Козирог, 22.XII – 20.I
Целодневните тревоги ще бъдат свързани с решителни действия. Не се страхувайте от сблъсъци или проблеми, свързани с нечестността на партньора. Ще можете ясно и ясно да разберете ситуацията и да намерите правилното решение. Доверете се на интуицията си.

Водолей, 21.I – 19.II
Труден, пасивен ден. Чувствителният емоционален Водолей не изключва безпредметен копнеж. Трябва да се пазите, че поради вашата нежност може да се замесите в ненужни спорове, които ще ви разрушат настроението за целия ден. Следобедът може да бъде много труден. Не се изключват кавги, скандали или наранявания.

Риби, 20.II – 20.III
Денят символизира провокациите и външната агресия. Опитайте се да завършите всички неща преди този ден, тъй като е вероятно неочаквани проблеми да забавят дейността ви. Много Риби ще увеличат разходите. Вероятна финансова загуба. В семействата са възможни задължения и разходи, свързани с исканията на децата.

Овен, 21.III – 20.IV
Тревогите през целия ден ще бъдат свързани с объркване или неразбиране в общуването, което ще изисква да предприемете решителни и извънредни действия. Вярно е, че тези мерки няма да бъдат одобрени от вашата среда, но нека това не ви спре – доверете се на интуицията си.

Телец, 21.IV – 21.V
Денят е благоприятен за планиране, социални контакти или емоционални привързаности и познанства, които ще имат дългосрочен характер и впоследствие могат да станат основа за напредък в кариерата или финансови приходи. Денят е благоприятен за командировки и пътувания: пред късмет, приключения, творчески, лични или бизнес победи. Далеч от дома, ще се отворят нови перспективи – побързайте да се възползвате от тази възможност.

Близнаци, 22.V–21.VI
Духовните, творческите, сексуалните възможности се увеличават. Има възможност за преосмисляне на натрупания опит и очертаване на планове за бъдещето. Ден, благоприятен за планиране, социален контакт или емоционална привързаност. Новите познанства ще имат дългосрочен характер и впоследствие могат да станат основа за промоция или финансов доход.

Рак, 22.VI – 22.VII
Благоприятен ден за командировки, пътувания. Ако днес ви бъде предложено пътуване, съгласете се: успех, приключения, творчески, лични или бизнес победи ви очакват по пътя. Далеч от дома, ще се отворят нови перспективи – побързайте да се възползвате от тази възможност.

Лъв, 23.VII – 23.VIII
Целодневните тревоги ще бъдат изпълнени със смут или неразбиране в областта на професионалната дейност. Финансовата ситуация е в изключително променлива ситуация: вашите идеи не съответстват на реалното състояние на нещата. Вероятно всеки бизнес ще изисква много повече усилия и време от вас, отколкото очаквахте, а резултатите може да са повече от съмнителни. В този случай упоритостта ви в постигането на целта може да се обърне срещу вас.

Дева, 24.VIII – 23.IX
Целодневните тревоги ще бъдат свързани с решителни действия. Вярно е, че тези действия не са твърде одобрени от вашите близки, в чиито отношения може да се развие конфликтна ситуация. Следобед няма да можете да избегнете кавги и недоразумения. Помнете, че любовта и търпението са ключът към мира и тишината в семейството.

Везни, 24.IX – 23.X
Енергично мощен ден. Благоприятна за дейност в областта на търговията. През първата половина на деня не са изключени кратък нрав, жажда за активност, безпричинно копнеж. В следобедните часове контакти и бизнес срещи, документи и голяма инвестиция са благоприятни. Възможно е да успеете да подобрите финансовото си състояние. В семейството са възможни недоразумения, произтичащи от безразсъдни обещания.

Скорпион, 24.X – 22.XI
Неблагоприятен ден на измама, илюзии. Съществува опасност от клевета и враждебност. Не се приближавайте до ненадеждни хора. Дори дългосрочното приятелство не може да бъде основа за доверие на непочтена личност. Обърнете внимание на вашето здраве. Вземете превантивни мерки, за да избегнете появата на хронични заболявания. Полезни водни процедури, сутрешни и вечерни разходки.

Стрелец, 23.XI – 21.XII
Ден, благоприятен за планиране, социален контакт или емоционална привързаност. Положителните тенденции няма да оставят емоциите да излязат от употреба. Вероятно, за да постигнете целта, ще трябва да покажете целия си чар – новите познанства могат впоследствие да станат основа за напредък в кариерата или финансови приходи.

Scorpions – Yellow Raven (1976) (HD)

НАШЕТО ФЕЙСБУК ПРОСТРАНСТВО

СЛЕДВАЙТЕ СТРАНИЦИТЕ НИ:

 1. ДОБРУДЖАНЦИ
 2. НДТ – НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА – NDT NEWS
 3. ДОБРИЧ: ВЧЕРА-ДНЕС-УТРЕ
 4. ВИЖДАМ ТЕ КАТ – БЪЛГАРИЯ
 5. МУЗИКА ЗА ДУШАТА – ВАШИТЕ ЛЮБИМИ ПЕСНИ И МЕЛОДИИ
 6. КОТКИТЕ НА ДОБРИЧ
 7. БЪЛГАРИТЕ
 8. ОБЩИНА ГРАД ТЕРВЕЛ
 9. ОБЩИНИ ШАБЛА И КРУШАРИ
 10. ОБЩИНА ГЕНЕРАЛТОШЕВО
 11. РИБОЛОВ
 12. ГЮВЕЧ
 13. БЪЛГАРИЯ-ТУРЦИЯ BULGARIA-TURCIA
 14. България – Китай 中国保加利
 15. РЕСТОРАНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ
 16. В PINTEREST

 1. ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА: горещи жени – пари – власт
 2. КЛЮКИ, ЗАБАВА, ЛЮБОПИТНО, ПОЛЕЗНО…
 3. ЗВЕЗДИТЕ НА ИНСТАГРАМ – STARS OF THE INSTAGRAM – ЗВЕЗДЫ ИНСТАГРАМА
 4. ЩЕ ВИ ИНТЕРЕСНО КАКВО СТАВА В МОМЕНТА ПО СВЕТА – СТАТИСТИКА

SILENZIUM – Moment of Peace (Gregorian cover) [Official Video]