ОВЕН През този ден на Овните не се препоръчва да правят планове, свързани с реклама, игри, творчески начинания и отдих. В личното общуване не бива да се увличате по намеци за чужди тайни и слабости. Може да се наложи да преосмислите някои от нюансите на вашите любовни връзки или сексуален живот. Ако детето ви е палаво, не се опитвайте да победите ината му, по-скоро просто се опитайте да отклоните вниманието му към нещо.

ТЕЛЕЦ Общуването на Телец с другите може да бъде усложнено от прекомерна емоционалност, прояви на ревност, язвителни забележки. Разговорът с родители, деца, брачен партньор ще спре. Причината за брачните разногласия може да бъде интимен живот или дългогодишен домашен конфликт. Това е неблагоприятен момент за начинания, свързани с управление на имоти, плащане на комунални услуги.

БЛИЗНАЦИ Въздържайте се от ходене на лекар, започване на нов проект или избор на нов подчинен. Не трябва да купувате мобилен телефон, да инсталирате софтуер за комуникация Skype (особено ако имате нужда от тези инструменти за ежедневната си работа). Има риск от закъснение за работа, кавга с колега или медицински персонал. Документите на Джемини може да съдържат грешки. Не са изключени проблеми в комуникацията с домакинствата.

РАК През този ден Раците са емоционални, усещат фино настроенията на другите хора. До вечерта можете да живеете въображаем живот, любовни мечти или творчески планове. Избягвайте сухата рутина и прецизни изчисления, опитайте се да правите по-интересни неща. Не са изключени многократни разходи, както и неспокойни мисли, свързани с деца. С любим човек не трябва да обсъждате тънкостите на финансовите дела и интимността.

ЛЪВ Натрапчивите мисли за къщата могат да преследват Лъва до късно вечерта. Необходимостта от общуване с близките може да бъде придружена от повишена раздразнителност, причинена от домашни проблеми, домашна суета, семейни разногласия. Дълбоките преживявания ще засилят красноречието ви, но се опитайте да не обиждате другите с думите си. Не вземайте важни решения, свързани с местоживеенето.

ДЕВА Девите са по-склонни да имат проблеми при кратки пътувания. Срещата с друг човек (например близък роднина) може да остави неприятен привкус или да събуди негативни спомени. Получените новини ще ви накарат да се замислите, да се върнете към стари връзки или документи. Това е лош момент да започнете. Общуването с брачен партньор може да стане по-доверчиво, интригуващо или романтично.

ВЕЗНИ Начело на Везни днес могат да излязат материални неща. Опит за преговори в тази област, като подкана от стар приятел, може да се провали. Може да се сблъскате с необходимостта да прегледате платежните документи или изискването да попълните данъчна декларация. Потопете се в детайлите на всякакви изчисления, помнете предишните дългови задължения. Това не е най-добрият момент за пазаруване, дори и дребно.

СКОРПИОН Атмосферата на тези дни не благоприятства взаимното разбирателство на Скорпионите с началниците, родителите, обществеността, служителите на данъчните служби и застрахователните организации. По-добре отложете преговорите с шефа и подписването на важни документи, които засягат кариерата ви. Може да започнете да се изнервяте от стари искове срещу вас, които отдавна са забравени. Потърсете емоционален изход в творчеството, любовните мечти или общуването с дете.

СТРЕЛЕЦ Не е най-доброто време за общуване със Стрелец. Писмото, изпратено на този ден, може да отнеме много време, за да стигне до адресата. Може да има не особено обнадеждаващи новини от чужбина. Разговорът ви с деца, с ученици или учител обещава да бъде дълъг, но не много ефективен. Вашите недоброжелатели могат да се възползват от личен разговор за дълбоко лични чувства. Влизайте в кореспонденция или директен контакт само с тези, на които имате доверие.

♑ КОЗИРОГ Плановете за бъдещето Козирог е желателно да преразгледат. Срещата може внезапно да се провали или да се проведе в недостатъчно удобни условия. От вашите съмишленици рискувате да чуете нещо съвсем различно от това, което сте очаквали (например язвителна критика вместо съгласие и градивен съвет). Безпристрастният разговор с тях обаче може да бъде не само болезнен за вас, но и много полезен.

ВОДОЛЕЙ Сегашните цели на Водолея могат да бъдат критикувани или осмивани. Колкото по-дълбоко сте убедени, че сте прави и колкото по-настойчиво е желанието ви, толкова повече неща ще дадете на опонентите си да говорят. Общуването с брачен партньор, студент, клиент, работодател няма да бъде лесно поради повишена емоционалност. Това не е лош момент за съобразителност, но не е добър за нови важни преговори.

РИБИ През този ден Рибите не трябва да използват услугите и съветите на хора отдалеч, както и да се опитват да установят постоянна връзка с тях. Пътуването в чужбина може да се забави поради нелекувано заболяване или неправилно издадена медицинска застраховка. Естествената емоционалност ще бъде вашата печеливша карта в творческа среда и неформални контакти, но може да бъде пречка за продуктивната бизнес комуникация.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST
 17. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 18. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 19. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА