ОВЕН: Усмивката може да разкаже много повече за даден човек, отколкото мрачен израз. Тези знания могат да ви бъдат полезни, особено ако попаднете в някаква трудна ситуация. Възползвайте се от своя чар и спечелете сърцата на хората около вас. Позитивното мислене трябва да бъде неразделна част от вашия мироглед. Това ще ви помогне да стигнете там, където никога не сте мечтали да бъдете.

Кога ще се смени цвета на очите на бебето ми?

ТЕЛЕЦ: Ако имате желание да общувате с някого или просто искате да се пенсионирате, при всички случаи днес е добър ден за изпълнение на вашите желания. Енергията на този ден е мека и позитивна и съответно ще ви повлияе. И благодарение на приятни изненади, дори ежедневието ви ще ви достави удоволствие. Любимите ви песни ще се пускат по радиото, а сутрешното ви кафе ще бъде необичайно вкусно. Може би във вашата пощенска кутия ще се появи невероятно писмо, което ви обещава печалба.

Жените избират мъжете по цвета на очите

БЛИЗНАЦИ: Сутрин ще получите огромна доза положителна енергия веднага щом отворите очите си. Това, разбира се, може да ви смаже малко. Опитайте се да не бързате с нещата. Отделете време за душ и се насладете на всеки момент от живота си. И тогава изпийте чаша вкусно ароматно кафе, защото няма къде да бързате. Движете се напред бавно и стабилно. Това ще ви позволи да откриете много интересни места и да се запознаете с нови хора.

От кафявите очи струи доверие

РАК: Преди да се разстроите от днешните събития, трябва да се запитате дали те са толкова важни, колкото си мислите. Разбира се, всичко не е толкова гладко, колкото бихме искали, но наистина ли зависи от вас? Представете си колко скучен би бил животът, ако всичко вървеше по план. Трябва да разберете, че някои конфликти и проблеми помагат да се търсят нови решения и идеи. Не позволявайте на препятствията да се чувствате депресирани. Нека те вдъхновяват!

Цветът на очите говори много

ЛЪВ: Днес най-разнообразната комуникация ще бъде вашето забавление, наказание и източник на вдъхновение. Следвайте днешните имейли – един от тях съдържа страхотна скрита функция. Кликнете върху него, за да научите за следващото високопоставено социално събитие. След вечеря коварният разговор може да ви разстрои донякъде, но състезанието в остроумието ще ви забавлява и разтърси. Преди да приключи този ден, вдъхновяващи текстове или стихотворения – или може би обикновен имейл от приятел – ще ви дадат страхотна нова идея.

Какво показва цветът на очите за него?

ДЕВА: Ако планирате пътуване до пазаруване, пазете се от спонтанни покупки. Те могат да бъдат голяма грешка. Това се отнася за всякакъв вид пазаруване, независимо дали става въпрос за магазин за хранителни стоки или поръчка на нов музикален диск или книга от онлайн магазина. Докато сте в магазин (виртуален или реален), ставате жертва на реклама, от която абсолютно не се нуждаете. Така че стриктно се придържайте към списъка си за пазаруване. Освен това, ако спестите сега, можете да похарчите повече малко по-късно.

Каква жена сте според цвета на очите?

ВЕЗНИ: Ще бъдете пълни с енергия, която не само ще ви позволи да направите нещо невъобразимо, но също така може да доведе до положителна промяна сред приятелите ви. Всички ваши действия ще бъдат изпълнени с невероятен ентусиазъм и той просто ще бъде в разгара си. Без да осъзнавате, ще станете лидер за хората около вас. Ще им покажете избор, който не са забелязвали преди, и ще ви бъдат благодарни за това.

Горещите мацки винаги носят очила! – ГАЛЕРИЯ

СКОРПИОН: Медитирайте днес в свободното си време. Колкото повече мисли и идеи се превъртат в главата ви, толкова по-ясна ще бъде картината на реалността. Въпреки факта, че обикновено имате само една конкретна гледна точка, днес сте във фазата, когато освен черно-бяло, ще има и сиво. Това е признак на зрялост, когато хората започват да разбират, че не всичко е еднозначно и има само добри и само лоши хора. Между другото, време е да дадете още един шанс на някой, когото смятате за лош.

10-те златни правила на успешната прелюбодейка

СТРЕЛЕЦ: Време е да планирате партито си. Поканете всички да се забавляват. Изберете място или забавление, което всички обичат – това ще увеличи вероятността хората да преместват планини, за да стигнат до събитието. Освен това фактът, че вие ​​сте организаторът на това действие, дава увереност в успешното му изпълнение. Когато сте капитан на кораб, всичките ви приятели искат да се качат на борда. Вие отлично знаете как да създадете перфектната комбинация от удоволствие и добра организация.

С какви жени най-често изневеряват мъжете

КОЗИРОГ: Напоследък се борите с желанието да започнете нов проект, но днес най-накрая е време да приемете нови идеи и да работите с тях. Инициативата ще ви даде тласък на бодрост и усещането, че можете да започнете живота си наново, ако желаете. Страхувате ли се да получите това, което искате? Това са глупости! Вселената ви казва, че всеки път, по който поемете, ще ви отведе до победа.

3 тайни знака, че той си пада по теб

ВОДОЛЕЙ: Проблемите на колега могат да станат ваша грижа. Смесването на бизнес и личен живот не е вашият стил, но за съжаление същото не може да се каже за всички останали. Разбира се, можете да се предпазите от драмата на този човек, но няма да можете напълно да направите това. Поради сътресенията очаквайте да пренасрочите важна бизнес среща. Докато се отнасяте добре към служителите си, няма нищо изненадващо във вашето раздразнение, когато сте готови да продължите напред, а те не.

ТОП 5 на зодиите, които изневеряват най-често

РИБИ: Можете да намерите идеалния баланс между дипломация и честност, което ще ви позволи да помагате на други хора без излишна критика. В приятелски отношения трябва открито да изразите мнението си за дадена ситуация. В този момент няма смисъл да съжалявате за каквото и да било. Основното е да бъдете критични към всичко, защото именно в критичната оценка вие превъзхождате другите.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 16. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт

 • Heidi Grey
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 • Ed Sheeran, Kygo, Avicii, Robin Schulz, Lost Frequencies, The Chainsmokers Styles – Feeling Me

 • Форинър – Заслепен от познание (BG subs) – HD
loading...