Днес, 26 януари, растящата Луна е в Овен. Този ден се характеризира с повишена импулсивност, прибързаност, граничеща с безразсъдство. Звездите не се съветват да поемат изпълнението на дела, които изискват голяма отговорност. Ако не вземете предвид нито една дреболия, това със сигурност ще се превърне в негативни последици. От друга страна, при повечето хора интуицията е изострена, което ще помогне да се избегнат много неприятности и да се правят правилни планове за бъдещето.

♈ Овен

Казват, че красотата ще спаси света. Днес красотата е творчество, което е предназначено да спаси вашия вътрешен свят. Вероятно във вас има буря, но тя може да бъде хвърлена в процеса на това, което обичате, независимо дали е музика, танци, рисуване или видеоигри.

Космически съвет: Имате нужда от спасение, намерете го в творчеството.

♉ Телец

Искате да сте сигурни, че благословиите се изсипват върху вас като от рог на изобилието, но това е лош късмет, небето е глухо за вашите молитви. И това е логично: не можете да чакате чудо, без да направите абсолютно нищо, за да сте сигурни, че вашите проблеми са решени.

Космически съвет: Не чакайте финансовите проблеми да се решат внезапно.

♊ Близнаци

Ако основата на вашата връзка е изградена върху истина и честност, тогава трябва да можете да говорите за всичко. Спомнете си всичко, за което сте говорили, помнете всички обидни фрази и упреци. Може би не е твърде късно да оправим нещата.

Космически съвет: Думите ви ще имат обратен ефект.

♋ Рак

Изглеждаш добре, храниш се правилно и носиш вкъщи прилична заплата. Но сам ли си постигнал всичко? Не забравяйте, че ако някой ви е помогнал, тогава днес е най-добрият начин да благодарите на този човек или хора. Между другото, не забравяйте за себе си. И не се връщайте към обещанията, които сте дали.

Космически съвет: Не забравяйте решенията, които сте взели тази година.

♌ Лъв

Случващото се силно вълнува нещо вътре във вас. Признайте скръбта си, признайте, че познавате човека, по когото страдате. Не забравяйте, че е много важно да кажете „не“ навреме.

Космически съвет: Вашата болка идва от размити лични граници.

♍ Дева

Помислете за това: Какви действия предприемате днес, които ще ви помогнат да постигнете това, което искате? Вероятно някои планове ще трябва да бъдат преразгледани или дори напълно изоставени.

Космически съвет: Енергиите на деня ви тласкат напред.

♎ Везни

Време е за действие. Днес Вселената ви призовава да започнете да разработвате нещо ново. Обсъждайте, правете планове, намирайте партньори. Водата няма да тече под легнал камък и трябва да намерите сили в себе си да отърсите праха от нещо, което отдавна сте искали да реализирате.

Космически съвет: Това е идеалният ден за нови проекти.

♏ Скорпион

Днес сте призовани да развиете своите уникални способности, да експериментирате с нови форми на изразяване и да се изразявате в нови области. Избраният от вас път е ваш и само ваш.

Космически съвет: Призовани сте да изпълните основната си цел.

♐ Стрелец

Има толкова много работа, че изглежда, че сте забравили за нещо много важно. Кога за последен път си говорил с майка си за дребни неща? Кога видя най-добрия си приятел от училище? Кога сте обсъждали нещо различно от работата с колеги? Явно си забравил най-важното.

Космически съвет: Отделете време за семейството и приятелите си.

♑ Козирог

Вашата креативност и вашата интуиция идват от един и същи източник. Слушайте сърцето си, обръщайте голямо внимание на знаците. Желанието за създаване се ражда в подсъзнанието и вашето въображение ще бъде уникално.

Космически съвет: Обърнете внимание на това, което сте готови да създадете.

♒ Водолей

Можете както да водите хората след себе си, така и да ги проследите. Можете да започнете революция, но по някаква причина слушате другите. Всичко е във вашите ръце, просто трябва да започнете да гледате на нещата малко по-различно.

Космически съвет: Трябва да се промените.

♊ Риби

Днес е прекрасен ден и практичността трябва да бъде захвърлена като стара кожаБъдете невнимателни и дори можете да похарчите малко повече от необходимото. Време е да бъдете малко безгрижна и леко несериозна версия на себе си.

Космически съвет: Това е страхотен ден да блеснете.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. МИШ-МАШ: НОВИНИ, ЗАБАВА, РЕКЛАМИ…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА