♈ Овен

За Овена е важно да разбере, че всичко се случва с причина. Стигнахте до повратна точка и сте в състояние да оцените миналото си през призмата на мъдростта. Анализирайте внимателно ключовите събития от живота си и се опитайте да благодарите на Вселената за безценното преживяване. И след това продължете напред с чувство на откритост, без да съжалявате за нито една изживена секунда.

Космически съвет: Преосмислете миналото си и продължете напред.

♉ Телец

Няма такова нещо като „добър“ или „лош“ житейски опит за Телец. От гледна точка на Вселената всичко се развива както трябва. В несъвършенството има съвършенство. Така че просто дишай. Отделете малко време за себе си. Кликнете върху бутона „пауза“, за да разберете какво се случва в момента наоколо и за вас.

Космически съвет: Всичко минава и това също ще премине.

Любовна поговорка за всяка зодия, провери своята

♊ Близнаци

Сега не е моментът да игнорирате психологическите си проблеми, Близнаци. Ако страдате, започнете да търсите решение. Запишете се за терапия, посетете уелнес семинар, говорете за най-близкия човек, който ви тревожи. Не е нужно да държите всичко за себе си – някои проблеми се решават едва след като бъдат изтеглени на повърхността.

Космически съвет: Спрете да игнорирате психологическите си проблеми.

♋ Рак

Време е да опростим малко нещата. Където искахте да бъдете в момента ли сте? Ако не, какви стъпки трябва да предприемете, за да стигнете до там? Това е времето, което трябва да посветите, за да възстановите живота си в съответствие с дългосрочните цели и последователни действия в посока на мечтите си. Звездите също обещават, че скоро ситуацията на финансовия фронт ще се промени към по-добро.

Космически съвет: Започнете да се движите към мечтите си, дори ако това означава да промените всичко в настоящия си живот.

Дамите от тези зодии са способни да разорят и най-богатия мъж!

♌ Лъв

Промяната и хаосът често нахлуват в живота ни без предупреждение. Но какво да търсите при липса на ред? Трябва ли да се вкопчим в миналото? Може би Вселената ви призовава да пуснете това, което не държите в ръцете ви? Това е краят на стария етап, Лъвове. Освободете се от това фалшиво чувство за контрол. Имате все по-добри и по-добри неща за правене.

Космически съвет: Спрете да се вкопчвате в миналото.

Мъжете се влюбват в тях, дори и със затворени очи – 3 спиращи дъха зодии

♍ Дева

Дева, време е да сбъднете най-смелите си фантазии! Днес звездите ви дадоха суперсилата да създадете всичко, за което отдавна сте мечтали. Всичко, от което се нуждаете, за да постигнете целта си, ще се появи по пътя ви от само себе си.

Космически съвет: Време е да сбъднете най-смелите си фантазии!

♎ Везни

Използвате само малка част от потенциала си, Везни. Необходимо е да проучите добре себе си и вътрешните си способности. Да, това ще отнеме много време, но само така можете да постигнете това, което искате и да сбъднете мечтите си.

Космически съвет: Фокусът и дисциплината са най-добрите ви приятели.

Ето кои са зодиите, които никога не биха изневерили

♏ Скорпион

Няма нищо лошо в това да чувстваш, че си много добър в това, което правиш. Въпреки това, постоянно напомняйки на другите, че знаете всичко по-добре от всеки, вие само ще задълбочите проблемите си, Скорпион. Отървете се от твърдостта и приемете гъвкав подход. Колкото повече работите с хора, а не срещу тях, толкова повече напредък ще постигнете по пътя.

Космически съвет: да напомняте на другите, че сте по-добри от тях, ще ви направи лоша услуга днес.

♐ Стрелец

В живота на всеки идва момент, в който трябва да изберете: да продължите да водите светско съществуване или да хванете живота за рогата. Звездите показват, че сте готови да изведете нещата на следващото ниво, Стрелец. Готови сте да отидете в неизвестното. Просто трябва да се уверите сами. Бъдете свой собствен ментор, докато тръгвате по избрания от вас път. Но не забравяйте, че това ще отнеме много търпение.

Космически съвет: Тепърва започвате и все още имате много да научите.

Тибетски хороскоп представя личността според годината на раждане

♑ Козирог

Ако сте заседнали в рутината на ежедневието, време е да погледнете на живота по нов начин. Помислете за своя дългосрочен план и преценете как и къде трябва да го коригирате. Не сте дошли на този свят, за да играете на малки, Козирози. За тези, които имат собствен бизнес, звездите обещават, че всичко ще се промени към по-добро. Бъдете последователни и ви очакват големи печалби.

Космически съвет: започнете да играете на големи.

♒ Водолей

Винаги си имал визия за бъдещето си, Водолей. Човекът до вас може или не може да бъде част от него. Днес звездите ви призовават да се преместите в пространството на яснота и да вземете окончателно решение. Не се страхувайте да се потопите дълбоко в чувствата и душата си, за да намерите правилния отговор. Има моменти, когато казването на „не“ е много неприятно, но необходимо.

Космически съвет: Понякога хората трябва да бъдат пуснати, дори и да боли много.

Зодиакалните двойки с най-сложни взаимоотношения

♊ Риби

Не можете да мислите твърде дълго защо всичко се случи по начина, по който се случи, Риби. Освободете се от тежките мисли и се съсредоточете върху вътрешната тишина в сърцето си. Колкото по-рано простите, толкова по-лесно ще бъде да се откажете от миналото, което ви влече към дъното. Опитайте се да се насладите на процеса на актуализиране.

Космически съвет: Оставете миналото си.

 

Scorpions – When You Come Into My Life
 1. НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

  СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

  1. ДОБРУДЖАНЦИ
  2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
  3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
  4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
  5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
  6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
  7. БЪЛГАРИТЕ
  8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
  9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
  10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
  11. РИБОЛОВ
  12. ГЮВЕЧ
  13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
  14. България – Китай 中国保加利
  15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
  16. В PINTEREST

 • Angelie Dolly
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Eternal Love Songs By The Masters – The Dream Collection