Овен: Денят е чудесен за работа. Представителите на зодия Овен ще правят всичко с лекота както в училище, така и на работното място. Деловите разговори ще се развият добре. Можете да посетите някой от образователните форуми: ще спечелите не само знания, но и нови приятели.

Песен за деня: Queen – The Show Must Go On

Телец: Телец, нямаш ли достатъчно драми в живота си? Спрете да търсите проблеми там, където не става дума за тях. Ако искате да изхвърлите емоциите си, тогава е по-добре да го направите на хартия или да го оставите на мира. Като цяло е екологично чист. В противен случай другите няма да могат да издържат нервните ви сривове. Не превръщайте този ден в още един сезон на шоуто.

Песен за деня: Eminem – The Real Slim Shady

Близнаци: В този ден няма да е трудно да обидите Близнаците. Ще бъдете трогнати буквално от всичко. Освен това никой не може да надуе слон от муха като теб. Астролозите препоръчват да общувате по-малко с другите, да отразявате повече и най-накрая да разберете причината за подобно поведение.

Песен за деня: Nelly Furtado – Say It Right

Рак: На този ден Раците изглежда играят на „развален телефон“. Със сигурност ще забележите, че информацията, която ще стигне до вас, не е напълно пълна или напълно безсмислена. Астролозите съветват да се обърнете към първичните източници и да забравите за посредниците. Важно е да научите всичко от първа ръка.

Трак за този ден: Алианс – На зазоряване

Лъв: Денят ще се развие по начина, по който Лъв го е планирал. Разбира се, няма да мине без проблеми, но те ще бъдат толкова малки, че няма да ги забележите. Звездите ви дават още един шанс да станете автор на живота си. А астролозите са сигурни, че всички начинания са обречени на истински успех.

Песен за този ден: Yu-Piter – Girl in the city

Дева: Астролозите казват, че на Девите им е позволено да правят шеги през този ден. Не се тормозете за промените в настроението си. Понякога е важно да разграничите дали обстоятелствата наистина са черни или вие ги възприемате толкова трагично. Това е време за размисъл. Да, може да има проблеми в отношенията с близките, но те бързо ще бъдат забравени.

Парче за този ден: Spleen – My heart

Везни: Астролозите не съветват Везните сами да вземат решения през този ден. По-добре потърсете помощ от близки или хора, които са компетентни по въпроса, от който се нуждаете. По този начин ще си спестите поправянето на грешки в бъдеще. Не прехвърляте отговорността, просто искате да избегнете да се нараните.

Песен за деня: Наутилус Помпилиус – Искам да бъда с теб

Скорпион: По-добре е Скорпионите да бъдат по-внимателни от обикновено през този ден. Особено по въпроси, свързани с финансите. Вероятни са големи грешки, които ще засегнат силно бюджета. Може би ви липсва информация или може би опит. Във всеки случай моментът не е най-подходящ за такива въпроси.

Писта за този ден: Gorky Park – Moscow Calling

Стрелец: Денят на представителите на зодия Стрелец ще бъде изпълнен с емоции. Не е трудно да ви накара да се смеете на шега, която се оценява високо от другите. Ако тъгата ви заля, тогава определено няма да останете в това състояние дълго време. Близките хора ще могат да повдигнат настроението.

Песен за деня: Taio Cruz – Dynamite

Козирог: Козирог през този ден може да посети много блестящи мисли. Поне ще сте сигурни в това. Въпреки това, звездите на хороскопа не биха посъветвали да се вземат за тяхното изпълнение. Ако няма къде да вложите енергията си, тогава е по-добре да пренаредите къщата си.

Песен за този ден: No Doubt – Don’t Speak

Водолей: Водолеите през този ден ще бъдат отлични оратори. Ще можете да достигнете до всеки, който се изпречи на пътя ви. Дори тези, с които преди сте имали повече от обтегнати отношения, са изложени на риск да попаднат във вашата зона на влияние. Възползвайте се от това, за да бъдете успешни на работното място.

Песен за деня: Crazy Town – Butterfly

Риби: През този ден дайте приоритет на нещата, които правите най-добре. Рибите са един от най-разпръснатите знаци на зодиака, така че да си навлечете неприятности няма да ви е трудно. В крайна сметка не е нужно всичко да пада от ръцете ви и още повече да слушате съветите на другите.

Парче за този ден: Boney M. – Sunny.