Намаляващата луна продължава да се движи в съзвездието Козирог. Това е денят, в който трябва да бъдете психически подготвени за промяна. Най-доброто, което можете да направите, е да се посветите на това, което обичате. Някои хора трябва да обърнат внимание на здравето и околната среда.

♈ Овен

„Скъпа Вселена, искам да се трансформирам, да стана по-независим и да реализирам пълния си потенциал“, кажете това на глас, гледайки се в огледалото, Овен. Това е чудесно време да създадете живота, за който винаги сте мечтали, както и да черпите опит, за да напреднете в кариерата. Най-важното е да не губите страстта си към това, което правите.

Космически съвет: Посветете се на това, което обичате.

♉ Телец

Не всичко трае вечно и това е добре. Универсалният дизайн няма недостатъци и животът ви се развива в съответствие с неговия сценарий. Така че бъдете благодарни дори когато загубите нещо. Отваря вратата към нещо напълно ново. За някои от вас тази промяна може да се прояви на професионалния фронт.

Космически съвет: Очакват ви големи промени в живота, пригответе се.

♊ Близнаци

Забелязали ли сте как животът ви се променя, когато сте заобиколени от правилните хора, Близнаци? Как се оправяте, когато сте в добра компания и се чувствате празни в компанията на песимисти? Днес звездите ви призовават да изберете добър социален кръг. Възможно е за това да се наложи да завържете нови познанства.

Космически съвет: Прекарвайте време с хора, които подкрепят растежа ви.

♋ Рак

Спрете да се опитвате да обичате себе си с помощта на други хора, Рак. Това, което търсите, не съществува отвън – може да се намери само вътре. Днес звездите също ви призовават да се вслушате в интуицията си. Вече сте получили достатъчно знаци, време е да следвате указания път. Тогава всичко ще се намери.

Космически съвет: Погледнете по-отблизо знаците, които Вселената ви изпраща.

♌ Лъв

Има ли дейност, на която отдавна искате да се посветите, но не намирате време? Може би това са уроци по актьорско майсторство или нов спорт. Така че – сега е най-доброто време да намерите време за такова нещо. Не забравяйте, че днес има много виртуални курсове, които да ви помогнат да се чувствате комфортно. Осмелявам се!

Космически съвет: Направете нещо днес, което отдавна отлагате.

♍ Дева

Липсват ти нови преживявания, Дева. Това обяснява вашето игриво настроение през последните дни. Звездите ви насърчават да продължавате да нарушавате правилата. Особено ако ви кара да се чувствате щастливи. Въпреки това, не забравяйте за работата: ако вложите енергия в нея сега, резултатът може да бъде поразителен.

Космически съвет: Продължавайте да нарушавате правилата, ако това ви носи радост.

♎ Везни

Звездите ви казват, че ви очаква нещо важно в работата, Везни. Това, което викате в живота си от дълго време. Бъдете готови да бъдете възнаградени за това, върху което сте работили. Възможно е обаче да не е това, което сте очаквали. В случай на изненада, не се спирайте на мисли за това как уж всичко е трябвало да се случи. Всяка промяна е към по-добро.

Космически съвет: Пригответе се за промяна в работата.

♏ Скорпион

Винаги ли казвате, че сте напълно здрави и почти имунизирани срещу болести? Време е да спреш да мислиш така, Скорпион. Беше натоварена седмица, така че трябва да си починете. Спрете да се изтощавате и помислете за това, което тялото ви е сигнализирало през последните дни. Ако нещо ви притеснява, няма да е излишно да посетите лекар или поне да си уговорите час при него.

Космически съвет: Погрижете се за здравето си.

♐ Стрелец

Днес искате да повярвате, че можете да разпуснете бдителността си. Днес искате да повярвате, че можете да бъдете себе си. Днес искате да повярвате, че можете безопасно да отворите сърцето си. Днес искате да вярвате, че вечността не е мит и че във всеки момент има магия. На този ден отделете цялото си внимание на любимия човек, изведнъж вярата ви не е напразна.

Космически съвет: Някои връзки издържат цял ​​живот.

♑ Козирог

Ако човек искрено иска да бъде близо до вас, никоя сила в света не може да го държи на разстояние. Ако той каже, че иска, но не идва, трябва сериозно да помислите за това, Козирог. В този случай звездите ви призовават да се отдалечите и за малко. Помислете дали наистина имате нужда от тази връзка. Сърцето ви знае от какво имате нужда. Научете се да го слушате.

Космически съвет: ако не искат да се срещнат с вас, не затваряйте дистанцията сами.

♒ Водолей

Понякога любовта продължава цял живот, но по-често ни учи суров урок за крайността на всичко. Никой опит обаче по своята същност не е добър или лош. Всеки медал има две страни. Не позволявайте на новите преживявания да ви втвърдят; останете отворени за нови неща. Звездите подсказват, че трябва да намалите гарда и да не се страхувате от нова болка.

Космически съвет: Безопасно е да се влюбите отново.

♊ Риби

Всички сме израснали с мисли за това кои трябва и кои не трябва да бъдем. Мисли, които ни пречат да бъдем искрени и да обичаме себе си. Обърнете внимание на това как обичайните представи за „идеалния“ живот се превръщат в пречка по пътя ви към себереализация. Това е вашият шанс да се отървете от всичко фалшиво и да станете себе си.

Космически съвет: Просто бъдете себе си.

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ “НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА”

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 

 

 • Abigail Ratchford
 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: жени – пари – власт
 2. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА 2: жени – пари – власт
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА