ОВЕН – Днес е добре да се замислите по финансови въпроси. Действайте по-бавно и спокойно, не пришпорвайте нещата, пък може и да спечелите от това.

ТЕЛЕЦ – Ще се чувствате много по-уверени в себе си и ентусиазирани. Единственият проблем може да дойде от страховете ви, особено за любимия човек. Дайте му повече свобода.

Любовна поговорка за всяка зодия, провери своята

БЛИЗНАЦИ – Малко отнесени ще се чувствате днес. Не е момент за сериозни занимания, но ако няма как поне се опитайте да сте по-съсредоточени. Занимавайте с неща, които ви дават усещане за свобода.

РАК – Един чудесен ден за вас. Нещата ще стават лесно и сякаш преди да сте ги пожелали. Можете да давате консултации по това как най-добре да направим нещата.

Дамите от тези зодии са способни да разорят и най-богатия мъж!

ЛЪВ – Днес ще имате доста задължения и отговорности. Планирайте внимателно деня си и се опитвайте да следвате програмата. Ще успеете да реализирате целите си, но не се разсейвайте твърде много.

Мъжете се влюбват в тях, дори и със затворени очи – 3 спиращи дъха зодии

ДЕВА – Днес прекалено много ще философствате и може да позабравите някои от основните си задължения. Много на едро гледате, не забравяйте и дребничките неща от живота.

ВЕЗНИ – Малко нервен е днешния ден. Околните ще ви дразнят с мудността, а самите вие ще сте доста бавни. Опитайте първо да извадите кораба от собственото си око и тогава дръжте сметка за треската в чуждото.

Ето кои са зодиите, които никога не биха изневерили

СКОРПИОН – Бъдете по-толерантни с хората около вас. Все пак не всички имат вашия бърз ум и светкавична реакция. Ден за хармонизиране с околните.

СТРЕЛЕЦ – Доста работа ви чака днес, така че не се подмотвайте, а действайте. Бъдете по-търпеливи с подчинените си, а също и с тялото си. Не е ден за експерименти.

Тибетски хороскоп представя личността според годината на раждане

КОЗИРОГ – Днес ще трябва да разчупите малко рамките и да действате със замах. Творческият елемент е задължителен, а също и забавлението. Не бъдете прекалено сериозни.

ВОДОЛЕЙ – Днес всичко ще приемате прекалено лично и това ще доведе след себе си сума размишления на тема кой какво и защо е казал. Всъщност нещата са толкова прости, защо ги усложнявате?

Зодиакалните двойки с най-сложни взаимоотношения

РИБИ – Днес ще сте по-наясно със себе си и какво може да очаквате в близките дни от съдбата. Обаче от много телефонни разговори и е-мейли едва ли ще ви остане много време да мислите по въпроса.

Scorpions – When You Come Into My Life

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 3. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 4. БЪЛГАРИТЕ
 5. РИБОЛОВ
 6. ГЮВЕЧ
 7. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 8. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 9. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 10. 10.  БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 11. 11.  България – Китай 中国保加利

ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST