките си и те ще ви отговорят със същото.

СКОРПИОН – Днес ще ви се наложи да играете ролята на арбитър, но с присъщата си ангажираност към човешките съдби ще се справите блестящо. Вашият партньор ще одобри бъдещите ви планове.

СТРЕЛЕЦ – Приветствайте деня с усмивка и желайте добро всекиму. Ще се чувствате ентусиазирани и трудоспособни, и с желание да вложите енергията си в нещо полезно за самите вас, като например спортуване.

КОЗИРОГ – Професионалните успехи ще покачват самочувствието ви, което дразни не само околните, но и вашите близки. Харчите пари с лека ръка, като компенсация за усилията, които ви коства получаването им.

ВОДОЛЕЙ – Някои от вас са настроени ваканционно и планират почивката. Постарайте се да отхвърлите професионалните си ангажименти, за не мислите за работа по време на ваканцията.

РИБИ – Ако сте обзети от тягостно настроение днес, особено внимателно се пазете от необмислени постъпки, за които после може да съжалявате. Не са изключени сериозни конфликти.

Michael Buble “ALWAYS ON MY MIND “

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Pink Martini – Kaj Kolah Khan | Live from Bend, Oregon 2017
loading...