Овен

Денят е благоприятен за всякакви начинания. Дори и да възникнат проблеми, веднага ще получите помощ и тя ще дойде оттам, откъдето не сте очаквали. Опитайте се да разрешите противоречиви въпроси, без да викате и да конфликтувате. Подходящо време е за нови запознанства, които ще ви дойдат по-удобно.

Телец

За днес се опитайте да си направите график и да се придържате към него. В противен случай има голяма вероятност вие самите да създадете объркване, когато започнете да хващате всичко наведнъж. Опитайте се да не се изнервяте за дреболии. Прекарвайте повече време в компанията на хора, които харесвате и за предпочитане на чист въздух.

Близнаци

Ще бъдете склонни към пристъпи на гняв и раздразнителност през целия ден. Но повишената агресивност от ваша страна може да попречи на изпълнението на плановете. Поради вашата невъздържаност можете да отчуждавате хората. Ако все още не можете да контролирате емоциите си, тогава е най-добре да прекарате известно време в усамотение. Освен това звездите ви съветват да бъдете сами.

Рак

Време е за енергични дела. Струва си да се справите с проблеми и проблеми, които не изискват специално концентриране на вниманието и отнемащи време въпроси. Повишената интелектуална активност има благоприятен ефект върху въпроси, които изискват незабавно вземане на решения.

Лъв

Най-благоприятното време за всякакви начинания. Всеки бизнес придобива допълнителен импулс и енергия за своето развитие. От медицинска гледна точка ситуацията е донякъде негативна, възможно е обостряне на хронични заболявания.

Дева

За всичко, към което се стремите, сега ще трябва да се биете. Опитайте се да се въздържате от големи покупки. Това може да навреди на портфейла ви и в момента не трябва да дължите. Но денят е благоприятен за всичко, свързано с любовта. Пригответе се за приятни изненади.

Везни

Имате шанс да прекарате този ден доста успешно, но при условие, че избягвате срещи с властите. Оставете професионалните дела да отстъпят малко на заден план и по-добре правете това, което ви харесва. В любовните афери всичко е наред, но опитайте се да не отказвате на скъпия си човек неговите малки капризи.

Скорпион

През този период ще се интересувате повече от лични въпроси. Но много зависи от това каква позиция заемате. Сега трябва да сте по-толерантни към хората около вас и да не налагате мнението си. Смирете гордостта си и целият ден обещава да бъде най-прекрасният начин.

Стрелец

На този ден всичко ще спори. Ако имате любим човек, опитайте се да му отделите повече време и внимание. Съвместните разходки, пътувания и просто общуване ще ви дадат много приятни минути. И самотните представители на този знак, вероятно, ще очакват ново запознанство. Просто бъдете внимателни и се опитайте да не пропуснете вашата firebird.

Козирог

Сега няма да правите сериозни грешки или грешни изчисления. Не е нужно обаче да се доверявате на всичко, което чувате, още по-малко на обещанията на хора, които не познавате достатъчно добре. Може би сега те искат да ви заблудят или просто да се покажат.

Водолей

Този ден е доста благоприятен. Единственото „но“: можете или бързо да се уморите, или просто да ви липсва сила. Но това не е причина за безпокойство. Опитайте се да си почивате повече и да не се изтощавате с ненужни физически натоварвания. Отдайте се на забавление. Положителните емоции няма да ви навредят сега.

Риби

Този ден може да се окаже по най-благоприятния начин за вашата професионална дейност. Но преди да започнете да предприемате действия, първо измислете ясен план, тъй като има вероятност да насочите усилията си на грешното място.

Las Mejores Amor Canciones En Español – Quien Sera Collection

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. РИБОЛОВ
 11. ГЮВЕЧ
 12. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 13. България – Китай 中国保加利
 14. ВСИЧКО НАКУП В PINTEREST
 15. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
Amberlynn Bogart
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 2. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА

Ennio Morricone – Le Train ” Le vent le cri” (ROMY SCHNEIDER ANNEES 70/80)
loading...