Овен

Благоприятен ден за духовен растеж, придобиване на вътрешна независимост и изцеление. Премахнете консумацията на алкохолни напитки и храни от животински произход. Днес трябва да се покаже щедрост и щедрост. Вероятни са парични разписки, награда или подарък от любим човек.

10 признака, които определят мъдрата жена

Телец

Благоприятната емоционална среда в семейството ще създаде стартова площадка за успешен бизнес през следващата седмица. Поради постоянните колебания между желаното и възможното, не е изключено известно превишаване на разходите над приходите.

Какъв цвят е връзката ви?

Близнаци

Ден за почивка, намиране на нови източници на енергия, мислене, анализ на минали действия, медитация. Благоприятен ден за съвместни дейности или групов отдих. Вероятно ще получите неочаквани новини – бъдете готови за сериозни проблеми. Избягвайте претоварването, което може да бъде изключително вредно за вашето здраве. Опитайте се да прекарвате повече време на открито: отидете на разходка в гората, до реката, до морето

10-те най-привлекателни за мъжете женски типа

Рак

Днес е благоприятно да бъдете активни и с въображение. Този ден е много успешен за подреждане на нещата в къщата, ремонт или подобряване на апартамента. В отношенията с близки – хармония и доверие. Подредете днес малка семейна почивка – и спомените за нея няма да ви оставят дълго.

Жени на 40 – на кръстопътя на младостта и красотата

Лъв

Денят е пълен с нови срещи, неочаквани запознанства, във връзка с които звездите предупреждават за непредвидени разходи. Вероятни са добри новини, които могат да зарадват, като промените настроението или здравословното си състояние към по -добро.

Разлики между истинската и токсичната любов

Дева

Благоприятен ден, обещаващ подкрепата на висши сили, колеги, приятели или роднини. Добър период за брак, романтични запознанства, изцеление. Ще има възможност за проявление на способности, талант, изпълнение на плана. Сънищата могат да бъдат пророчески. Огън, кибрит – до неприятности или нещастия.

5 женски черти, които привличат мъжете като магнит

Везни

Добър ден за дейности на открито, разходки, комуникация с близки. Всички прояви на чувства са хармонизирани. Не трябва да се занимавате с физическа работа, дела, които изискват концентрация и задълбоченост в изпълнението. И най -приятното забавление днес е в кръга на близките, а не непременно роднините. Приятелите ще ви донесат късмет.

Капаните на любовта

Скорпион

Ден на почистване и отказване от всичко ненужно. Доброто настроение ще ви завладее изцяло. Обърнете голямо внимание на близките, децата. Любовта и уважението на хората около вас ще ви дадат бодрост и оптимизъм.

Страшни, но реални факти за брака

Стрелец

Физически благоприятен ден. Това важи особено за мъжете. Изключете обаче всякаква агресивност и увереност. Не планирайте нищо, тъй като плановете може да не се сбъднат. Опитайте се да се задоволите с това, което животът ще представи, без да искате нищо повече. При жените може да се появи чувство на бодрост и радост. Вероятна е обаче подозрителност. Затова се опитайте да не реагирате толкова болезнено на коментарите на близките. Покажете максимално внимание и любов на близките си.

Защо мъжете обичат голи жени?

Козирог

Планетите предупреждават жените за евентуалния предстоящ край на романтично хоби. Мъжете трябва да избират между приятно и необходимо. Правенето на правилния избор ще доведе до промяна, която ще увеличи шансовете ви за успех. Вероятно е непланирано пътуване.

Как да го накараш направо да се побърка по теб

Водолей

Днес домакинските задължения ще ви погълнат напълно. Домашните проблеми ще излязат на преден план. Изчислете възможните си разходи и реални приходи: това ще ви помогне да изпълнявате ефективно всички бизнес планове. Опитът на приятели и близки ще бъде от незаменима помощ. Денят е успешен за придобивания и започнатите по -рано усилия за закупуване на недвижими имоти ще приключат успешно. Близки хора ще ви окажат подкрепа и помощ и вие отново ще се убедите в тяхната отдаденост.

Кога жената престава да обича?

Риби

Денят на намиране на вътрешна свобода, радостта от съществуването. Обещава да бъде ярък и запомнящ се. Лекотата, хуморът и лекотата на общуване ще помогнат за създаването на атмосфера на доверие и пълно разбиране у дома. Денят е благоприятен за пътувания, пътувания и туризъм.

6 рецепти за поддържане на здрава връзка с партньора ви

 • SUMMER MIX 2021 ↠ DUBAI, HAWAII, THAILAND, MYKONOS, ISLANDS

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 15. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST

 • Nina Es
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

 •  Сборник – ВЕЧНЫЙ РОК / ТОЛЬКО ХИТЫ