ОВЕН – С проявеното си старание ще пресечете нечии опити да ви злепоставят. В спорните въпроси търсете разбирателство и не налагайте волята си на всяка цена.

ТЕЛЕЦ – С деликатно поведение ще ви бъде по-лесно да привлечете към себе си хора, чиито услуги търсите. Други от вас ще продължат да търсят по-добри условия за живот.

БЛИЗНАЦИ – Акуратни и трудолюбиви, ще дадете много от себе си в изпълнение на задачите, залегнали в програмата ви. Споделете вечерта с някой, пред когото да разкриете душата си.

Диета под знака на Зодиака

РАК – Ще премисляте по много пъти нещата, с които се обвързвате, от една страна, заради мнителността си, от друга, водени от разума си, за да не съжалявате по-късно.

ЛЪВ – Започвайки нов проект, ще поставите началото на добър период за работата и бизнеса ви. В интимната ви връзка също ще настъпят развития, за това бъдете внимателни.

ДЕВА – Любовта ви въздейства обновяващо на мислите и духа, и в същото време ви прави активни в изявите ви. Интимната ви връзка носи подобни вълнения и у партньора ви.

Зодиите не били тези, за които ги мислим

ВЕЗНИ – Ще работите, за да привлечете нечии интерес върху себе си или поне върху това, с което се занимавате. Близък човек очаква от вас повече грижи и няма да го лишите от тях.

СКОРПИОН – Ще бъдете поставени пред избор, но няма да се затрудните особено. Дори и да направите компромис със себе си на по-късен етап ще се окаже, че ходът ви е печеливш.

СТРЕЛЕЦ – С развитието на делови въпрос, който до сега ви е създавал проблеми, ще напреднете бързо. Усещането за нещо добро ще ви подтикне да ускорите хода на събитията.

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

КОЗИРОГ – Има какво да ви зарадва днес. Желано развитие и удачно подреждане на делата ви. Положените усилия ще дадат добри резултати и повече няма да се губите в догадки.

ВОДОЛЕЙ – За много от вас денят се свързва с начало на проект, който ще ви носи доходи. Други ще задълбочат познанията си по въпрос, привличащ ги с перспектива за професионално развитие.

РИБИ – В добро настроение сте и с охота ще споделяте добрите си мисли, търсейки съпричастност у другите. В състояние сте да помогне и вие на хората от обкръжението ви.

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 3. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 4. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 5. БЪЛГАРИТЕ
 6. РИБОЛОВ
 7. ГЮВЕЧ
 8. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 9. България – Китай 中国保加利
 10. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 11. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
loading...