ОВЕН – На работното място или в друга заетост ще приключите проект или задача, еднакво интересна за вас и хората от обкръжението ви. Застанете на принципни позиции, когато се очаква да бъдат взети важни.

ТЕЛЕЦ – Ще преминете през деня със самочувствие, въпреки кризата и духовната нищета. Във възможностите ви е да промените нещата, в които сте силни и да постигнете напредък не само за себе си, но и за света, в който живеете.

Мъжете от кои зодии да избягваме

БЛИЗНАЦИ – Добро развитие на личен въпрос и пътуване, или подготовка при други от вас. Спортните занимания ще ви зареждат с добра енергия, както и разходките сред природата.

РАК – Като компенсация за напрежението ще подобрите доходите си, или получите доказателства за нечия любов, което ще ви стимулира за нови дръзновения.

Коя зодия е обречена на слава?

ЛЪВ – Денят е подходящ за активни действия за изпълнение на всичко, което планирате и сте подготвени. Възможно е нечии проблем да ви постави в затруднение, но с общи усилия ще намерите решение.

ДЕВА – Макар и да се окаже, че сте провокирани от някого или нещо, не избързвайте с реакциите си. Покажете силното си присъствие, като заложите на здравия разум, любовта и доброто си сърце

Хороскоп на флирта – коя зодия си пада по теб

ВЕЗНИ – Можете да промените нещата и хората, с които не сте съгласни и не ви харесват, като се отнесете към тях с добро. Така ще се радвате на добър прием, а също и в материален план делата ви ще потръгнат.

СКОРПИОН – Не се огъвайте пред трудностите, каквито са възможни днес на работното място и в административните ви дела, и не бързайте да се ядосвате. Денят е силен за активни и решителни действия, чрез които да покажете качествата, които притежавате.

Чудовищна тенденция завладя YouTube! Момичета мажат гърдите си с паста за зъби, за да… (ВИДЕО)

СТРЕЛЕЦ – „Денят е силен за изяви и смели действия, за това по-малко се вълнувайте за работата си и не бъдете предубедени към никого, за да не сбъркате.

КОЗИРОГ С добра нагласа намерете общ език с хората около вас, за да подобрите атмосферата на работното място и ускорите реализацията на проект, в който срещате трудности през последните дни.

Формата на бюста определя характера на жената

ВОДОЛЕЙ – Фактът, че разчитате преди всичко на себе си е стъпка напред, която ви носи предимства. Заслужавате най-доброто и е дошъл момента да го постигнете, както за кариерата , така и за всичко останало, което цените

РИБИ – Ако потиснете емоциите, ще се справите с изкушенията около себе си. С търпение и любов ще постигнете повече, отколкото с нерви и стрес. Изразявайте ясно мислите и намеренията си, особено, ако те включват и други хора, за да не останете неразбрани.

❤ Скорпионс – Три уникални рок балади ❤ (BG subs) – HD

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Dana Hamm
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА